manager Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 promasio sam samo milan dvojku za nekih 2 soma .. da bog da ispali iz lige, jebo ih onaj celavi berluskoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 ma ne znaju nista.. meni sve sto je liverpul juce uzo na onoj sprdnji inter mi je vratio.. da njukasl nije njukasl sad bi bio dobar 50ak evra.. sto je najgore mislim da sam vec jednom ove godine igrao derbi-njuk 2 i da su me itad srusili,secam se keni miler dao go sa sto metara..pakao.. njukasl onakva ekipa onakvi igraci..smit,viduka,martins..u picku materinu nemogu DERBI da pobede 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 ALI PSG JE DOSAO U GOSTIMA :S fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Ali zato i dalje nemaju pobedu kuci :).To je tim na koji se ne kladi,kao dortmund,real i sl Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 olo ortak stavio 1.5$ i dobio 50$ !! izmedju ostalog stavio psg (navijacki) dvojku kao i bragu X ... al fora je sto ne moze da digne pare, posto je dobio na poklon 5$ .. ima neka fora sa obrtanjem novca, pa tek kada, valjda, dobije 3 puta moze da dize pare.. ne znam ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 to preko bet at homea ? Moze da digne pare kad izvrsi uplatu na taj racun.Znaci nek ode u banku i nek uplati 10evra naprimer i to bi trebalo da je to.Oni te isplacuju kad tri puta obrnes uplatu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 e to to to... znaci neka bezvezna uplata? i sta, treba 3 puta da dobije.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 ne,nego da utrostruci,a to je on vec ucinio valjda. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 necu da kazem,ali ako prodje javicu se :) Ne sme se nista izneti na rur :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 ja cu izneti, kada odigram!! a ti grujo, daj na pm ili msn ako imas neke nize divizije ono sto ti pratis 3 za 3 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 odigracu singl na psv iako mi smrdi al ajde kao,ipak fali mrtvom groningenu ceo vezni red. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 mendzi da si na msnu mozda bih ti i dao posto sam tek sad chekirao forum. A tekma je pocela u 2,i dobro ide za sad :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Sva sreca pa mi devojcica dosla i sprecila da odem u kladzu da odigram psv,sad bi kidao zivce...odigrao seltik umesto psv-a ali kapiram da cu i tu da se nerviram :].Btw kakvo je ovo krljanje bilo chelzi-aston vila,jel neko gledao? Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 gde si gledao? trebalo je da bude na rts-u ali prenose skupstinu inace video sam rezultat na netu u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 (edited) Pa nisam gledao,nije bilo na nasim kanalima ni na hrvatskim.Mislio sam ako je neko gledao u nekoj naprednijoj kladzi da preprica silne golove i crvene kartone :) Psv izgubio,i to iz dvojke u keca,ha Edited December 26, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 serem se u Njukastl kad ne moze da pobedi 2 poslednjeplasirana tima u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 odgledao sam nesto malo chelzi iznervirao sam kada sam video prvi gol i tako ..inace gledao sam u premieru ali se ne secam koji je kanal bio x( don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 gledao sam ja gajbi na satelitskoj 2:0 za Vilu,drugi gol velikaaaaa greska Ceha.Pa penal za Celzi i nepravedno dodeljen crveni.Pa Shevara bombaja za 2:2,pa Alex iz neke akcije 3:2.Onda Larsen posle prekida 3:3,da bi Balak u 88om strpao iz slobodnjaka u Karsonov blizi za 4:3,i kad su svi mislili da je kraj,Vila nesto muljala,srmljala,i Agbonlahor valjda glavom i Kol odbrani sa gol linije rukom i penal i 4:4. Ja sam dobar danas,prosao mi singl na milvol i prosao mi sistem,ali da je bilo malo srece bilo bi mnogo vise. Grimzbi za 6500. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) jbg, rizik se nije isplatio .. ekselsior nije iznenadio .. a roque UBIJA!!! Edited December 27, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 mrtvi ajax za 6 soma Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 olo! pa ja nisam ni skontao da je ajaks remizirao!! igrao sam iz keca!!! tako da je kul, nisam samo jednu promasio! nego grujsone, koliko daju oni aparati? domacice:)) ? danas sam sjebao para i para da docekam neku normalnu ruku .. al kada ne ide ne treba ni igrati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 kakav dan za kladionice danas nijedan fix nisam pogodio sem tote... odigrao sam 2 sistemska tiketa po hiljadu naravno skoro sve sam promasio :( izvukao me je singl tote iz x-1 za 400 dobar 1800 prebacio to odma na arsenal u 18.15 cistu dvojku za 800 i dobar i tu 1800 drugari sad cu vam cesce pisati jer sam uzeo komp i net :) i da watford me ubio vs qpr :( NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 ja juce 3 soma minusa. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 danas dve premijerligaske, jedan chempionship, cela holandija i cela grcka \o/ poslednja sansa za dobitak u ovoj godini!!! iiiiIIIDEMO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 mislim da je danas ajax 2 1.40 i da je wiljem II kec 2.20 NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts