spo(ghost) Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 O boze krenule mi suze...Vladice daj mu repove,ja cu da platim ← nemoj, zaboravio je da spomene NOSioca. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 nemoj, zaboravio je da spomene NOSioca. ← fore su ti mnogo glupe ali ne znam zasto se smejem...verovatno sam navikao na jebenog Monti Pajtona :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 @ Vladica neporazen sampion nase drzave 2 godine... MY ASS :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 @ Vladica neporazen sampion nase drzave 2 godine... MY ASS :) ← right :) net plus i bh 2x, nuff said :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiN.BeljoNe Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Kad si vec pominjao sve te dobre ljude nemoj da zaboravish USEast gde nas nekoliko ima sve po top ladderu, titan(krzy) je igrao za x6 u wc3l, Marko.Lord.Serb je bio #1 FFA i cak mu je i agentshocker ( mTw-ShocK ) ljubio dupe itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Sad cu ispasti zli gadni hejter ali FFA , ffs :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 To sto je tebi do jaja da gledas repove sa nasih turnira tipa : killer-vs-devil,gde je pobednik onaj ko zna da napravi altar i ++ well/zigg/burrow/farmu !! i plus je multitasker,to ne znaci da nekom nije bolje da gleda Grubbyja kako sabija lik sve redom...etc,etc... Kad human ide na FE naravno da ga treba ismarati kao stoku i dici destrose sto pre a da on nema drva ni za rifle...Plus mu pokidas i do 10 towera po bazi... ← Decko usput samo sam dao primer nemora sa expom ili sa destroy nego inacee kopiraju i kako klikcu misem a ne samo taktike . Sablonska igraa to sam hteo da kazem . PS: a ko da ja nemznam sta treba protiv humana na fast expu pa neigram ja war 1 dan :) pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Kad si vec pominjao sve te dobre ljude nemoj da zaboravish USEast gde nas nekoliko ima sve po top ladderu, titan(krzy) je igrao za x6 u wc3l, Marko.Lord.Serb je bio #1 FFA i cak mu je i agentshocker ( mTw-ShocK ) ljubio dupe itd... ← hahaha ffa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiN.BeljoNe Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 samo kazem...^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Decko usput samo sam dao primer nemora sa expom ili sa destroy nego inacee kopiraju i kako klikcu misem a ne samo taktike . Sablonska igraa to sam hteo da kazem . PS: a ko da ja nemznam sta treba protiv humana na fast expu pa neigram ja war 1 dan :) pozdrav ← blah to ti kazem i onda kad neko dodje sa novom taktikom uu koji no skill bla bla .. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 blah to ti kazem i onda kad neko dodje sa novom taktikom uu koji no skill bla bla .. ← Hahah, tachno tako. Iz replayeva moze mnogo da se nauchi, ali znaju i da te zaglupe... :) Jedne prilike sam igrao lost temple hu_vs_hu... Imao sam archimage-a, 4,5 footmana... kad lik dolazi, stancovo iz 2 barake i uopste nije upgradeovao bazu... imao je nekih 10-12 footmana i samo stizu ... Kad tako izgubim stvarno popizdim. Jednom sam na taj fazon izgubio orc_vs_orc ... Lik, 2 barake i stanca, verovali ili ne head huntere. Bio je turtle rock, a sponovo se do mene, a svi znamo kako se brzi prave head hunteri... Ma ne znam, pobio sam mu sigurno duplo vishe vojske nego on meni, ali ne vredi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLIPKNOT_SO Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 brate jes cuo nekad za scout ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 xWoolf-e okachio sam ti rep :D Vladica 2 god aktuelni shampion? U kojoj je to bajci :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Do onog prvog TFT turnira je bio nepobediv,zakljucno sa tim turnirom,valjda on i Razorman,a posle krece TFT,imba abuse etc(Sharky :P)... Mene je DaviN sabio na DR+MASSSSS HeadHuntera sa berserker upgom,i mogu reci da je do jaj taktika,ja imao fazon 10 abominacija a on DR+Panda+15 HH i sabio me,ne vredi ni nova+impale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Do onog prvog TFT turnira je bio nepobediv,zakljucno sa tim turnirom,valjda on i Razorman,a posle krece TFT,imba abuse etc(Sharky :P)... Mene je DaviN sabio na DR+MASSSSS HeadHuntera sa berserker upgom,i mogu reci da je do jaj taktika,ja imao fazon 10 abominacija a on DR+Panda+15 HH i sabio me,ne vredi ni nova+impale... ← netachno razor u netplusu 2-1 prvi bh pele - vladica 3-0 drugi bh izgubio od kura, pa od crove i prvi roc turnir takodje nije uzeo, ne secam se od koga je izgubio za ostatak mu skidam kapu, stvarno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Brate nisam mislio bukvalno nego je bio neko vreme no.1 i mora se priznati to.Dobijao je i mnoge extra igrace iz evrope,cak i Swaina tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Evo da dodam, kapiram da su ljudi izgubili volju da shalju rep packove, u nedostatku pravog wc3 sitea, kao shto je bio Junk. Neki site se sprema, koliko ja znam...ja cu sad opet igrati 7-8 dana pred wcg i idem na tur u BN, chisto da se ne obrukam na WCG-u . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Da, loshe bi bilo da se obrukash, narochito sad kad je izashao i Tower defense sa tvojim imenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Taj neki rad . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Da, loshe bi bilo da se obrukash, narochito sad kad je izashao i Tower defense sa tvojim imenom. ← izashla nova verzija green tower defenza? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 izashla nova verzija green tower defenza? ← ocigledno... pitaj greena? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Da, izdao sam novu verziju...odmah na pochetku dobijesh free 100000 towera, da bi bilo vishe u mom duhu. Ochekujte nove verzije, kada smislim kako da 200000 towera smestim na istu mapu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Da, izdao sam novu verziju...odmah na pochetku dobijesh free 100000 towera, da bi bilo vishe u mom duhu. Ochekujte nove verzije, kada smislim kako da 200000 towera smestim na istu mapu. ← reci mi min requirements za tu mapu, el mi treba giga ram-a ili 2 gige? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Ne moze da se pokrene na trenutnim mashinama. Moja predpostavka je da treba oko 5 giga rama...jebiga, ja sam vizionar. Ali bice to hit mapa jednog dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ako toliko trazite repove, slacu ja josh neke moju gosu partije :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts