HellFire) Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 igrao za 200 dinara pool 0-2 psv 1 man city 1 stouk 1 blekpul 1 lil 1 isplata 6000 :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 de si bre nasao stouk,ovaj soutend je postao ubica tiketa u poslednje vreme,rusili su i Birmingem i WBA,mada valjda im je doslo vreme da izgube gl;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Znate shta, jebite se ;) Da nisam gledao ovaj topic ne bih se ni kladio do nastavka evropskih takmicehenja, kao shto sam sebi lepo nacrtao. grujice ako ovaj Burton ne udje ubicu te ;) Burton 2 Stirling A. 1 - on me nije nikad izdao, ali imam neki osecaj da ce danas da usere Lille 1 - ne znam ni shto sam ovo odigrao, verovatno zato shto igraju u 5 Iraklis 1 Arsenal 2 - lepo igraju u poslednje vreme West Ham 3+ - znachi hteo sam iz ljubavi 2 da opizdim, ali onda bih mogao da brishem dupe sa tim, tako da sam ipak odigrao ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 jebo vas Lil :((( valjda ce da udje gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Kakav ocajan start na tiketu... live 3+ herta I2+ (jbni pantelic je sad nasao da promasi penal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 blekpul - brentford 0-3 poluvreme...brentford je na 15 gostovanja postigao 7 golova,moze neko da mi objasni ovaj razvoj situacije? Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 ne,ali cu vrlo rado da ti objasnim ovaj razvoj ;) Weymouth 0-1 Burton Albion 38 Harrad jbt kako sam kriknuo u kladionici,svi me pogledali istog trenutka :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) ja sam u teretani kriknuo, i to kao neka zhenica ;)) Evo sad doshao kuci, gledam ovaj mrtvi Iraklis na futbol24.com Znachi sa igrachem vishe daju sebi gol, i sad moraju za tih 10 minuta da daju gol ili cu ih zaklati. A i West Ham mora 2 bar ;) Edited February 3, 2007 by domiNus Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) Grujo To zato sto ja nisam igrao da jesam bilo bi X Edited February 3, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 imam za veceras opet meksikance neke ;) cujemo se na msnu:))) inache,opet mrtvi Southend srusio brda tiketa gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 OMG POSLEDNJI MINUT 1-1 !!!! AUUUUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 ne mogu da verujem sta se upravo desilo jebeno ne mogu da verujem zasto jebeno,zasto? ali zasto...jbt poslednja tekma koja nije zacrvenela ode u kurac jucerasnji dobitak argh jbt,ne mogu da se ofrkestim i dalje jbt koji kanal jebala me kladionica mrtva bolje bi mi islo plivanje gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) I josh se igrach zove Beavon :(((((( tj bizon Edited February 3, 2007 by domiNus Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) hehe sto je dobro sto me mrzelo da idem u kladzu nego grujo ako na te mexikance bude 1 da odigramo mi x2 bar je sigurica Edited February 3, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 sta bi sa burtonom?? :D :D :D jadan sam, znam ;) mene srusio lids iksacha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Havarija, evo upravo penal za midlzbro, lil nularica, strasno. Nema leba danas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Koji Mexikanci su u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 lol arsenal nubovi ;)) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 ispromasivao sam se ko svinja :D sutra 50 evra na lion. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Itd getting better and better...AZ dobio PSV :))) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 JEBAO ME PORTO, DA ME JEBAO PORTO na livescoru pisalo 1-0 za njih u 90min i ja kao tooo micaga, samo da valensija dobije i 120$ i gledam ja valensiu lepo, dobiju oni fino 3-1 i pogledam sluchajno livescore kada ono 0-1 porto izgubio mamu vam jebem raspalu, pa necu se kladiti do lige shampiona! :)) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) ali koji su danas rezultati bili,majko moja a bog me kaznio za burton prokleti zato sto sam ovde izbaxuzirao lil i stoke hahha :) psv pukne iz keca,porto pukne gajbi,sporting gubi 1:0 do 75og a onda pobedi 5:1,Francuzi nerealni kao i uvek,ma totalna katastrofa od rezultata... argh,skeniracu tiket kasnije,puko sam za 10soma nocni tiket,trebala mi 2ka,dosao X,jebem ti zivot :((( Edited February 4, 2007 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 s-t-r-a-s-n-o lion izgubio real izgubio sevilja neresheno barsa neresheno jedino manchester pobedio... Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 fantasticni rezultati danas,mora da su svi dobili na kladionici :))))))))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Havarija, ali dobro bolje da svi kiksaju jedno kolo, nego jedan po jedan... Vise srece dr. put... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts