shoosh Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 west ham na crnoj listi nema ga vise ni na jednom mom tiketu do kraja sezone Jos samo sledeci vikend...MORA DA DODJE :)))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Khimki (-10) 1H FMP (-7) 2H Lietuvos (-10) 1H Ventspils (-3.5) 1H NO Hornets 2 Sto u singlu, sto u raznim dubl i trebl varijantama... Jos samo da dodje! :) kako ces samo da popusis kurac na Khimki :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) Ujeb Kup, al su me kladionice spasile ooogrooomnooog gubitka! :D BB nije dao Khimki da se igra, a na veci hend u drugoj kladionici nisam smeo. Meridian nije dao bilo sta u singlu pa sam propustio i Ventspils. Padoh na Lietuvos u singlu, al to je za samo pola std uloga. :) Ceka se jos Gran Canaria za std ulog, za sad je bas kako treba posto imaju +1. EDIT: FMP 70-64 FT, meni odgovara. I eto me na nuli nekako... :))) Edited February 13, 2007 by brank0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) Ujeb Kup, al su me kladionice spasile ooogrooomnooog gubitka! :D BB nije dao Khimki da se igra, a na veci hend u drugoj kladionici nisam smeo. Meridian nije dao bilo sta u singlu pa sam propustio i Ventspils. Padoh na Lietuvos u singlu, al to je za samo pola std uloga. :) Ceka se jos Gran Canaria za std ulog, za sad je bas kako treba posto imaju +1. EDIT: FMP 70-64 FT, meni odgovara. I eto me na nuli nekako... :))) Strasno stvarno strasno .... !!! Ortak igrao te tekme ali fazon +150 koseva ... i kao manje od 120 ... O boze gde je tu dobitak sva sreca pa si se izvukao Edited February 13, 2007 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Neverovatno kako sam se izvukao... Sreca prati hrabre! :D Elem, za Netse nocas nece igrati Kidd, to je dobra sansa da Spursi dodju do pobede posle 2 vezana poraza, a i under je veoma izgledan. Hornetsi su pre neko vece razguzili Memphis na svom terenu, ne vidim zasto bi se nesto drugacije desilo nocas... Zato: singl NOH 2, dubl NOH 2 + SAS 2, zmija NOH 2 + SAS 2 + Velez 2 + Kostarika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Neverovatno kako sam se izvukao... Sreca prati hrabre! :D Elem, za Netse nocas nece igrati Kidd, to je dobra sansa da Spursi dodju do pobede posle 2 vezana poraza, a i under je veoma izgledan. Hornetsi su pre neko vece razguzili Memphis na svom terenu, ne vidim zasto bi se nesto drugacije desilo nocas... Zato: singl NOH 2, dubl NOH 2 + SAS 2, zmija NOH 2 + SAS 2 + Velez 2 + Kostarika 2 SAS lagano, al je NO uspeo da od gotovog napravi veresiju u poslednja 3-4 minuta... Jbg, vise srece danas! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Juche digao 1000 kinti na werder x-1 i benfiku x-1 Postao sam expert za prelaze u evropskim takmichenjima ;) Dao sam svega 50 kinti, shteta, obichno dam 100 na dva prelaza. Na drugom tiketu pao na livornu, igrao 0-2, i aek igrao 3+ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 cekamo vikend .... Nadam se dobrim parama ...I nadam se da ce Real da pobedi !!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) Uzeo danas soma na lans,bragu,seltu x2 i njukastl.Nadam se da kladionice sirom sveta ispastaju posto su svi igrali lans i usao je i to u hendikepu :) Ps.Sto se tice Reala imam jedno zlatno pravilo a to je da se kladim na njih samo kad izgube od nekog tima iz donjeg dela tabele...e onda uglavnom dobijaju sledecu.Inace ovako da se kladim na njih,no way...kvote jadne ko da su najjaci tim na svetu. Edited February 15, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 htedoh danas staviti jake pare na Spartak...koja sreca sto nemam para hahhaa :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 htedoh danas staviti jake pare na Spartak...koja sreca sto nemam para hahhaa :))) Ja sam u sredu vezao spartak 0-2 uploadovacu kasnije...singlirao olimpijakos takodje...uspeo sam da skinem curse :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Prosla Barsa u hendu... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 proshlo mi sve sem mrtve Brage, igrao 3+ srecom nisam josh digao ovaj tiket sa prelazima, pa nisam puno kesha dao ;) Cenim da ce ovaj vikend biti realan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 ja cu ovaj vikend da raspizdim 6-7sigurica na soma,i to je to gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 puno ce ti biti,bolje smanji na 4-5 kad vec oces soma da stavis :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 ja cu ovaj vikend da raspizdim 6-7sigurica na soma,i to je to agree tebra italija i spanija ima par "sigurica" i to je to...stavis somica ...i molis se da dobijes :) don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 psv,bajern,york i real za sad i mehelen gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 pocinje i nasa mocna liga u subotu...zvezda,partizan,banat,borac sve 0-2 :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 psv,bajern Uz tebe sam grujane! Btw, nisam lose prosao danas: Karlovy Vary 2 @ 1.9 i Lanus pp 1 @ 2.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 tiket 1. hertha 1 southampton 1 hearts 1 milan 2 leverkusen 1 tiket 2. manchester x-1 milan x-2 tiket 3. hamburger am 1 zurich 1 huddersfield 1 stoke 1 gretna 1 tiket 4. inter 3+ roma x2 bari 1 middlesbrough 1 werder 1 valjda ce dati neshto ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 ja glasam za tiket 4. :D inache po koliko si kesa uplaciwao :D ?! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 prvi 200, ostali po 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 eh,secam se kad sam ja tako uplacivao beshe to lepo vreme a sad...bolest :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 ovaj dominus pun para jbt :) Real Madrid - Betis 1 Manch.UTD. - Reading 1 Zaragoza - Villarreal 1 Heracles - PSV 2 Anderlecht - Moeskroen 1 Standard - Lierse 1 Chelsea - Norwich 1 don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 brate dobio onaj prelaz werder i benfiku u uefa cupu, dobio na ruletu neshto, uzeo cooler master i za ostale pare ovo odigrao. ostala mi neka sica za vecheras :( Al je ovaj Milan zajeban, srce mi preskache :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts