fatboy Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Gde povoljno da kupim 100 praznih slim CD omota u BGu? Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Pa ovako ... mozes da probas recimo kod NTa i Extremea (jedan u Makedonskoj kod Doma Omladine, drugi na platou kod filozofskog) jer oni imaju "fabriku" za stancovanje CDova i naravno imaju i covere. Mozes da pitas koliko bi ti dali tih 100 komada. Drugo resenje jeste da odes u dva shopa za CDove koji imaju i covere a u kojima ja obicno kupujem, a to su ti jedan u prolazu kod Doma Omladine koji vodi na Terazije pa odma' cim se spustis dole sa leve strane, i drugi prekoputa ETFa u trznom centru fontana (ne meshati sa fontanom na nbgdu), samo prodji tim malenim trzhnim centrom, neces omanuti. E sad cene stvarno ne znam, ali su za prazne diskove i jos poneki hardver oni najjeftiniji, pa su valjda i za ovo. A uvek mozhes vikendom da odes na berzu kod Skca, vidjao sam da i tu prodaju to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Punisher Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Najjeftinije kutije svih vrsta su u Alfa mediji u Balkanskoj 42 tel 3620-762 Kad sam ja uzimao prosli put isto 100 kom slim kutija bile su 5.83 din na 100 komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts