gruja Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Dobro Grujo ti si i dalje ne prevazidjen sa pomasajima siso jedna,a kad sam bacao tikete od po 20soma,jel sam i tad bio ;)? evo zbog cega sam tek sad ustao,do 5 ujutru sam morao da pratim ovo inache,pozadinska prica za ovaj tiket je ta,da je neki gari uplatio 100hiljada u nekoj kladionici na 2ku;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 (edited) sto ti nisam verovao kad si mi reko :(((( Edited January 29, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 mozda zato sto sam pre toga rekao gimnastic-espanjol 2 ? ;)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Bice da je zbog toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 pokushavam da uhvatim west ham - liverpool rezultat 1-1 kvota 7 Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 ti bash volish da bacash pare 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 pa jel si dobio tih pet i po ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 ja drmam keca na west ham danas provereno ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 ti bash volish da bacash pare da brate, dolar sam stavio, chisto da kazhem da sam uhvatio :\ inache, na pravom tiketu ih chekam x za 150$ Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) smejace vasm se hajli ;( 1-2 liverpul HAJLI SADA IM SE SMEJI JER NE ZNAJU Edited January 30, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 blah,na jednom tiketu portsmut i bajern a na drugom west ham i wigan duple sanse me sjebashe...oh pocetnickih li gresaka... u cetvrtak,realno,fiks dana Partizan-Unikaha 1 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 (edited) mene isto sjebala dupla na vigan al zato uzeo 650 dindzi na liverpul :0...danas malo overavam forume pa cu postaviti neke predloge.Ovaj reding izgleda ne moze da kiksne...svaku kuci dobiju,svaku u gostima prsnu :)) Edited January 31, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 tuzno mi je da se svi toliko kladite i kao znate, a odigrate na west ham koji se raspada, iako kupuje igrache. Dalje, tesko da ce West Ham da rokne 3 tima od velike 4-ke, a na 18-om je mestu. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 ja zato nisam igrao west ham HOHO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 ja zato nisam igrao west ham HOHO! Dodji da ti se divimo :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 A ja sam igrao protiv west hema,divite se meni hoho :))) Btw nije hajli da znamo ali se trudimo,i to je nesto Inace za danas onako neki shmr tiket : werder 2-3 manchester utd 2-3 arsenal 0-2 Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Burton 2,uplatite dok nije prekasno gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 (edited) Shto Burton 2? Edited February 2, 2007 by .DemonoiD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Brate West Ham se igra iz ljubavi!!! zato se i ne dizhu pare ove sezone, ali realno. Uvek moram odigrati neki tiket sa west hamom, i udje sve sem njega, pa da ne slazhem, poslednje 3 nedelje vec :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Shto Burton 2? ZATO STO TO KAZE BET AND WIN MASTER :))) Cimam se,ja igram protiv weymoutha vec jedno 3-4 nedelje otkad je izasla vest da su bankrotirali i da su raspustili sve igrace na transfer listu,pa su onda kao u jednom trenutku povukli to da bi najnovije vesti rekle da su ostali ovaj vikend jos bez 4 igracha sto je ukupno 11,ali dosad nisu bile neke kvote vredne pomena,fazon 1.8,a Burton je em dobar gost,juri plejof,kontam da ce ih razbiti... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 odigrao puno tiketa, uglavnom sigurice.. ulozhio sve ukupno 10$... najzanimljiviji verovatno ;) aston villa - west ham --- x fulham - newcastle --- x espanjol - saragosa --- x psv - az --- x pored toga, chelsea i liverpool sam fixirao na 2 tiketa :\ valensija izgubila proshlu, nadam se da ovu dobija, jeste da je atletiko, al ajde... Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 psv je kec ko kuca realno psv ne gubi nijedan derbi u Holandiji,narocito protiv AZa koji ih gubi na sve strane i koji je rak za ekipe tipa Den Hag :)) I Ajaks je sutra realno kec ako imamo u vidu da igra protiv preslabog Fejnorda... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Zabimljivo za Burton, ako jos primaju uplate.. A za live , neam pojma , ne bih se zaletao ipak je to derbi, a i vreme je da live kiksne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 hm,zvao me ortak,u svim jachim kladionicama je Burton blokiran,ja sam se jutros budio u 10 da uplatim kod mene u ovoj krsh,dao sam soma iz dvojke i soma i po na cistu dvojku,pa nek mi je bog u pomoci...sad smisljam koja 2 para umesto Redjine i Milana... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts