spo(ghost) Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 @ mario brate, to ti se deshava zato sto ne idesh po pravilu, prvo se zadovoljava zensko pa onda musko, znaci morash da je istroshish na naki nacin, makar to trajalo 2-3 sata ili vishe, znaci predigra , ljubljenje, zhvalavljenje itd itd, posle kada krenes da je zadovoljavash na standardni nacin onda pokusaj da mislish na masovne grobnice i/ ili neke grozne stvari da bi mogao da istrajesh, nakon toga necesh imati potrebe da je zadovoljavash po drugi put, ako se desi da morash nekim slucajem da uradish ponovo, idi do wc-a ispishaj se, umi se, pa aj jovo nanovo, ako josh i to nije dovoljno, reci devojci da prekine da koristi narkotike i/ ili ti kreni da ih koristish, mada ja glasam za ovo prvo Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Zasto da ne, najlepse je iz ljubavi, naucice ga ona ako je vec iskusnija Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 ali to sa masovnim grobnicama, gladnom decom i oljom beckovic mi nikad nije bilo jasno. jeste li vi doshli da jebete ili da gledate vesti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 (edited) ali to sa masovnim grobnicama, gladnom decom i oljom beckovic mi nikad nije bilo jasno. jeste li vi doshli da jebete ili da gledate vesti? ← mmm to je samo antistimulacija za zavrshavanje jednog veoma prijatnog procesa... umesto da ga zavrsish, samo ga prolongirash sa par neprijatnih flesheva... neznam sta fali ninfomaniji, al ajde. Edited August 20, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 probaj sve , vidi sve i sutra ces biti Bogu zahvalan zato sto znas... :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 probaj sve , vidi sve i sutra ces biti Bogu zahvalan zato sto znas... :) ← ocesh sada da pojedem bibliju i povalim popa na oltaru i da vidish da me nece spaliti grom (na zalost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ghoste uvek si mi bio chudan na neki mistichan i seksi nachin.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 E takve odgovore volim :) Evo ovako, najvishe je pogodila Dz Najvishe je promashio ghost Mlad sam jos... tako da nije sramota reci da sam to radio samo sa jednom ribom, ali mnogo, mnogo puta... Znamo se jos od prvog razreda ( i tad smo imali neke akcije ) Dakle, zasto je Dz bila najbliza... zato sto je rekla da mislim da radim nesto pogresno... Naime, nikad nisam bio u vezi sa dotichnom... to je vishe bilo "drugarstvo", a imao sam utisak celog zivota, ma bio sam siguran 100% da se ja njoj strasno svidjam iako mi to nikad nije rekla, ali je pokusavala mnogo puta onako izokola da dodje do teme... a ja sam naravno tu temu izbegavao... A i poznavali su nam se roditelji... ziveli jedno preko puta drugog... Bilo je rizichno mnogo puta da neko ne sazna... Znam da zvuchim kao totalni idiot i kreten, mada se nije ni ona nikad zalila na ovakvu "vezu" Znala je kad imam vezu i nikad joj to nije smetalo ( bar nije to pokazivala ), ja sam znao kad ona ima tako da... Zasto je Ghost pogresio... pa zato shto je rekao potpuno suprotno od onog sto je stvarno bilo :) Dakle predigre su bile jako duge, najchesce su bile oko 2 sata... nekad i po 3... Uvek je bilo ok i njoj i meni, ali jednostavno posle toga... ona bi da razgovaramo,ne, znachi ne trazi sex, bilo joj je dosta... Verovatno je htela nesto vishe od toga, ali stvarno nikad nisam nishta prema njoj osecao... mozda sam od toga bezao... Preselila se... Nisam je video godinu dana... chujemo se ponekad i to je to... Neznam kako bi to bilo sad... Eto. My life story Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 dz je master! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ocesh sada da pojedem bibliju i povalim popa na oltaru i da vidish da me nece spaliti grom (na zalost) ← ne znam ja brate sta ti zelis...bizzzzzzzzzare Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Here it comes again... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Strava... Na ovom forumu bre sve sex maratonci, isqusni likovi koji mogu celu noc, bla, bla, la, la U principu svako moze da se valja u krevetu 2-3 sata. No po meni je najbolji spontani sex gde se sve desi za pola sata. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Sjajan topik =) Secam se kad ja prcao prvi put. Riba je mislila da je zajebavam da mi je prvi put pa nisam imao problema. Ah kako sam bio dobar, mlad, lep i zgodan A sad mi ne veruju da sam ikad jebao ← Hahahahahaha :)) kruko ftw :) I kurgan nije normalan :) Svi ste vi ludi :) Isti fazon i kod mene, ta devojka verovatno ni dan-danas ne veruje da mi je to bilo tad prvi put, sto je najgore ono bas je bila u fazonu da se i nadrka zato sto sam je jelte "lagao". Ali raznih nas ima kaj ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 naslov u novinama: darkerke skidaju mrak ← Joj stomak boli , smejanje prejako joooj :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 U principu svako moze da se valja u krevetu 2-3 sata. No po meni je najbolji spontani sex gde se sve desi za pola sata. ← slažem se 101% al kad si mlađi (ili kad si ćile :P), uvek si u balonu sa dokazivanjem da si mnogo dobar, da si je odvalio, itd.. ima maraton svojih prednosti, kao i sex na ex, al ne treba forsirati ni jedno ni drugo, nego kako ti kad odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ocesh sada da pojedem bibliju i povalim popa na oltaru i da vidish da me nece spaliti grom (na zalost) ← AAAAAAaahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Strava... Na ovom forumu bre sve sex maratonci, isqusni likovi koji mogu celu noc, bla, bla, la, la U principu svako moze da se valja u krevetu 2-3 sata. No po meni je najbolji spontani sex gde se sve desi za pola sata. ← Pa i ovo je kod mene bilo spontano... ta 2-3 sata... Zato sto uvek kad dodje kao nece, a na kraju se uvek isto zavrshi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Pa i ovo je kod mene bilo spontano... ta 2-3 sata... Zato sto uvek kad dodje kao nece, a na kraju se uvek isto zavrshi :) damn, mislio sam da se to samo meni desava. isti slucaj potpuno. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 dobro otje'l se jav'ti ta lavch'na sa izveshtajem, do sada ju je vetj trebao obeshchastiti 4.73 puta 0.o Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Mnogo pametujete oko neke proste stvari..... Sex vam je hakovanje udjes, izadjes i molis boga da nista nisi ostavio za sobom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldeR Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 E bre ovaj Stator moze sve da pretvori u program :=D Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 slažem se 101% al kad si mlađi (ili kad si ćile :P), uvek si u balonu sa dokazivanjem da si mnogo dobar, da si je odvalio, itd.. ima maraton svojih prednosti, kao i sex na ex, al ne treba forsirati ni jedno ni drugo, nego kako ti kad odgovara. ← a shta ti prcanje pretvarash u simfoniju pa se divish "muzici" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 /:I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ja nikad nisam sa devicom, bash bi volela jednom bar nekom da skinem mrak! ← Ja sam devica u horoskopu Salim se.Imam devojku koju volim i ona voli mene. Ode topic u offtopic... Quote Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Mnogo pametujete oko neke proste stvari..... Sex vam je hakovanje udjes, izadjes i molis boga da nista nisi ostavio za sobom ← jebesh ti hakera koji moli boga da ne ostavi neshto za sobom :) www.sigma.cz - moja 1 mashina:) 3 godine sam je drzhao sa jednim rootkitom ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts