Guest Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Pazite, naravno da stvari stoje tako da je 1.6 bolji od sourcea. Ali...opet ali. Uz malo jacu masinu (sada vec srednje jaka za nase uslove), par konzolnih komandi i setovanja cssource postaje daleko manje saren i sjajan i svetao i pun shadera.... :) Tada se vec moze i odigrati koja partija. Slicno je sa q3...uzmi default konfig, neces nikog ubiti, bice uzano. Ali kad namestis svoj konfig postaje znatno lakse i lepse. A da je pucanje u source cudno, cudno je. A da su modeli losije animirani negu u 1.5/1.6 i to je tacno. A ako odziv igraca ne bude dobar, moze valve da ima i sve pare ovog sveta, dzaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ovog puta nije da samo mi izvoljevamo tipa aaaa pu sors necu da igram djubre , ali je sad tako svugde i oni stranic (ameri , svedjani etc. ) imaju masine 3x jace od nasih i oni se zale jer je source sve sem cs-a :P Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Ma znao sam da ce 1.6 da pobedi :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 samo ne kapiram shto se pojedinci raduju ovde kad vecina na topicu (izuzev npr tokija i ako se javi neko iz kgb-a) nece ni videti cs wt qualifier, a kamoli wt event (moze da bude wt i u bugarskoj, teshko da ce neko od vas ostalih da plati 50 dolara ucesce po coveku koliko je na wt-u..) ← Odakle ti znash ko ce nama da bude sponzor ubuduce mozhda cemo otici na wt a da se ne uvatimo za novchanik mislim ono ...think before you speek...hvala Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Djuser has spoken :) to mu reci lave ! ne dozvoli mu da tu sad on nesto dza-buu.... Pridruzujem se vecini :D shto se tiche topica... znachi svoj glas dajem 1.6.... source nije to to joshuvek.... djubre je !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- zelda - Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ma kakav 1.6 bre source je zakon :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Pazite, naravno da stvari stoje tako da je 1.6 bolji od sourcea. Ali...opet ali. Uz malo jacu masinu (sada vec srednje jaka za nase uslove), par konzolnih komandi i setovanja cssource postaje daleko manje saren i sjajan i svetao i pun shadera.... :) Tada se vec moze i odigrati koja partija. Slicno je sa q3...uzmi default konfig, neces nikog ubiti, bice uzano. Ali kad namestis svoj konfig postaje znatno lakse i lepse. A da je pucanje u source cudno, cudno je. A da su modeli losije animirani negu u 1.5/1.6 i to je tacno. A ako odziv igraca ne bude dobar, moze valve da ima i sve pare ovog sveta, dzaba. ← Niko nije rekao da moras da speres texture u igri da bi ubio bilo koga! Dovoljna su neka mala podeshenja i sve je ok! Source je SRANJE!!! mape oruzje modeli igracha zahtevnost (alo bre pa treba i preko neta da se igra!) igrivost (meni se lichno ni HL2 ne svidja) ..................... i jos trista gluposti koja su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ma 1.6 a posebno kad uzmu ljudi sa neta i stave sebi skibove tipa kocku il error i onda ne znash de je glava a de noge. mnogo ga baguju a i pucanje je ocaj odradjeno Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Kao da je puska iz paintball-a a ne ak47 or m4....lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 meni je source sasvim ok napravljen, samo sto su hitboxovi skenjani do bola pa ne znas kako da pucas da ubijes lika iz 2 metka, pa nije igriv dovoljno ali ovako mi se svidja kako izgleda i sve :) Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) meni je source sasvim ok napravljen, samo sto su hitboxovi skenjani do bola pa ne znas kako da pucas da ubijes lika iz 2 metka, pa nije igriv dovoljno ali ovako mi se svidja kako izgleda i sve :) ← me2 vise mi se svidja 1.6 i bolji je i igraniji , ali to sto je cpl rekao da ce oni ostati na 1.6 , ne znaci nista , da se source nece igrati , ali i source mi je totalno oke btw... cpl je po meni postao trash , sada mi je wcg mnogo elitniji i bolje organizovaniji tur , a ranije mi je bas bilo obrnuto Edited August 17, 2005 by E jebes baku Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) Hmm... cpl stavio da se igra 1.6 do 2006 godine, bash chudno, trazili su sigurno hiton and co. da se igra 1.6. Dajte bre ljudi nemojte misliti da cpl menja odluke zbog igracha, vec prvenstveno zbog samog kesha. Videli smo chist primer kako je cpl proshao sa ovogodishnjim summer-om, a kako je proshao ESWC. Kad se oseti prazna hala i sama mediska angazovanost na samom tur-u, normalno je da ce da dodju radikalne promene oko main game-a. A da je source sranje ne bi rekao, shto potrvrdjuje dosta ekipa na wcg koje preko foruma pljuju source, a ovamo im zinulo dupe za singapur. Edited August 17, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 e lepo,ajde da kazem da me je ova vest obradovala :) lepo lepo,dobro je da nisam ni krenuo da igram onaj raspali source :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasoN Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Staljine kakve veze ima sto dolazi dosta ekipa na WCG ? Sta to treba kao da znaci da je Source super ! Daj molim te ! Pa normalno da ce biti dosta ekipa kad je ufur 1500 dinara ! Pa kad vec neko oce da ti plati put u Singapur pa igrao bi i Tetris , ali to ne mora da znaci da mi se svidja ta igra ! Source je djubre najvece i svako ko zna da igra kanter to tvrdi , do sada nisam video ni jednog jedinog dobrog igraca da je pohvalio Source, samo buljashima se svidja zato sto je to druga igra u kojoj mozda imaju neke sanse ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 idemo filip i ja u tetrisu ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 to stoji da ce im 1.6 doneti vise kesa kontam da je ovo jedan mali rat izmedju WCG i CPL , ma sve je to u kesu.....nema tu secunde da neko gleda ili misli na gamere.... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forsage Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) Ovde stvarno čovek mo Edited August 17, 2005 by Forsage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 hahahaha ma da u pravu si 95% vas ni ne zna kako izlgeda igra a svi njajuke :) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) Staljine kakve veze ima sto dolazi dosta ekipa na WCG ? Sta to treba kao da znaci da je Source super ! Daj molim te ! Pa normalno da ce biti dosta ekipa kad je ufur 1500 dinara ! Pa kad vec neko oce da ti plati put u Singapur pa igrao bi i Tetris , ali to ne mora da znaci da mi se svidja ta igra ! Source je djubre najvece i svako ko zna da igra kanter to tvrdi , do sada nisam video ni jednog jedinog dobrog igraca da je pohvalio Source, samo buljashima se svidja zato sto je to druga igra u kojoj mozda imaju neke sanse ! ← Source jeste novi vid igre, ali zar ti nije malo glupo da prichash kako je sranje a ovamo idesh na turnir u istom. Mislim ako ce ta igra da te odvede u singapur, moracesh i tamo da je igrash zar ne? Izvini ali ako se nekom svidja shto se igra source, on je po tebi buljash [a pritom i ti igash tu igru zbog puta u singapur]? Za WCG se odavno zna da forsira sve sem cs-a [sem proshlogodishnjeg wcg-a gde se igrao condition zero koji donekle lichi na cs]. Nhf puno srece na wcg-u i da pobedite u igri koju igrate iz interesa. Edited August 17, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Josh samo da se na WCG-u igra 1.6 i to je pun pogodak........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasoN Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Pa igram i iz interesa i zato sto moram zato sto igram za ekipu koja ima dobrog sponzora i koj ipak ima odredjene zahteve ! Mislim ja cu tu igru da igram do WCGa i to je to , posle je necu upaliti zato sto se nece ni igrati , a ako nekim slucajem zazivi onda cu prestati da igram CS! Mislim svaka njima cast i na dizajnu i na cimanju oko igrice , ali ova igra jednostavno nije vise kanter , pre ove svaka verzija je bila cisto poboljsavanje, ali ovo je totalno nova igra ! Mislim i Battlefield 2 je do jaja igra, ali ja sam kanter igrac i ocu da igram kanter a ne nesto drugo ! I ljudi shvatite , kao sto je vec sale rekao , nije ovo opet neki nas hir ovde u zemlji nego se i svi vodeci klanovi u svetu bune i nece da igraju Source zato sto NIJE ISTA IGRA ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Ovde stvarno čovek može da čuje interesantne stvari u vezi CS: Source igre. Ono što je najgore je što ni 5% vas nije igralo tu igru ... To što se CPL odlučio za 1.6 vama znači kao i informacija da cena karata za lokalni derbi Liverpool - Everton košta 20 Eura. Nećete gledati tu utakmicu. Da, mape su očajne ja ne znam koji su se debili programeri najbolji na svetu i modelari trudili da se cimaju oko ove igre. CS 1.6 treba portovati na mobilne telefone i to neke slabije ... tako će to biti svima dostupno. ← ja govorim o suorce-u zato sto ga igram , tako da stfu.... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 MENI STVARNO NIJE JASNO STO SE RASPRAVLJATE ... SVAKO IMA SVOJ UKUS . JA MRZIM 1.6 a VOLIM CS SOURCE .... ;) ... Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ispravna odluka cpl-a , 1.6 RULESSS ! Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 omg... a taman sam se naviko na sourse Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts