Perun Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 red je 5500 ljudi trenutno...znaci pun server plus oni...mislite li da ce biti moguce igranje ovde...i ne mislim na danas nego ubuduce... jbg...taman se organizovali koliko-toliko...trebali bi jedan server samo za nas da dignu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbia Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 E bas me zanima dali neko zna koliki je kapacitet Servear tj. koliko moze da primi ljudi ??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 perun: imamo vetj jedan aktivan topik o tome i josh dva koja sam zakljuchao. ako se setjash isto je bilo i sa sylvannas, frostwhisper etc serverima samo ne u tolikoj meri kao ovde jer je ipak tog dana otvoreno 5 servera. my 2c je da tje za max par dana biti mnogo bolje stanje.. queue tipa 15-30min max a to nije frka jer kada jednom udjesh igrash lepo ko' chovek par sati.. ne izlazish svakih 20 minuta iz igre. ja se josh nadam da tjemo se lepo organizovati na ovom serveru i da tje biti okej. serbia: ne zna se tachno, ali oko 10-12k ljudi moze svaki da primi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 daj ljudi prestanite da panichite normalno da ce da bude guzva jel svi bi prvi da se registruju, kad nemaju inventivnost da smisle novi nick mislim da server prima oko 30k Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Ja sam totalno opusten ali daleko od toga da se slazem da igram na serveru koji ima bilo kakav quee... Moje vreme je dragoceno :P Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saly Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Hello! Ljudi ne potrebno se cimate za ovaj server i za queue jer se to smiriti za koji dan. Znam da ste dugo cekali ovaj trenutak da pocnete da igrate na novom serveru kao i ja ali strpite se jos koji dan, proci ce taj queue jer ni na shadowmoon-u nije takav a nece ni ovde dugo biti. Bas bi voleo da se upoznamo ali sutra palim na more tako da me nece biti jedno duze vreme /cry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts