LaG Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) da li ste se nashli nekada u situaciji da vam je van domashaja sve shto volite? ja se trenutno nalazim na milion kilometara od moje devojke, kompa, muzike, prijatelja, teretane i novog sada Edited August 21, 2005 by LaG Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) Samo opu Edited August 21, 2005 by Voodoo_NBGD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) Ja samo sto se nisam ubio ovo leto ,posto mi je bilo toliko dosadno da sam svaki dan ceo igrao dotu i srao na forurumu . A da nisam otisao na more , svasta bi bilo. edit: Sve u sveum, ocu da kazem da sam zamalo upao u depresiju od dosade , smora i ponavljanja dosadnih stvari u dosadnom zivotu Tako da mi idenje u teretanu (iskaljivanje besa) pomaze da se neubijem Edited August 21, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Otjemo tjiru , otjemo tjiru , ajde tjiro odgovori na topic plz ;) Dodji nazad pa zajedno da idemo u teretanu kad ti tolko nedostaje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Pa Lagisha seronjo sto nereche da ides u nemacku da ti dam neke parice da kupish plochice.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 Ja samo sto se nisam ubio ovo leto ,posto mi je bilo toliko dosadno da sam svaki dan ceo igrao dotu i srao na forurumu . i meni su takva ranije leta bila sada sam sebi organizovao tako da mi ne bude dosadno proshlo leto mi je bilo najbolje u zhivotu ovo je pretilo da isto bude mnogo dobro al sam evo na kraju zasro ja svaki dan imam shta da radim, svaki je drugachiji ili se barem trudim da bude i imam na dohvat ruke sve shto mi treba i onda promenim sredinu i nadjem se na spoljnoj ivici predgradja grada koji vazhi za predgradje berlina shvatash li me? @exile brate, pre svega rekao sam ti josh na exitu a posle svega ishao sam samo do harwax-a a ne verujem da bi ti odande trebalo neshto http://www.hardwax.de evo ti, proveri sve je experimentala i detroit a i ne mogu tolko da se cimam, svima da donosim sori dono sam ti proshle godine da nisi ni pitao barem ceni to ;) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 Otjemo tjiru , otjemo tjiru , ajde tjiro odgovori na topic plz ;) Dodji nazad pa zajedno da idemo u teretanu kad ti tolko nedostaje ;) ← ahaha mozhe, baci broj fona na pm Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) Imao sa u zadnje vreme dosta depresivnih dana, sve dok juche nisam zavrshio sa jednim dobrim provodom u nekoj novosadskoj diskoteci :) Edited August 22, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Brate .. ja sam se odselio .. ostavio devojku koju volim, sve ortake, familiju, blokove, igraonice, basket, fudbal .. sve shto sam ikada voleo ... Mislim shta vishe da pricham .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 (edited) pretpostavljam da nisi tamo na odsluzenju robije, vec da si svojevoljno otisao tako da nemoj da slinis, nego vidi sta ima zanimljivo tamo gde si, a kapiram da ima nesto riba, teretana, novi sad i ostale pizdarije ce biti tu i za osam dana a razmisli i o ovome - imas chemu da se vratis pazi sad ovog pre svega topic nije u svrhu reshavanja mojih problema vec pitanje stoji a ako bash zhelish odgovor ovo mi je vec drugi put ovde, otishao sam zato shto mi je cale smoren a i ionako provodim premalo vremena snjim, a nisam znao da ce mi neke stvari kojima sam se radovao biti uskracene nemojte me pogreshno shvatiti, odlichno je ovo mesto. ima toliko dobrih scena ali ja sam i dalje kilometrima daleko od svoje teritorije, i smor mi je shto cu josh mnogo vremena biti away @atomic kada se to desilo? Edited August 21, 2005 by LaG Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Jadan ti u Nemackoj... Zalimo te evo svi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 ah, ali u ljudskoj je prirodi da bude alav ja hocu odma, sada, odma :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 Jadan ti u Nemackoj... Zalimo te evo svi :) ← nemojte me pogreshno shvatiti, odlichno je ovo mesto. ima toliko dobrih scena ali ja sam i dalje kilometrima daleko od svoje teritorije, i smor mi je shto cu josh mnogo vremena biti away Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 ah jbt, editovacu originalni topic nisam dobro formulisao pitanje, previshe se ljudi zalepilo za ono shto nije trebalo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Pre 6 meseci ...... Ali opet mi nije svejedno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) Pre 6 meseci ...... Ali opet mi nije svejedno.. ← Jel si probao sve da uradis da mi ostao ? Zanima me posto izlgeda kao bas ozbiljan i potresajuc problem btw moja titula deprimo , na Latinskom znaci depresija Edited August 21, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Da bi cale mogao da radi, morali smo svi da dodjemo sa njim ... Porodichno ... E sad .. poshto sam se privremeno odselio (5 godina sa mogucnoshcu produzhenja) sve mi to nekako lakshe padne .. ali opet ... Ima tu josh raznih kombinacija .. ali me mrzi da pishem .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ja se trenutno nalazim na milion kilometara od moje devojke, kompa, muzike, prijatelja, teretane i novog sada ← u predgradju Venere? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 raskinuo sa ribom, udarila me kola, imao gusenje zbog ujeda ose, grom zamalo da me lupi, zavrsio u pandurskoj stanici, kevino zdravlje se pogorsava, jos je volim... Da, mislim da te razumem. Jebeno leto. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Niste mi jasni, posebno atomic. Kada su moji palili preko na 4 godine, ja sam poludeo jer nisam mogo da idem (mada je i ovde bilo super). A kad sam isao tamo na par meseci, padao sam u depresiju kad se vratim ovde. :) Alo lage, u nemackoj si...skokni bar do Berlina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 zivim ovaj jebeni topic, jebeni ceo zivot...>__< Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 jebo te, u kom ste vi fazonu? imam i ja takvih trenutaka, posebno do ovog popravnog, ali tako bash... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ja se stalno osetjam uzasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 trenutno sam na pozitivnoj nuli Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 deshava mi se to chesto,ali je to obichno kad ne radim nishta, tj kad imam dosta slobodnog vremena. A shto se tiche leta, uvek znam da ce da bude sranje, pa se onda obradujem kad ima shta da se radi/negde da se ide/ sa nekim da se bleji. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts