gruja Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 tako je. MUDA DO KOLENA,ZHABI DO RAMENA 23790 uplata 6625 :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Bravo Grujo! Treba imati muda staviti tolke pare :) btw ajde i ja da se pohvalim Marsej - Liverpul 2, Porto - Besiktas 1, Salke - Rosenborg 1, Olimpijakos - Verder 3+, Real - Lacio 3+, Ipsvic - Lester 1 i Celzi - Valensija X = kvota 49 Jos da sam stavio neke vece pare :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 svaka cast,to je onaj skill tiket. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Arsenal chelsea 1 Liverpool Man.utd x Valencia-Barcelona 2 Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 sve sve sve samo ne dvojku na barsu ... mozda grunem singlitja na valensiju iz keca :)) imam vere u njih!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 psg lion bajern temelji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 svi smo na psgu danas u kurac :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 jebo im pas mater da im jebo pas mater :( al dobro, drzi me drugi, totenhem je poveo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 (edited) AAAAAAA atletiko singl za 3 soma mi usao iz dvojke u poslednjoj sekundi mecha,srchka :D ps.nije mi tiket bio iz dvojke,to bi bilo previse hardkor nego je utakmica bila iz dvojke a singl je bio 1 Edited December 20, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 e ali koliko ljudi je kukalo u sredu za onaj panionios,pakao..koliko su namestili.. evo ja da probam da pobedim i rur prokletstvo:) dakle stavljam milju na l`pul - portsmut x2 - 2,15 arsenal - totenhem 1 - 1.55 riding - sanderlend 1 - 1,85 kvota je blizu 6..treba biti hrabar da bi se dobilo:) ako me portsmut ne izda sve ce biti u redu..dosada kidaju u gostima. a liverpul bi trebao biti pomalo umoran.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 hrabro. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 (edited) necu da ti ureknem tiket ali liverpul ce da baunsbekuje posle 2 poraza,ja cu da ih singliram :) i inter cu bogami,ali za manje pare Edited December 21, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 mala kvota za singl realno. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 pazi i za arsu i za lpul nerealno male kvote..jbt protiv totenhema 1.5 ? pa nisu oni neka smzdr ekipa koja se dobija u prolazu..naprotiv..gradski derbi,frka ovoono.. a portsmut uopste niije za potcenjivanje,gledo sam ih par puta i igraju najbolje odkad postoje..utaka i mwaruwari su mnogo dobra kombinacija.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 I ne zaboravi Niku Kranjcara! :) Slazem se za Portsmut da je mnogo jak ali mislim da ce Livepul da dobije... Arsenal - Totenhem mislim da ce biti 3+, verovatno i 1 ali sa Totenhemom se nikad ne zna, moze cak i da pobedi ako bude imao dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 e ali koliko ljudi je kukalo u sredu za onaj panionios,pakao..koliko su namestili.. evo ja da probam da pobedim i rur prokletstvo:) dakle stavljam milju na l`pul - portsmut x2 - 2,15 arsenal - totenhem 1 - 1.55 riding - sanderlend 1 - 1,85 kvota je blizu 6..treba biti hrabar da bi se dobilo:) ako me portsmut ne izda sve ce biti u redu..dosada kidaju u gostima. a liverpul bi trebao biti pomalo umoran.. Prokletstvo nije pobedjeno... Liverpool - Portsmouth 4:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 meni usao skill tiket,na 100 kinti 2500,roterham,bolton,dunfermline,qpr i walsal. Sad cu da odigram tiket koji ako ne dodje ima da se zamrzne svet i da se stopira fudbal. Zbog prokletstva ga necu reci. Ae cujemo se kasnije. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 zamrznite vreme gent za 5 soma gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 uuu :( ja se nesto malo sprdao danas, ali mi drago sto sam pogodio lids iz iksa, jedino to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 ma ja sam danas dobar onih 2500,posto mi je uvece usao jedan smesan tiket sa zarezima na 300 kinti 1400,taman sam vratio vecernju uplatu,ali prosto ne mogu da verujem da me je gent tako jako ispalio. Tiket ziheraski skroz anderleht,sporting,sevilja,psv i gent a trebo je marsej da bude umesto njega,ali sam procitao da ne igraju neki crnci i usro sam se.I to je to. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 pogodio 5 engleza(sa sve aston vilom x) i nicu i srusi me lyon,a cekao bi barsu X za 56 000 :)...danas cu vezem nesto lajk inter,chelzi i jos nesto za soma Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 ma inter je poznati kompleksash sto se tice gradskog derbija.Ali gl. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Pa da,ko me jebe kad stavim pored intera,chelzija i fiorentine govnjavi njukastl...kad su oni jebeno dobili kad se to od njih ocekuje,nikad. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 gledao sam tekmu,derbi dva puta presao pola. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 (edited) :( derbi jbt,dali su 1 gol u gostima celu sezonu...idem da odigram x za 500 dindzi na el klasiko,pa ako vec padam danas,nek padnem u stilu :)) Ps.evo chelzi vec poveo...e do kurca Pss.nisam ipak odigrao x,mrzelo me :D Edited December 23, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts