manager Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 takodje! promasih 4 hokeja pogodim 2 basket i jednu fudbal... a ponadao sam se posto sam pre par dana digao pare na hokeju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 promasio samo st.gallen za 17300 :/ (pojeo sam daljinac) krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Prodje singl na basket Keln - Nurnberg 1h... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 blah,ne znam odakle da pocnem juce me sjebe bajern mrtvi,pa onda uvece od svih onih realnih rezultata,ja ubodem jedini nerealni lil danas me sjebe bezanija,a nakon toga me sjebe mrtvi viljareal,a u 80om minutu xerez primi gol za 0:1 i kao dobro je nije me jedini srusio,a oni preokrenu na 2:1 i jos pritom u istim minutima i Deportivo da gol i ispadne da me samo mrtva zuta podmornica sjebala pa jebem vam mater,nemam vise zivaca ni nicega jebo mamu,dajte u kljucu da bude neka tema o kocki,zajebite igrice:(( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 jebo me vukcevic da me jebo, jos gledam onaj blic dodatak i citam da ne mogu da ne izgube (jebeni saturn) i odigram keca kvota tuga, 1.5, i ispostavi se da padnem samo to ya malo preko 3k... ko me jebe kada igram tuznu rusku ligu.. i to drugo kolo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Igram na Australiju za 5k drzite mi palceve Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Prosao singl na Juve Stabiu. Samo mi ulepsase i ovako lep dan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Niste mi drzali palceve sram da bas bude ;) kako doslo, tako otislo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 odigrao sam sve japance i cekam 121058.95 din necu da kazem sta sam odigrao zbog uroka :P kada budem pukao ili prosao recicu vam :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 neces imati ni 50% pogodaka :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) mrs bre :) mrtvi dag & red me zajebao za 4 soma Edited March 20, 2007 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 cekam Potosi keca za 2500,vode 1:0 za sad Mene stevenage zajebao za jos 2 soma gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 NIIGATA - KASHIMA x-x KOFU - NAGOYA 2-2 HIROSHIMA - GAMBA x-1 KASHIMA - SHIMIZU 4+ YOKOHAMA - OMIYA 1-1 KOBE - ICHIHARA 2 Uplata 50 din Dobitak 121058.95 ali ja sam naravno dobio ...da ne kazem sta i od sada cu samo prelaze da rokam po 50 din boli me bas don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 arghhh mrtvi potosi 2:2,zaspim na 2:1 tj. na poluvremenu kad imam sta da vidim kad sam se probudio :(( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 JES,dobio sam svajcarska 2-2,libertad 1 i carolina 1 na 120kinti 720dindzi :)))0 koja sramota za mene,necu da podignem takvu sicu hehehehehe :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 jok necesh, morash jesti neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 dacu na bracu Crnogorce kec ko kuca gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 2-1. Lepo ide ona stara narodna "Ko ima repa za Stounse ima i za Madjare" prva nacionalna ipak ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Grujooooooo sto te nisam poslusao :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 ono je toliko smesno bilo koliko je namesteno da ja nemam reci penal smesan za Crnogorce pa golman koji ne sme da se baci da ne bi odbranio penal,jos ko za baxuz baci se u pravu stranu ja sam pare uzeo,ali steta sto nema vise ovako providnih tekmi jbt :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 cekam sredu ....Portugal i Mi ... iz 2 u 2 pa u 2 don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Sad ces da vidis kad svi posle ovog sranja sa Kazakstanom odigraju dvojku a bude x :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 mi dobijamo portugal...ja igram tachan rez 1-0 za nas...pantelic daje gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 mi dobijemo portugal ja secem muda odma ... Jeste li vi normalni ?!? don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Dobijamo Portugal ako ne budu igrali Kvaresma,Ronaldo i Gomes,kao i cela odbrana+da UEFA kaze da Zigic moze da igra zato sto nema ko drugi da da gol! samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts