Ramirez Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Ne postoji craft rupa. Previse ljudi je uzelo LW-ing, engeneering nema skoro niko. ← ja agitujem za taj eng ali dzaba... btw mislim da sam ja main eng Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ja sakupljam stavari da bi ste se vi igrali :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ja agitujem za taj eng ali dzaba... btw mislim da sam ja main eng ← Koja je koris Inzinjara u Guildu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyuk Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 guild LW sam ja ali tribal Mystery koji si ti ?Tj koji ces biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) guild LW sam ja ali tribal Mystery koji si ti ?Tj koji ces biti ← Dragonscale Edited August 23, 2005 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Koja je koris Inzinjara u Guildu? ← izinjer ima korisne svari kao i repair botove i trade botove koj su jako korisni da se proda junk u jacim instanacam a i da se odradi repair mislim svasta ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Koja je koris Inzinjara u Guildu? ← pored gore pomenutih botova pravim i sacmare i scopes za iste +dzebanu... ali to je sve manje bitno, najbitnija uloga enga je u pvpu. to na prvi pogled deluje da znaci samo osobi koja ima eng ali posle skapiras da znaci celoj grupi u nekom bg recimo. u svakom slucaju bolje eng nego lw sada kad ima mnogo lwera Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts