enclave Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 kako smo lepo igraji sinoc od 4 do 7 , joj ocu opet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) Ja sam se noćas naigrao. Navijem sat u 2 noćas, konektujem kad ono 2200. Na sreću brzo je i Edited August 18, 2005 by Myst Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 pa kad da jebem onda =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Pa brate dok nem WOW ne dosadi moraće Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) Ja sam se noćas naigrao. Navijem sat u 2 noćas, konektujem kad ono 2200. Na sreću brzo je i Edited August 18, 2005 by enclave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ma server je super. Ne napu Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ma necu da napustim server nego necu vise da cekam probacu za dan-dva idem sad malo da zivim normalan zivot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 server je super je treba da se iscimash ko konj da bi ubio kripa? koji ste vi mazohisti ljudi lol.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 jos samo 50 samo 50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 techo, saurone dajte mi obaveshtenje akonto nick transfera =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 i ja bi voleo da mi ti saurone oslobodis nick... ako vec nisi. kako stvari stoje necemo skoro biti u isto vreme ingame a ti jos pikas iz deusa. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 server je super je treba da se iscimash ko konj da bi ubio kripa? koji ste vi mazohisti ljudi lol.. ← Ovo je zabluda, kripova ima dovoljno za sve, a i zato su tu grupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 kako se zove novi server Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 fora momci zezanje nemojte da shvatite ozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Auuuuuuuu saurone brate ne idi sad .... 64ti sam sacekaj jos malooo pliiiiiiiiiiiiiiiiz Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 fora momci zezanje nemojte da shvatite ozbiljno ← pa propala fora vidis da smo svi iskulirali, znamo da niko nije toliko jeo bunike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 guild jos nije ni oformljen a vec se raspada:(... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ovo je zabluda, kripova ima dovoljno za sve, a i zato su tu grupe. ← kakva zabluda, chitaj shta ljudi pishu.. previshe igracha ima, pa chak ni low lvl kripovu ne uspevaju da se sponuju dovoljno brzo.. grupa? shta si gutao ti danas?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ma ja sam igrao sinoc i nije bilo problema za kripove iako je bila guzva... samo za neke named kripove kojima treba malcice vise vremena da se sponuju i ima ih samo 1 primerak Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 oke ;) ja taman idem sledece nedelje opet na odmor pa kad se vrnem sredinom septembra mozhda ce biti manji queque ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 sta ko radi.. srbi idu na odmor Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 sta ko radi.. srbi idu na odmora ja mislio crnogorci Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 a ja mislio crnogorci ← a razlika izmedju srba i crnogoraca je sto ovi drugi imaju i jednog pandura koji ima dokaz da je pametan. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) Ma bio sam ja danas online negde do 4 kad me diskovalo....sto se tice nikova jbg na kraju je ispalo retardirano, ja cu veceras (ili sutra ujutru najkasnije) online pa cu ih sve pobrisem, ono iz najbojle namere ispade sranje... e da kole ako naletim an techa ja cu mu prebaciti tvoj, ja sam ga danas video al bukvalno sam stigao da mu kazem cao pre nego me diskovalo, a i tek sam kasnije procitao da treba da mu prebacim nick, mada i ovako nebih stigao... Neznam ja licno razmisljam da iskuliram ovaj server par dana, mislim jbg ako svaki put moram da pustam komp 4 sata pre nego sto ocu da igram da se loguje onda jbg....ono sacekacu dok se stvari srede ili da barem lista opadne na neki normalan broj (ono 100-200 ljudi max) pa cu onda da pikam normalno.. Sto se tice ovog da nema dovoljno kripova ja sam danas skoro sasvim normalno radio questove i nisam imao nekih vecih problem sa kripovima...doduse ne ide sve bas sve glatko negde mora po malo da se priceka al nije uopste tako strasno (barem u ovim zonama do 12tog lvl-a) jedino sto je za mene problem je cinjenica da je lista cekanja ipak predugacka za neko lepo igranje.... Edited August 18, 2005 by Sauron Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadorc Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ajde da napravimo na jednom serveru gde nije guzva,svi likove u hordi.mozda je to dobra ideja.inace ja sam na silvermoonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts