TeacH Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 da je to meni sestra uradila,odvrnuo bih jo vuglu,pa bi je onda gadjao monitorom,pa bi jo coolerom iseko kosu,pa..................necu dalje:) ← Ja bi je terao da mi lvl-uje char-a Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 baj d vej, meni sada na 2700. kaze da tju chekati 370 minuta.. hahaha =) zanimljivo. bash ono shto je kole rekao, shto smo blizi ulasku to tjemo vishe chekati, jer niko nije lud da izadje tamo kada dodje ispod 2500. na queue jer zna da ga posle cheka red od 5-7k ljudi! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Ja sam ortaku razbio glavu sa tanjirom kad mi obriso lika u Diablu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Ja sam ortaku razbio glavu sa tanjirom kad mi obriso lika u Diablu da li su posledice udarca vidljive? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Ja sam ortaku razbio glavu sa tanjirom kad mi obriso lika u Diablu ← lol Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Ja sam ortaku razbio glavu sa tanjirom kad mi obriso lika u Diablu ← au, bolje da ne pricham ja shta radim kada se iznerviram zbog igrica! =) par zanimljivih situacija: dok sam igrao kanter redovno sam gadjao ortake pepeljarom ili stolicom, dok sam igrao wc3:tft jednom sam bacio fotelju na staklena vrata od terase u stanu, kada me gankuju u wowu ne zelish da me vidish =)) i tako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 au, bolje da ne pricham ja shta radim kada se iznerviram zbog igrica! =) par zanimljivih situacija: dok sam igrao kanter redovno sam gadjao ortake pepeljarom ili stolicom, dok sam igrao wc3:tft jednom sam bacio fotelju na staklena vrata od terase u stanu, kada me gankuju u wowu ne zelish da me vidish =)) i tako..ovo je za svako postovanje!:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 niste vi videli kako lik zabija ortaku glavu o ekran u igraonici.. ja nisam mogao da dishem od smeha jedno 2h. ladno mu lik zabio glavu o jebeni monitor.. hahaha, sada mi je smeshno kada se setim te situacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 queue 48XX, neka hvala. mozda se vidimo sa par dana ako se to normalizuje. Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 queue 48XX, neka hvala. mozda se vidimo sa par dana ako se to normalizuje. ← ne lazi, meni je 27XX =)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 i to sve nadomak beograda, u pancevu, cccc izgleda da su posledice bombardovanje po neke trajne i ne predvidjenje Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 niste vi videli kako lik zabija ortaku glavu o ekran u igraonici.. ja nisam mogao da dishem od smeha jedno 2h. ladno mu lik zabio glavu o jebeni monitor.. hahaha, sada mi je smeshno kada se setim te situacije. neka hvala , ja neigram kontra frakciju od njega u wowu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 17XX nakon 1h cekanja Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Znaci opisacu sada detaljno situaciju: Igrao sam Diablo par sati svaki dan na Battle net-u i jedno vece dosao moj ortak da mu pokazem Diablo i napravim mu ja druida i on pocne da igra i bilo je negde oko 6 ujutru budi me on i kaze e brate izvini ja ti obriso lika znaci u toj sekundi sam zgrabio tanjir sa stola i opalio ga po glavi znaci decko je stojao nije mogo da veruje sta se desava....Par dana me je izbegavao na ulici ali sada je sve ok posledica od udarca nema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 MIIIGSA cavo ti si uso setise ortaka sa rura pa poseti i pokupi nickove za rezervaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Znaci opisacu sada detaljno situaciju: Igrao sam Diablo par sati svaki dan na Battle net-u i jedno vece dosao moj ortak da mu pokazem Diablo i napravim mu ja druida i on pocne da igra i bilo je negde oko 6 ujutru budi me on i kaze e brate izvini ja ti obriso lika znaci u toj sekundi sam zgrabio tanjir sa stola i opalio ga po glavi znaci decko je stojao nije mogo da veruje sta se desava....Par dana me je izbegavao na ulici ali sada je sve ok posledica od udarca nema! ← hahahahhahhahahahah [:D] zamisljam situaciju kako ti lik izgovara "sorry bate izbrisao sam ti lika", ti hvatash tanjir.. i udarac tanjirom o glavu onako usporen a-la-matrix fazon... hahahhaha =)) dechko nije znao shta ga je snashlo ... pa i ja bih te izbegavao, for eternity! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 a tanjir je bio,veci,manji?kvalitet?plitki,diboki,debeli,tanki???samo da znam kolko si para puko:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) Kolko vidim svi imate neki "normalan" queue! Ja sam 4922 ili 110min! lol [:(!] Edited August 17, 2005 by Tarabash Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 mozada ga je puko serpom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 mozada ga je puko serpom :) ← ma ja bih to reshio tiganjem =)) sve onako masan', prljav od kajgane koju sam pravio dok mi je on brisao lika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Tanjir je bio mali plitki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 E da i tad mi je nick u svim igrama BoneBreaker! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 lol gotivan je ovaj cyra za GL , vis da samo lupa nesto (tiganjem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 dok se ja vratim iz grada mozda se i uloguje =))))168 min left bio sam 3500 i puche mi wow, sad sam 4800 damnn!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts