Diego Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 pa kolko mi se cini brze se pune leveli na org serveru. i admini su nakurceni"tipa ja ga dobijem a on mi banuje acc" i slicno Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 danas sam igrao protiv njega i odro me... ← U bre onda mora da je najbolji tamo :) Pa 8-0 bi mogo i ja da napravim koji skoro pa nema pojma da igram war Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) ^ teshko po ovom ladder sistemu... Mislim da je sharky objasnjavao shto vishe dobijash za redom , to ti bolji igraci upadaju , tako da na 7-0 , mozes dobiti lvl 45 igraca sa skorom 120-20... Edited August 18, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Pa ja kad sam igrao kod ortaka imao sam 6-0 i plus 7. za malo da dobijem a warcraft nisam igro jedno godinu dana pa sam poco ponovo malo pre 15 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Shto se tice prvog dela , ok ako je tako... A shto se tice drugog i ja nisam igrao oko 9 meseci i sad se najstrasnije nalozio i poceo ponovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ^ teshko po ovom ladder sistemu... Mislim da je sharky objasnjavao shto vishe dobijash za redom , to ti bolji igraci upadaju , tako da na 7-0 , mozes dobiti lvl 45 igraca sa skorom 120-20... ← od 8-0, ne od 7-0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 danas si igrao vs njega a zadnja ladder partija mu je odigrana 8.8?!?btw ima 8-0 sto ne dokazuje bukvalno nista,50% ljudi odavde mogu i bolje... ← Ma bre nisam igrao na northrendu protiv njega... nego na xpamu, sa odlichnim neutralnim hostom (2mb iz Slovenije)... Ne kazem da je igra neshto extra... ali je dobar i sigurno nema stat 13-40 ili koliko vec reche neko iznad mene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLIPKNOT_SO Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 to sto je on rank 1. ne znaci da je i najbolji ...... btw najbolji lik sa xpam-a je kenvelo a njegov acc http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-pla...Name=Blue-Night ..... sada ima neki novi acc navodno bolji ali dunno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 to sto je on rank 1. ne znaci da je i najbolji ...... btw najbolji lik sa xpam-a je kenvelo a njegov acc http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-pla...Name=Blue-Night ..... sada ima neki novi acc navodno bolji ali dunno ← hmm ovog lika znam,to je nEph.RockY,igra za slovacku reprezentaciju,i ne igra loshe,99% sam sigruan da nije XPAM igrach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2B.PhoBoS Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 PvPgn je Rupa puna noobova ja sam se iz te rupe jos odavno izvadio Znam decka 20 lvl totalni noob a ima jak score negde okok 130-20 jer fora je u tome sto ili pobedis zbog laga ili izgubis Ali ako nastavis da igras na njega samno moli boga da te ne pane veci lvl d tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLIPKNOT_SO Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Nije vise xpam igrac al je bio jos pre restarta , znaci pre 1-2 god ......... ako ga znas pitaj ga i videces ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Slipknot tebe se secam ti si igrao do skoro na xpam SLipknotSrbija ako se ne varam 20lvl..... btw pa i nije mu nesto stats sa HU ima 25% a ostale rasse mu nisu vece od 55%, ali dobro.....^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Slipknot tebe se secam ti si igrao do skoro na xpam SLipknotSrbija ako se ne varam 20lvl..... btw pa i nije mu nesto stats sa HU ima 25% a ostale rasse mu nisu vece od 55%, ali dobro.....^^ ←Sta to govori o humanima? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Govori da treba znati igrati sa njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 prvi na xpamu je I_AM_A_GIRL ili tako nesto lik sabija nadjite i vidite mu skor,decku nije dobro. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Pa zanmo ko je prvi.Samo se ukuca /ladderinfo # i to je to Pa mnogo je tesko sabijati na takvom serveru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hehehe Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 nije i_am_a_girl prvi. decko sabija, ali ima i boljih. prvi je Naje, ali ima izuzetno los score. najbolji su likovi iz PBT-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 provereno sabijaju na insane cim igraju na xpamu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Si ti normalan Pa oni bi i 2 insane dobili narucito taj saje naje kako vec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) nije i_am_a_girl prvi. decko sabija, ali ima i boljih. prvi je Naje, ali ima izuzetno los score. najbolji su likovi iz PBT-a ← heh, ja sam iz PBT-a :))) mada ja sam samo peon :( Dobro igraju momci... nemojte da lupetate... onaj lik sto sam rekao da je prvi i sto sam vam dao link njegovog accaounta na norhu je shaman iz PBT-a... Imaju i klan northu, takodje PBT... nije neki skor tamo kao na xpam-u, ali nisu boolje... Edit: Taj klan na northu nisu isti likovi kao na xpam-u... clan je postojao i pre na northu sa igrachima sa xpam-a, ali su ga remake-ovali ( iz nekih samo njima poznatih razloga ) pa su sad samo ubacili neke likove chisto da ih ima 10... Vecina je iz Makedonije iz ovog klana, dobro igraju, ali je chinjenica da u njihovom gradu imaju samo jednog providera koji je teski krsh i da zbog toga bas ne mogu da pokazu sve sto znaju... Edited August 22, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 xpam smrdi na 100 metara pobeda= poraz poraz=poraz disconect=poraz ( ponekad) sta reci vishe Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Sve u svemu kad se pogleda north je bolji od xpama to stoji i to ce tako uvek biti. Ako oces da igrash normalno, igraj na northu, a ne na xpamu koji je pun bagova. Ja lichno, ne igram ladder na xpamu. Dolazim tamo zato sto znam mnogo likova sa njihovog foruma iz okolnih zemalja. Dodjem malo da chatujem s njima, malo igramo cg sa sve spectatorima. Tu je ona zabavu kakvu ne mogu dobiti nikad na northrendu. Mogu slobodno da kazem da ih odlichno znam preko foruma i servera iako ih u zivotu nikad nisam video... napravimo channel samo za nas, zajebancija, malo se igramo, kombinujemo 2 vs 2, neki od njih imaju dobar host ( 1.5 mb-2 ) tako da se igra bez laga ... Ostala mesta su popunjena spectatorima... mislim sve u svemu, tu se mnogo bolje zabavim nego laderujuci na northrendu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Si ti normalan Pa oni bi i 2 insane dobili narucito taj saje naje kako vec ← sta ti mislish kao da si neki igrach weasel pa da ponizavash drugoga?? igrao sam protiv njega i moram reci da je prilicno dobar i ne shvatam poentu vashu ako neko igra na xpamu da je losh. ima tu dosta dobrih igraca Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 sta ti mislish kao da si neki igrach weasel pa da ponizavash drugoga?? igrao sam protiv njega i moram reci da je prilicno dobar i ne shvatam poentu vashu ako neko igra na xpamu da je losh. ima tu dosta dobrih igraca ← To da su igrachi na northu bolji od igracha na xpamu stoji iz prostog razloga zato sto ih ima vishe pa je laksi izbor, sto ljudi koji tu igraju imaju vishe uslova... Jednostavno, nemaju svi pare za originalnu igru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Nova velika razlika :) Blizzardovi serveri rade a xpam-ov ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts