JetSet Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 4 slash ................ bash si lepo ispogadjo od 20 tipova ti pogodio jedino valerenga 1 ...... ...... ala ti danas sve naopacke .... kakva katastrofa .... nisam ni ja bio bolji ← i to bukvalno pogodio... jedina ekipa kojoj ne znam ni boju dresova je odigrala u skladu sa prognozom... cak je i boro primio gol... nisam se ni najmanje nervirao... puca sve i bas te briga... jedino ako je neko na moj nagovor prepisivao baljezgarije, pa da mu posaljem kucnu adresu da me izlupa bejzbolkom :))))))))))))))) i da... bio sam u pravu da je ludost igrati na dance... osim ako na forumu nema neki "x man"... razmisljam o taktici igraj uvek protiv nemaca... mada razmisljam i o samoubistvu... ajde da progutam boru... ajde da shvatim i da mrtva slavija dobije... palermo da izgubi i to bih nekako podneo... ali thun - HSV 1 : 0... ma daj, ekipa rur-a bi ih isprasila sa petardom... ako je negde trebalo da bude 3+ trebalo je tu... (0:2) 1:5 recimo ;) nego vi od mojih tipova mozete dosta da zaradite... odigrate sve suprotno od mene i stavite sistem 19/20... ko je danas dobio taj drzi kladionicu... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Mene samo midtjiland zavrnuo,zamalo da drzim kladionicu Sranje,sutra se menjaju evri koji su se cuvali da ne idu nikako u kladionicu,znaci za sutra na vreme neke ozbiljne prognoze ovde da vidim ! Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Mene samo midtjiland zavrnuo,zamalo da drzim kladionicu Sranje,sutra se menjaju evri koji su se cuvali da ne idu nikako u kladionicu,znaci za sutra na vreme neke ozbiljne prognoze ovde da vidim ! ← ali bolje to sacuvaj za sutra ... petak je uvek jako zajeban za pogoditi .... uvek dosta dodje naopako ..... ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Ma mene druga holandska izvukla mnogo puta iz ocajnih situacija,moracu da probam nesto :D Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Iz visegodisnjeg iskustva mogu da samo predlozim da ne igrate utakmice radnim danima jer je postotak mogucnosti dobitka ravan nuli.Redovno se dogadjaju neki neverovatni rezultati, uglavnom da ne duljim kladionice znaju da se radnim danima uvek vade oni koji su za vikend dobro grunuli .Zato i takvi rezultati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 to je zato sto u toku radne nedelje nema dovoljno utakmica... postoje sam 2-3 tekme sa kvotom 1.2 - 1.35... i naravno cela evropa igra na njih... sto ne moze proci... ali zato igrati sumanute dvojke je EXTRA... zasto li su nemci najebali zbog namestanja... petkom tri meca po redovnom rasporedu plus jedan u ponedeljak :) i skoro uvek prodje najveca kvota na keca, a padaju manje dve :)) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 nemam vremena za moje glupe komentare: vitese - psv 2 minhen 1860 - ofenbah 1 sete - guegnon 0-2 lyon - nantes 1 fortuna - haarlem 2 luton - reading 2 karlsruhe - freiburg 1 jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 oh no,Harlem je postao public bet,da li ce proci?Imam velike pare na njemu... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 da nije neka dojava???? sto ne rece... meni je delovalo da je u dobroj formi...btw. vode 2 : 0 HT... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 ma nije dojava,treba im pobeda da bi bili prvi u 5om delu prvenstva...stavio 2ku za 25evra i iz 2-2 za 20evra hohohoh do jaja ide za sada :)) ako hocete moze scan posle :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 (edited) evo gaaa... paz sad evo Harlema » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « a evo onog baxuznog boltona :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « a pogledajte danasnju majstoriju...de su mi muda za vecu kintu!!! » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited February 19, 2006 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 odigrao Deportivo-Saragosa 2 Santander-Bilbao X Korintijans 2 Lukeze 1 Parma 2 Udine 1 Lece 1 (ne znam zasto,aj verujem da je redjina osakacena povredama) Celzi 1 Stutgart 1 kadiz 3+ (kvota 2,dodje mi da je singliram) Deportivo 0-2 Kjevo 4-6 inace da je juce dosla 2 na Inter tj. da se glupi Martins nije sapleo kad je predriblao goshu,sad bi cekao samo Udine za 100jevreja...smor... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 jedna od onih divnih nedelja... blah... spremio sam je*eni post od 300 linija :)) sa 30-ak parova i dok sam ga slao prso mi je rur :) juce sam iz inata gadjao nemce i verovali ili ne pogodio sva tri para (salke, kajzer, lever) + rangers za isplatu... izbegao sam i juve i inter i az... i milan (ispostavilo se bez potrebe :) ) ali me je sacekao lazio :))) cekam za neku sicu danas jos porto 1 i braga od 0-2... btw. uhvatio sam na tiketu 4/5 atl bilbao 2, ali su vec prsli salzburg i fiorentina (dve najmanje kvote)... sve u svemu konacno mi je svanulo... poenta je bila kladiti se protiv herte, a ne na nju :))) pocinju tekme... i u 13 minutu meni prolaze svi... liebe liebe deutchland :))))))))) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 pa reci dobitak i tako to :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ovaj vikend nije los ..... u plusu sam 12000 ..... da me juce nije srusio Galatasaraj bilo bi jos 11000 ... mrtvaci 0:0 zavrsili ... a bash sam se lepo ispodadjo .... ajde sad svi liste i novine u ruke i da sastavimo neke parove za ligu sampiona sutra .... ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 u subotu 5/6 pao na Bajernu 2-ka, nedelja prosao na fejenord 4+, atletiko madrid 2, midlsbro 2 i braga 2, koeficijent 28...ide liga sampiona :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ajde bre sutra ostavite svi predloge neke za ligu sampiona ali sa nekim komentarom i tako .... puno je bolje .... da sastavimo nesto .... da se oparimo :D ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ima topic liga sampiona,pa cemo tamo da ostavljamo :))) a inace,uzeo sam jos 1000kinti u nedelju...prokune me drug sto sam ga zajebao za Udineze(on me zove,kao daj neki singl i ja mu kazem Udineze) i ja kao ajmo u kladzu da odigramo tiket da ti vratimo pare...i dam ja 100kinti i on 50 i udjemo u 3do5 u kladzu i on se onako smori,kao ne mozemo ni spance da stignemo da odigramo,i ja kao,brzo kucaj...kadiz 3+,deportivo 0-2,bilbao x2,stutgart 1,korintijans 2 i atl.madrid x2 i uzmemo 2500 i ja mu rekao da meni da jednu crvenu a da on uzme ostatak :)))) a sise jedne,niko me ne hvali za majstoriju,Roda iz 2-1 :))))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) Uh ovo sam cekao,znaci idemo redom: Bayern - Milan Ne znam kako za vas ali za mene je uvek uzivanje gledati bajern protiv italijanske elite tipa juve,milan i sl.Bajern je tukao juve 2-1 ako se ne varam u grupi a sada cekaju Milan kome je prakticno prepolovljena odbrana bez Ambrozinija Kafua i Maldijina.Takodje je neizvestan nastup Pirloa,tako da ocekujem pobedu Bayerna koji ce doduse igrati bez Roque Santa Kruza i Hargreavesa.Ocekujem tvrdu utakmicu ali i golove tako da moji predlozi su 1 i 2-3 PSV - Lyon Uh,ovo je uzas od utakmice.Fantastican potencijal kod obe ekipe medjutim nesto me vuche na dosadnu utakmicu sa malo pa mozda i bez golova.Lyon je za nijansu kvalitetniji medjutim PSV igra na domacem terenu,i imam neki osecaj da ce Lyon ici na x.Predlog X 0-2 Real - Arsenal Ovde bi trebalo da je sve jasno,to pokazuju i smrdljive kladionice koje su unistile kvotu na Real (1.65) :).Medjutim,imam neki osecaj da Arsenal se cuva svo ovo vreme za ligu shampiona i da nebi trebalo tako lako da padnu ali sa druge strane falice im Adebayor, Bergkamp, Campbell, Clichy, Cole, Cygan, Gilbert, Lauren, Van Persie a to je vec previse.Takodje ocekujem od naseg omiljenog napadacha da zabije Realu bar jedan gol i tako sacuva nadu za revansh koji ce biti pakao:) Predlozi : 1 3+ Benfika - Liverpool E ovde se zaustavljam.Jos gore od PSV-Lyon.Ovo stvarno ne smem,prepustam hrabrijima :D Edit: mozda 2-3 eventualno :) Ps.Ispada na kraju da najjaca utakmica (Bayern - Milan) je ujedno i najsigurnija za igranje,bar po mojim prognozama hehe Ps no2:D :Ne,nisam prepisivao predloge sa mojtip.com,jednostavno se poklopilo:) Edited February 21, 2006 by HellFire) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Bayern - Milan ja se slazem sa HELLFIRE-om i dodajem da Bayern uvek igra dobro kod kuce u ligi sampiona ... imaju publiku ... atmosferu .. igra se na Alians areni gde bayern ne gubi .. dodajem jos da bi rezultat mogao biti 2:1 jer ce milan ici na to da zabije 1 gol .... znaci trebalo bi igrati 1 ili 2-3 ! mozda : X-1 po meni najsigurnije za ovaj mec je na golove 2-3 Real - Arsenal na ovoj utakmici bi trebao doci 1 .... arsen igra bez : Lauren,Campell,Cole,Clichy,Cygan,Van Persie,Cygan,Bergkamp,Gilbert(all injured).Adebayor(cup tied),while Reyes is very doubtful. ovo je informacija za njohovg zvanicnog sajta zbog toga dajem sanse realu oko 60% ... pogotovu real igra sve bolje i bolje u zadnje vreme a arsenal bez pola ekipe (igrace mladji igraci koji nemaju iskustva u ovakvim utakmica ) a i odustvo iskusnog viere se vidi u ovakvim utakmicama ... sve osim pobede reala bi bilo veliko iznenadjenje.... ocekujem takodje 3+ jer bi mogao i Henry sam da zabije gol .... a real najmanje 2-3 gola daje ... tako najbolje : 1 i 3+ i mislim da je 3+ veoma veoma dobro i realno benfika - liverpul benfika u zadnje vreme igra jako lose .... tim je u velikoj krizi .... veoma losa atmosfera u ekipi .... miccoli i giovanni su povredjeni a nuno gomes i simao su totalno izan forme ... medjutim benfika je i zadnju utakmica u grupi protiv mancestera igrala bez dosta standardnih zvezda i na kraju su pobedili ....i svakoj krizi ima kraja ....moglo bi lako danas da se to desi jer im je ovo utakmica sezone ... ocekujem da ce mec biti veo tvrd sa jako malo golova ... liverpul nosem pobedom nad mancesterom i arsenalom u zadnja dva kola dolazi u veoma dobroj atmosferi i idu na to da zadrze cistu mrezu .... igrace se veoma oprezno .... znaci za ovaj mec predlog je : 0-2 gola i po meni dvoznak 1X i samo X .... ta tri znaka su mi najrealnija .... najrealnije je da zavrsi 0:0 ali svasta moze da se desi .... tako najbolje je igrati 0-2 PSV - Lion psv igra veoma dobro takticki .... njihov trene Hiddink je veoma veliki takticar ...posebno kuci igraju veoma oprezno i pametno ... to smo videli i protiv milana kad su pbedili sa 1:0 ... izjava trenera hiddinka : najvaznije je da nasa mreza ostane cista ... kako bi imali realne sanse u revanse jer ce tamo jako tesko biti za vijanje rezultata .... znaci igrace se veoma oprezno ... lion ce ici na to da zabije bar jedna gol ... ako PSV uspe da se odbrani najverovanije ce biti 0:0 ili 1:0 .... a ako bi lion dao gol moglo bi biti 1:1 ... znaci i za ovaj mec predlog je : 0-2 i 1X ovo su moji predlozi za danas ... nadam se da ce bar nekoma pomoci u tipovanju i da ce i meni pomoci da dobijemo nesto danas .... videcemo stra ce biti ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Znaci slazemo se uglavnom:) Jedino sto stvarno ne znam benfika-liverpool sta da se igra,moze ispasti svashta ali kao sto kazes 1x bi bilo najbolje resenje.Uglavnom,imam osecaj da ce ta utakmica da rushi tikete :/ Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Bajern - Milan Poslednji put u ligi sampiona oba susreta u grupi su im zavrsila sa 2:1 tako da je statistika na strani 2-3, ovaj put cini mi se da nece biti tako i bice 0-1, Bajern cini mi se nije bas u najblistavijoj formi, a Milan nije najkompletniji i obe ekipe igrace oprezno. Real - Arsenal Definitivno sve govori da ce biti sigurna pobeda Galaktikosa, ali verujem da Arsenal nece da dodje da bi skinuo gace :D 0-2 gola je moj tip s obzirom da je mala kvota na keca. Benfika - Liverpul Igracu 2 i nek ide zivot :))) PSV - Lion Lion je ove godine mnogostruko bolji od PSV-a i zeljan da im se osveti za proslogodisnje izbacivanje iz LS. Cekace svoju sansu i prekide X2 je realna prognoza :PpPp fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 bayern - milan bajern se odmarao u subotu... odigrali su potpuno nezainteresovano 1:1... bojim se da ce veceras biti mnogo opasniji... meni milan ne uliva bas veliko poverenje... pored toga nemci su domacini... moj tip: 1 real - arsenal real nije ekipa na koju sam se mnogo kladio, mozda sam cak imao i vise opklada protiv njih... ali mislim da je arsenal beznadezan slucaj u gostima... ne dajem im nikakve sanse u danasnjem duelu, a svaku kvotu preko 1.6 cu SIGURNO ispratiti... moj tip: 1 psv - lion psv odavno nije izgubi na svom terenu... iako je po meni lion apsolutni favorit za prolazak... mislim da ce danas biti dosta cvrsta utakmica... moj tip: 0-2 benfika - liverpool ah... mrzim da se kladim kada igra liverpool... tesko mi je da ostanem objektivan, kada je konacan ishod u pitanju... zato cu tipovati golove... moj tip: 0-2 poz. ljudi... i neka je sila uz vas ;) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Kako je igrao Real? Ne smem da pogledam na teletextu keva će da me ubije što sam se kladio! God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 bolje je sam da se ubijes hehe :D Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts