domiNus Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Dao 500 na Milan 2, Chelsea 2, Inter 1, Shalke 1, Lokomotiva 1 i Liverpool 1, truli, uzhasni, smrdljivi... Znachi zvao sam druga pre tekme, nisam mogao da se setim jel smo igrali liver ili real, kazhe on liver, ja reko u kurac padamo proverenu... Inache juche pao na Manchesteru za 2600 na jednom a na drugom za 1350... Nemam pojma, sutra ako ne dobijem bicu u minusu velikom... A inache, pogledajte samo ovaj mech Lokomotiva - Brondbi... Poluvr. 0 - 2, ja se skenjao bruka, pochelo drugo 55 min, ja reko odoh da pochistim sneg... Vracam se vode 3 - 2, znachi ne verujem... I na kraju josh i 4 - 2 bilo... Dali likovi za 4 minuta 3 gola... To je stvarno za L o L Ae srecno trasu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Kako sam se zakretenio sa poslom cudo, bre...tripovao sam parove sa b92 sajta, a oni su bili od prosle nedelje, ccccc... Elem danas sam odigrao Milan 4+ Liverpul 0-2 Salke X Real X2 i tako...mislim da se rimuje sa gnjurac... fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Liverpool corava mu keva... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 prekljuce pogodim - thun-arsenal-2 m.united-villareal-0-2 ajax-sparta-1 i sjebe me panatinaikos udinese, ja stavio x, udinese izjednacio 10min pre kraja i onda jos i poveo a juce schaelke - psv - 2-3 rosen-olymp - x real-lyon - x and-chelsea- pdg2 inter-pertra-3+ a sjebe me liverpool, ja stavio 1 zato danas mora nesto da padne jebem li ga cska-levski-1 shathkar-rapid-1 hertha-lens-1 marseille-herenven-1 tromso-zvezda-1x espanyol-palermo-1x roma-strasbourg-1 kvota 13,5 ako neko zna nesto u vezi ovih ekipa, da li da nesto menjam nek javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 menjaj tromso-zvezda ;)))) @Bartuc Matori,Rozenborg je dosao iz 2-X,kapiram da si ti pogresno ukucao...? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Matori,Rozenborg je dosao iz 2-X,kapiram da si ti pogresno ukucao...? ← kapiram da ga je slagao ortak... :)) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Matori,Rozenborg je dosao iz 2-X,kapiram da si ti pogresno ukucao...? ← Naravno, pogreshio sam... #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Arsenal blekburn 1 Portsmuh Chelzi 2 Seltik Danferm 1 bajern Majnc 1 Panatanai Xanti 1 Salcbur Matersb 1 TNS Haverfor 1 OFK Borac 1 Partizan Obilic 1 Milan _ Lece 1 Nica Lion 2 kvota 16,99 Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 (edited) elem odigrao 4 tiketa,puko za sad samo jedan i to na mrtvi Torino... 1.ulog 200 -dobitak 7200 Salcburg Dortmund x2 Bajern 3+ Sosijedad - Real 2 Betis - Kadiz 1 edit:kraj 1:1...jebem li im mamu mrtvu,dabogda ostali poslednji!!! Mesina - Inter 2 Psv - Den Hag 1 Kotbus - Grojter 1 (ovo sam stavio za ponedeljak jer mi se i svidja par a i cisto da bi mi povecalo dobitak a i mogu da je branim) Inace,na ovaj tiket sam hteo da stavim Gretnu 4+ i Dortmund cistu 2 pa bi izbacio Psv i Grojter,ali jebiga usro sam se,nisam dobio dva vikenda,pa malo zent 2.Ulog 50 - Dobitak 3300 Bilbao 2 Reading 2 Koln (a) - werder(a) 1 (ovo sam se oslonio na to da je prvi tim werdera osakacen povredama,inace keln amateri su zadnji na tabeli :( ) edit: opaaa proslo Nant - Strazbur 2 vodi Strazbur 2:0...barem neka uteha... 3.100 kinti - 400kinti (budjavi tiket ne znam ni zasto sam ga igrao) Pasing 1+ Raith Rovers 1+ Rochdale 1+ Samsun 1+ Osasuna 1+ Bazel 1+ Siena 1+ edit: ovu glupos' sam pukao... eto to je to,posto niko nece da pishe,ja cu sam sa sobom da se raspravljam ... dupli edit: sad da mogu da stignem otisao bih i uplatio za soma i po real 2...ali jbg,mozda me bog gleda,a mozda mi se i smeje :) Edited November 27, 2005 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 stavicu sve shto imam na 1x zvezda protiv rome, romi niko ne igra. iako sam grobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Odigrah: Bazel - Tromzo 1 Zvezda - Roma X-1 (btw. ishao sam u kladionicu sa 3 cigan-druga :) Sevilja - Gimaresh 1 Fiorentina - Juventus 2 Beshiktash - Zenit 2 100 din , dobijam 7700 Loool , ajmo uleti ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 dao sam 20jura na zvezdu keca,i to je kvota bila ni manje ni vise nego 3...ovaj lepi tiket ce morati da se skenira i postavi ;))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ja danas stavio 1500 din manchester 2-2.. kvota 3.30 ...kako je pochelo , i moj tiket je vrstan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 sad je 1-1 ;) imas jos sanse :D -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 sda je 2-1 i kraj poluvremena tako da mjau :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 uf ja juce stavio 20jura na Milan i uzeo 30...i danas ni manje ni vise nego stavim 20jura na Mancester...serem im se bas mi drago sto su ispali...a inace ortak na 50kinti zabo 7soma,ja sam se odusevio tiketom,znaci ono je jednom user... Benfika 1 Barsa 2 Arsenal X-X Tun X znaci,ono sedeli smo u kladionici i kad je Barsa povela,ono je bila histerija...;))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 mancester je zajebao sve samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 mene nije, odigrao sam 2-3 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 iz sata u sat pokazujes da ti je nick u skladu sa mogucnostima :D:D -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 necu...necu...necu da vam kazem za koliko me zajebao a.madrid :((...jbt,poslednja tekma kao i uvek,a slepci vodili 1:0 i prime gol u 80om minutu... Carlton 1 Birmingem 1 Strazbur 2 Lece 2 Stutgart 2 Atletiko Madrid 1 ulog 75din moguci dobitak 18290.25...jbg,ipak sam vam rekao... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 ne bih da smaram, al jebeno me zanima kako se igra prokleti sistem? nikad to nisam znao Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Konachno uplatio posle duzhe pauze i pogodih... Na 100 dobitak 2000...nije mnogo ali fino za novi pochetak. Kechevi na PSG, Fejenord, Benfiku i Inteeeeeeeeer. @Jack-O-Lantern: Evo imash ovde objashnjenje i par primera sistema. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 ne bih da smaram, al jebeno me zanima kako se igra prokleti sistem? nikad to nisam znao ← eh sad... evo sad ti dajem primer uzmes sistem 3 od 5 broj kombinacija dobijes (5*4*3)/(1*2*3) sto je u ovom slucaju 10kombinacija e sad ulog / sa brojem kombinacija ti predstavlja sa koliko dindzi ces da mnozis dobijenu kvotu i na primer,pogodis 3 X-a i to ti je kvota 27,a ulozio si 50dinara(minimalan ulog za 3/5sistem)to znaci da ce ti dobitak biti 27*(50/10)=135 fora kod sistema je da imas malo jace kvote,2-3 fixa i malkice veci ulog od standardnog(pod tim mislim npr. 200dinara) Aj nadam se da sam ti malo pomogao... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 a kada uplacujem tiket, samo kazhem da je sistem mislim, napishem na dnu tiketa sistem npr 6/7 ? Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 da ;) grujo, i mene je samo atletiko prodao za pristojna 3soma. sasvim bi mi lepo leglo, ali sada znam da ce sledece kolo doci 2 na mecu atletika, to nekako uvek dodje posle kiksa kuci. znaci sledeci vikend pada singlica :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts