Jump to content

Kladionice.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bajern totalno nesposoban...

hamburger tim iz pakla, nikako da budu dosledni i predvidivi, da znas sta da ocekujesh...igraju sa jednim shpicem i dobiju mocni verder u bremenu. roma debili, mada taj empoli ume da bude zajeban, stekare neke, uvek dolaze 0-2 kuci.a sijena i milan su mu jebali kevu, i cujem da je pobedu doneo ambrosini u 95 minutu posle slobodnjaka...standardno

za manutd drzim palcheve..reding fina ekipa, mogli bi poluvreme da izdrze:)..samo da nas psv ne zakopa ko prosle nedelje sa raspalom spartom

hm,puko sigura tiket na bajern

singlirao hereforda za soma i prodje

tiket englezi u 4 me srushi notts county koji je vodio 1:0 i za minut primio 2 gola,na 200kinti dobitak bio 5hiljada,jbg :(

sad sam odigrao psv,real i brisel ;)

osecam da ce brisel 3.5 da prodje,a da ce real 1.55 da proda :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pf nije mi nijedan tiket prosao danas,zahvaljujuci najvise bajernu koji nije dosao 3+.Sutra marsej,zvezda 0-2,fiorentina,napoli 0-2,valensija 1x...

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Za juche nemam rechi.

danas odigrao jedan tiket, za 200 kinti.

Lazio 1

Napoli 1

Santander 1

Sevilla 1

Marseille 1

dok ovo pishem prolaze lazio i napoli, videcemo josh, ima 5 minuta do kraja ;)

mada chisto sumnjam da ce danas dati ;(

edit

bolje da nisam pisao nishta, znao sam da cu izbaksuzirati :((

Edited by domiNus

sevilja sigurna, jooooj ali taj nesretni nant i jos nesretniji marsej...

kad god sam igro protiv njih oni se probude i sjebu me..pa zar djibril nije mogo da im mune bar jedan.pih

a valensija ocekivano..pljustali su singlovi na keca danas u meridijanu.sve po 10 20 hiljada.angulo i silva i cao...sad treba videti kako ce i jedni i drugi da odigraju ls..mogla bi valensija da bude umorna i da izgubi naprimer 1-0..

hahaha jbt,gledam kvota,1.53 na Barsu,pa pre bih kurac odsekao nego da odigram keca na njih,x2 moze u singlu opusteno...Inter lepa kvota 1.75,narocito imajmo u umu bas da je Valensija dobila danas,tako da ono,1:0 nam svima radi posao...i realno,Mancester bi trebao da oduva Lila,2 kvota,odlicna ;) i jebeno mi krivo sto Bajern prvu gostuje,inace bi drmo keca samo tako...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

Da se igra na enfildu shibao bi bez razmisljanja keca na liverpul,ovako nemam pojma sta cu,a sto se tice bajerna ja cu da igram i ovako x2...iskusni su oni :)

the tireless oppression

the wisdom instilled

ma jok...secam se kad sam bio 8mi razred,tad je bajern imao neuporedivo bolju ekipu,sa celom skolom sam se otprilike kladio da ce Bajern otici dalje nakon 2:1 u Nemackoj a oni indijanci me prodaju...mislim da sam imao jedno 20 njih sa kojima sam se kladio po 50kinti...eh,tad se vec naslucivalo da cu biti kockar :(

gruja novi alen

tu ce da prodje onaj koji je manje los i jadan posto se i jedni i drugi raspadaju.mozda je 0-2 najrealnije..ima da se stekaju..kapelu je glava na panju ne sme da zajebe da izgubi jbm mu mater

a lilu ne igra onaj krucijalni crnac jos su za vikend izgubili od liona nesrecno tako da se nadam da im je moral u kurcu. povezujem manutd, inter, celzi x2 za 2 milje...i ne znam dal da ubacim gorepomenuti 0-2 to me plasi.a od barse bezim nasiroko, tu ko zna sta ce da se desi. ovi se svadjaju a liverpulovi se tukli na pripremama. belami kao prebio risea:)))

btw grujo jel to bilo kad je kahn primio `onaj` gol od karlosa kad mu je prosla kroz ruke? tad je bajern stvarno bio car..

e bas taj gol :))

Zajebi bre 0-2,nemoj da se igras,ovo sto si rekao je skroz kul,a imaces kvotu 4...

ali jbt Belami koji je ispeglao Risea stapom za golf,jebem ti zivot...

gruja novi alen

anyway

igram ls tiket

real 1

psv 0-2

seltik 0-2 (ja zaista ne vidim kako ce Milan veceras da da gol)

mancester 2

verovatno cu da singliram mancester 2

i ima engleza koliko hoces

ako sam dobro zapamtio svidja mi se burton,tranmer,swindon i jos neke

sad cu sve lagano da pogledam ;)

gruja novi alen

slab sam sa kintom, tako da sam nalupao neshto, chsito da ne bude da nisam igrao ;))

dakle

tiket1

real - bajern 2-x

inter - valensija 1

lil - manchester 0-2

tiket2

celtic - milan 3+ ( jbg grujo, i ja mislim da ce biti chak 0-1, ali dobra kvota je dobra kvota [:D] )

lil - manchester 2

psv - arsenal X

real - bajern PX

teshko da ce proci, ali... ;)

Hm ovako,igram 3 tiketa danas...jedan ce da bude xpp sve tekme danas,drugi je sve tekme 0-2 danas,i treci :

seltik - milan 1 (posle dugog razmisljanja ipak sam se odlucio za seltik,a ne za X,seltik je monstruozan na svom terenu a milan ima jednog napadaca...cenim da ce nakamura da zavuce neki slobodnjak)

psv - arsenal x2 (ne znam kakva je kvota na dvoznak ali osecam da je jadna a ne smem X da igram ovde:)

real - bajern x2 (pretpostavljam da ce ovo da ide na tv-u...uglavnom,ovakve utakmice odgovaraju bajernu...bas me interesuje kako kapelo misli sa nistelrojem i raulom da prodje van buytena i lucia)

lil - manchester - ovo ipak ne stavljam na tiket,no bet za mene,manchester bi po svemu sudeci trebao da pobedi ali nije im neophodna pobeda,vaznije im je da sacuvaju praznu mrezu tako da preskacem ovo.

Edited by Hell

the tireless oppression

the wisdom instilled

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...