Diego Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 imamo mi josh piratskih servera ne bojte se vi za nas. e to da na blizzardu da je lakse pobediti je glupost jer sam napravio 14-1 pa ako bog da bitje toga josh...zakljucak je da na oba servera ima balans i da je glupo porediti Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ako si ti napravio 14-1 ja ti dam 400E na prvom LANu na koji dodjes....samo reci acc i provericu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ja mu verujem da je napravio 14-1, posle 0-8 na pochetku naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Pa ja kad sam igrao kod ortaka imao sam 6-0 i plus 7. za malo da dobijem a warcraft nisam igro jedno godinu dana pa sam poco ponovo malo pre 15 dana ← ti tisina woonashu jedan :p ... e aj se nadjemo negde da opeglamo maolo moze? ...povedi i mog drugara wolfy-ja da mu pruzim revanshicu :) ...razlika izmedju onih servera....pa na orginalu igraju gosui..to je dovoljno :) ...bar tako ja mislim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Na originalu igraju gosu? lol..... Boze kad mi padnu samo nobovci u timu a ti pizdis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Serveri se ne mogu porediti po igrachima... Na originalu ima vishe ljudi, shodno tome ima vishe gosu-a i noob-ova... Dakle, da prestanemo da seremo, osnovna razlika je u tome shto na North-u hostuje bnet, a na xpam-u hostuje jedan od dvojice igracha, pa ako onaj koji hostuje ima loshu konekciju, tebi ce lagovati. Dakle, da rezimiramo, ako oces da igrash iole ozbiljno, kupi org. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Na originalu igraju gosu? lol..... Boze kad mi padnu samo nobovci u timu a ti pizdis... ← pa znas sta ako si tako dobar napravi 8-0 i vise.. tipa 15-0 i docice ti neki lik 49-55 lvl... ii igraces sa naj igracima war-a.... nadam se da razumes... ili si abjuzovao ledder i poceo sa 0-10 pa su ti dolazili noob.ovi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 pa znas sta ako si tako dobar napravi 8-0 i vise.. tipa 15-0 i docice ti neki lik 49-55 lvl... ii igraces sa naj igracima war-a.... nadam se da razumes... ili si abjuzovao ledder i poceo sa 0-10 pa su ti dolazili noob.ovi ... ← kad si mu dosao ? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 kad si mu dosao ? :)) ← ne razumem!?...sto si hteo da kazes?..da li si uopste hteo nesto meni da kazes :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 offtopic-zeroxe boga ti dje nadje taj avatar,najacije (mada je crtac najaci ikad izmisljen) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 ne razumem!?...sto si hteo da kazes?..da li si uopste hteo nesto meni da kazes :)) ← Procitaj par puta pa ces valjda shvatiti... :) offtopic-zeroxe boga ti dje nadje taj avatar,najacije (mada je crtac najaci ikad izmisljen) ← Pa desni click na properties slike i videcesh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 (edited) ti tisina woonashu jedan :p ... e aj se nadjemo negde da opeglamo maolo moze? ...povedi i mog drugara wolfy-ja da mu pruzim revanshicu :) ...razlika izmedju onih servera....pa na orginalu igraju gosui..to je dovoljno :) ...bar tako ja mislim :D ← TT ok mada je vise nisam dobar ko pre a ni tad nisam bio nego rece mi wolfy da se neso ti naljuti. Igro si na accu nesa_ vs wildthing a to je wolfy Odro te i kad ti reko da je to on GG niga ti pobeze sa b-neta :) Edited September 3, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Aman kako to na originalu igraju gosu. Kad sam ja naleteo vie od 10 puta na nobove.... I nece niko da me ubedi suprotno..... Znaci i ja sam gosu svako ko se nakaci na battle.net je gosu a na pvpgn su noobovci.... ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Aman kako to na originalu igraju gosu. Kad sam ja naleteo vie od 10 puta na nobove.... I nece niko da me ubedi suprotno..... Znaci i ja sam gosu svako ko se nakaci na battle.net je gosu a na pvpgn su noobovci.... ??? ← naletish na nubove kad i sam imash 50-60% pobeda,ako ne i nize.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Ako si noob upadaju ti noobovi. Ali mene je na primer battle.net procenio ko dobrog igracha... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Ako si noob upadaju ti noobovi. Ali mene je na primer battle.net procenio ko dobrog igracha... :)) ← Inteligentan je taj battle.net... a i ovaj Sharky, moram priznati Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 (edited) Aman kako to na originalu igraju gosu. Kad sam ja naleteo vie od 10 puta na nobove.... I nece niko da me ubedi suprotno..... Znaci i ja sam gosu svako ko se nakaci na battle.net je gosu a na pvpgn su noobovci.... ??? ← Napravi neki besniji malo skor i videces kako ce ti dolaziti veliki lvl-i i dobri igraci...ali nemoj prvo da puknes 15 partija za po 0 min (nemoj da abuse-ujes battle.net)....eee najbolje ti meni reci koji ti je acc na b.netu pa cemo da kazemo da li si noob ili nisi..posto tvrdis da si gosu Edited September 5, 2005 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Btw, kao sto vecina vas zna, server je down, trenutno se skupljaju donacije od igracha da se plati link za prosli mesec ( potrebno nekih 100 eura ), a kako kazu, za sledeci mesec ce imati pare od bannera... Otvoren je neki da kazem alternativni server za free od strane nekog Nemca za free. Jedan od glavnih admina sa XPAM-a je trebao da dobije admina i na tom alternativnom serveru, ali ga je neko pretekao i napravio accaount pre njega na tom serveru i ovaj Nemac mu da admina misleci da je on pravi lik ( Marshall ) pa je ovaj malo drkao po serveru :) Uglavnom pravi Marshall je provalio da je lik iz Strumice ( mali grad u Makedoniji ) i banovao ceo grad :D Bio sam online na channelu kad je bila rasprava izmedju tog lika iz Strumice i Marshalla, interesantna rasprava s obzirom da je tesko ikad chuti bilo shta od Marshalla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Kao prvo ja nigde nisam tvrdio da sam GOSU... Ja sam veteran :) Posto sam se penzionisao. Elem eve ti stranica: http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-pla...erName=Silencer[siCG] Nisam igrao nista extra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Potvrdjujem, bulja si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 mrs :) ajd 1na1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Vidim da ste svasta nabrbljari ali nvm , evo ja cu da kazem o xpamu nesto iz iskustva najgore je sto kad igras laddera veci lvl je HOST i naravno bugloosse nema bugwin normalno , prednosti sto mozes da lvlupujes tj. freewin ali i kad igras zapravo nemozes dobiti dobrog igraca do jedno 15 lvl dotle samo smor i smor.... i ti " gosu " igraci na xpamu koji drze rank1 sve sam ih dobio sigurno po 1 put, xpam neradi povremeno... lag konstantno , e sada koja rec o originalu gosu igraci svugde jeste da ima par nobara ali to je do tvog skora npr. napravis 4-0 dobices dobrog igraca za protivnika i nemas hosta tj server je host znaci ti imas dobar net nema laga imas los net lag :) , i kad bi igrali evropa rank1 igraci vs xpam nemoram ni da kazem koji ce rez biti .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Da i ja kazem nesto,posto vidim da stranice smao rastu na ovom topicu,sto bi vladica rekao:"koga realno bole *urac za Xpam"?:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Da i ja kazem nesto,posto vidim da stranice smao rastu na ovom topicu,sto bi vladica rekao:"koga realno bole *urac za Xpam"?:)) ← pa znak kako ljudi nemaju para za original :)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts