baltam0s Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 that's my problem. imam visoka ocekivanja, i onda se izbedacim kada ne bude onako kako sam zamislio. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roki Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Niste mi jasni, posebno atomic. Kada su moji palili preko na 4 godine, ja sam poludeo jer nisam mogo da idem (mada je i ovde bilo super). A kad sam isao tamo na par meseci, padao sam u depresiju kad se vratim ovde. :) Alo lage, u nemackoj si...skokni bar do Berlina :) ← Ocigledno da nemas prijatelja ovde u Srbiji,pa si zato poludeo. that's my problem. imam visoka ocekivanja, i onda se izbedacim kada ne bude onako kako sam zamislio. ← Da razumem te.Ali zato - nema ocekivanja -> nema razocaranja. Veruj mi,mnogo bolje prodje kada se ne nadas nicemu.Moze cesto da se desi da ces se prijatno iznenaditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Desilo mi se 100000000000......... puta...ali jebiga takav je zivot:))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Ja ponekad zbog devojcice. Onda malo gledam njenu sliku, shvatim neke stvari (da izgleda ko da su je pravili po mom zamisljanju idealne devojke+da je volim :) i krenem da se smejem sam sebi. Zato sto sam, sto bi reko Cizra, zaljubljen ko svinja. :) Sto se tice inostranstva, putovanje negde mi je zivotna zelja. Rado bi se menjao sa nostalgicarima. Mozda bi posle promenio misljenje, ali sada bi ugrabio svaku priliku. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Ja ponekad zbog devojcice. Onda malo gledam njenu sliku, shvatim neke stvari (da izgleda ko da su je pravili po mom zamisljanju idealne devojke+da je volim :) i krenem da se smejem sam sebi. Zato sto sam, sto bi reko Cizra, zaljubljen ko svinja. :) Sto se tice inostranstva, putovanje negde mi je zivotna zelja. Rado bi se menjao sa nostalgicarima. Mozda bi posle promenio misljenje, ali sada bi ugrabio svaku priliku. ← dve male ispravke : 1. ch1zra 2. kao njasvi btw, i ja sam atm na nekoj nuli.. mozda mali minus, ali podnosljivo... bice uskoro veliki plus Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Nakon vishesatne analize moj psiholog i ja smo dosli do zakljucka da svi patite od hronicne depresije, tako da bih vas sve zamolio da posetite KBC Dragise Misovic na dedinju i ispricate opsirnije o vashim problemima doktorki N. Bradic, hvala. prekinite da smarate sa "jadan ja" topicima i neznam ni ja cime, svi na lecenje u TIRsHOvu odmah, samo prebacujete negativnu energiju na ostatak foruma, koji vam je kurac?! Sada zato sto se jednom liku spustilo nebo, mora ostatak da pati, i tako on jedino moze da se oporavi, tako sto prenosi negativnu energiju na druge ljude ispoljavanjem trenutnih osetjanja, super je tom liku, ali ja sam se smorio i sada jebeno moram da se setim kako pre neznam ni ja kolko leta sam bio na nekom 5om mestu, razmishljajuci sta rade ljudi u srbiji....... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ako pochnete da sa 20 godina ocajavate, sa 40 cete biti na plavim i crvenim pilulicama Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ako pochnete da sa 20 godina ocajavate, sa 40 cete biti na plavim i crvenim pilulicama ← pa ja sam zbog ovakvih prica poceo sa 15 god.... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 hohoho al su vam rekli ghost i igi posebno lagu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 hohoho al su vam rekli ghost i igi posebno lagu! ← ako vam je do depresije, cu da vam donesem moj odpustni list, cak sam uspeo da rasplacem razrednu , kekekekekeke Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 pa, da se sad nisi nasmejao, mozda bi i upalilo.. ali posto se kezis, znaci da je sve oke.. tako da trt Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 pa, da se sad nisi nasmejao, mozda bi i upalilo.. ali posto se kezis, znaci da je sve oke.. tako da trt ← upalilo sta?, nasmejao sam se, zato sto sam se osecao nekako pobednicki nakon svih mogucih napushavanja od strane moje razredne, i na kraju je saznala istinu od profesionalnog psihologa, kekekeke, samo da ste videli kako je zena od 40 godina ispustala dushu i izvinjavala i blamirala pred celom skolom nakon sto je saznala uzroke mog ponasanja Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 pa ajde onda.. mojne samo da kenjas u prazno.. daj da widimo Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Sve vishe me plasite!!! Leto je ubedljivo najbolje godisnje doba polugole curice , plaza , izlasci , cuga ,ortaci , more , exit ZLO A sto se tice skenjavanja - jako jako retko mi se desi mozda jednom u 6 meseci , uglavnom sam stalno sretan , nasmejan , i jedva cekam sutra da bude bolje od danas/juche. Jedino izuzetci su raskid/svadja/ispala od strane ribe neke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 pa ajde onda.. mojne samo da kenjas u prazno.. daj da widimo ← spomenucu samo nekoliko osobina, cisto da imash ideju, a verujem da ce ovde mnogi sa foruma prepoznati sebe... osecaj socijalne neprihvacenosti, strah od neuspeha, suicidalne ideje, bezanje od realnosti, strah od menjanja drustva/okoline. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Sve vishe me plasite!!! Leto je ubedljivo najbolje godisnje doba polugole curice , plaza , izlasci , cuga ,ortaci , more , exit ZLO A sto se tice skenjavanja - jako jako retko mi se desi mozda jednom u 6 meseci , uglavnom sam stalno sretan , nasmejan , i jedva cekam sutra da bude bolje od danas/juche. Jedino izuzetci su raskid/svadja/ispala od strane ribe neke. ← ma super si ti , to se zove bezanje od realnosti, zapravo ne zelish da razmishljash o problemima, to je ono sto sam i ja radio, mozda i josh uvek radim, ali nikad nisam imao hrabrosti da pogledam "sta sutra?", zato sto je to jebeno prazno, JEDNO VELIKO NISTA. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 errr , pa ja sam rekao da jedva cekam sutra , i nikad nisam bezao od problema bilo kakvih , e sad drugo je to sto nemam problema , uostalom ni ne znas me a prdis... I sto leba ti bezanje od realnosti , pojasni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 osecaj socijalne neprihvacenosti, strah od neuspeha, suicidalne ideje, bezanje od realnosti, strah od menjanja drustva/okoline. hmm.. ae ovako : 1. osecam da sam drustveno neprihvacen, i drago mi je... uvek sam bio u nekom solo 3pu... i najvise volim kad me niko ne dira. 2. svi se boje neuspeha, samo je fora nauciti da nece doci kraj sveta ako dozivis neuspeh. i to sam naucio 3. svi ponekad imaju takve ideje, ali naravno, kao i kod prethodne stavke.. uostalom, evo ti pa citaj 4. ovo ne kontam.. sta, kad te neko/nesto iznervira/uplasi/stagod ti utripujes kako si na plazi, cirkas neki koktel/piwo ??? 5. ovo je normalno, ali u granicama. ali, posto sam ja takav kakav sam (stavka 1), ocigledno nisam kompetentan da pricam na ovu temu. tu trebaju da odgovore neki mladi i urbani drugari sa foruma. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 errr , pa ja sam rekao da jedva cekam sutra , i nikad nisam bezao od problema bilo kakvih , e sad drugo je to sto nemam problema , uostalom ni ne znas me a prdis... I sto leba ti bezanje od realnosti , pojasni. ← i dada, zalazimo u filozofski deo evo ovako, sta vidish oko sebe.... ja vidim ljude bez nogu na ulicama mrshave ko cackalice , a nemaju leba da jedu. Vidim kako klinac od 15 godina vadi magnum na parkingu i raznosi koleno veoma dobrom mladom kosarkasu koji ga je prebio zato sto je jebeni klinac razbio glavu ribi pepeljarom..... vidim kako se ljudi masovno ubijaju zbog prekopotrebnih resursa, vidim kako ljudi daju svoj zivot zbog neke religije, vidim kako mi upaljena elisa camca prolazi pored glave u plicaku dok je dno camca preko moje glave, i onda se pitam, e jebote zasto ja nisam ostao bez glave, umesto sto je decko od 18 godina ostao bez mesa na kolenu i sa smrskanom hrskavicom i pola koske, koji bi uradio nesto u svom zivotu, koji je bio dovoljno jak da se zaleti na malog degenerika od 15 godina koji je imao pistolj koji ima cev dovoljno siroku da ti stane prst, zasto? zato sto bog ne postoji , zato sto je religija isto bezanje od realnosti, zato sto bi malo ljudi izdrzalo bez vere u ovom svetu , u prevodu to bi bile zivotinje. E sada, ako mi ti kazesh da tebe ne zanima sta se desava u svetu, to znaci da si zivotinja, a ako mi kazesh da pokushavash da ne razmishljash o tome , to znaci da bezish od realnosti. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 onda sam ja zivotinja. boli me kuraz za tog kosarkasa, i za tebe, isto kao sto i tebe i njega boli kurac za mene... a ako vas ne boli, onda imate problema.. jer da je manje ljudi koji stalno brinu tudje brige, svet bi bio mnogo lepse mesto. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 4. ovo ne kontam.. sta, kad te neko/nesto iznervira/uplasi/stagod ti utripujes kako si na plazi, cirkas neki koktel/piwo ??? ← jeeeste sad , hahahahahah , znaci ulepsao si mi vece ma gledaj, bezanje od realnosti ti je ovo sto upravo radimo .... mislim blejanje na forumu do 5-6 ujutru da bi onda prespavao ceo dan i tako opet blejao bezveze. Neznam sta sam sve sad mogao da uradim po kuci. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 i dada, zalazimo u filozofski deo evo ovako, sta vidish oko sebe.... ja vidim ljude bez nogu na ulicama mrshave ko cackalice , a nemaju leba da jedu. Vidim kako klinac od 15 godina vadi magnum na parkingu i raznosi koleno veoma dobrom mladom kosarkasu koji ga je prebio zato sto je jebeni klinac razbio glavu ribi pepeljarom..... vidim kako se ljudi masovno ubijaju zbog prekopotrebnih resursa, vidim kako ljudi daju svoj zivot zbog neke religije, vidim kako mi upaljena elisa camca prolazi pored glave u plicaku dok je dno camca preko moje glave, i onda se pitam, e jebote zasto ja nisam ostao bez glave, umesto sto je decko od 18 godina ostao bez mesa na kolenu i sa smrskanom hrskavicom i pola koske, koji bi uradio nesto u svom zivotu, koji je bio dovoljno jak da se zaleti na malog degenerika od 15 godina koji je imao pistolj koji ima cev dovoljno siroku da ti stane prst, zasto? zato sto bog ne postoji , zato sto je religija isto bezanje od realnosti, zato sto bi malo ljudi izdrzalo bez vere u ovom svetu , u prevodu to bi bile zivotinje. E sada, ako mi ti kazesh da tebe ne zanima sta se desava u svetu, to znaci da si zivotinja, a ako mi kazesh da pokushavash da ne razmishljash o tome , to znaci da bezish od realnosti. ← Na kojim si drogama dok ti ovavke "rime" ispadaju iz mozga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 onda sam ja zivotinja. boli me kuraz za tog kosarkasa, i za tebe, isto kao sto i tebe i njega boli kurac za mene... a ako vas ne boli, onda imate problema.. jer da je manje ljudi koji stalno brinu tudje brige, svet bi bio mnogo lepse mesto. ← pa o tome ti pricam , zbog ljudi kao sto si ti zivimo gde zivimo, zato sto tebe boli kurac sto si bacio koru od banane na ulicu, zato sto te boli kurac sto ti je komsinica nestala na 5 dana , zato sto te boli kurac da operesh ruke nakon sto pishsash, zato STO SMO MI SVEMOCNI SRBI BRACA NAJBOLJA , jesmo braca ali nas boli kurac za bratstvo... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Na kojim si drogama dok ti ovavke "rime" ispadaju iz mozga ← brate , gledash malo cnn, rotten i slushash sta se desava po kraju Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Pod jedan: Bezanje od realnosti je kad si ti svestan tih stvari i dotichu te , a ti se trudis da te ne dotichu. Ja nit sam "mnogo" svestan , nit me dotichu. Pod dva: Izgleda da sam zivotinja Pod tri: Sta je on koji kurac morao da se pravi lud (kosarkas) , davno sam na ulici/ u kvartu/ u gradu naucio da vlada pravilo jacheg , sto se on pravio mangup kad je znao kakav je on (taj klinac) , sad ce hejt , brate ali ja znam svoje mogucnosti i znam koliko mogu sebi da dozvolim i kome sta smem da govorim i kako smem da se odnosim prema odredjenim osobama Pod cetiri: Ja zivim svoj zivot i u svakom pogledu gledam da sebi sto vishe ugodim i stvaram sebi neku buducnost i ne zamaram se ZA MENE bespotrebnim stvarima , samim tim postajem srecniji jer gledam stvari koje mene dotichu.A ja asolutno nemam nikakve veze sa tim likovima .Nikada nisam nikome solio pamet da misli kao ja i uvek sam imao svoje misljenje za neke stvari koje nisam nametao niti sam iznosio jer ja stvaram zakon za sebe i sebi ugadjam i to sto radi za mene , ne radi za drugog , i neiteresuju nas iste stvari i tachno me boli sta ko misli o meni i sta ja radim pogresno ako se meni to svidja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts