Kole Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 nije vrhunac RPGa, ali ja volem DS i Ehb =o) elem dvojka se pojavila na nforceu i treba je ochekivati danas-sutra kod lokalnih dilera elektronske zabave =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 E, DS 1 je ubedljivo najlinearniji RPG koji sam u zivotu video,znach jedna jedina putanja oko koje se menjaju okruzenja?!I mozda po koj corsokak,znachi gonjivo.Ako je takva i dvojka,onda odmah mogu sasvim mirno da kazem da im je zdaba sve ostalo...ma koliko dobro bilo... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Naravno da je takva i dvojka. Action RPG - you like it or you don't. Ili bolje: You like it for a week, and hate it for the rest of your life! Inache, Kole, jesi li ti siguran da je igra izashla? Ovih dana je zapravo aktuelan jedan poveliki demo (~1.45 GB), a full se ochekuje 16-tog. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Ma da kec je bio dugacak u tri lepe.Ja sam ga igrao 4 dana konstanto i nikad kraja. A dvojka je garant 2 puta duza. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 na nforceu se pojavilo nesto od 2.7gb...kad udjem kopiji u trag javljam =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Samo mala ispravka. U singleplay-u je postojao samo jedan put. U multiplay-u si imao vishe :P. kao shto neko rece You like it for a week, and hate it for the rest of your life! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 na nforceu se pojavilo nesto od 2.7gb...kad udjem kopiji u trag javljam =o) ← 2.5 i jeste full. Leakage! Trebao sam da pokusham da nabavim, pa da se pravim nindzor na stranjskim forumima kako imam full pre nego shto je igra zapravo izashla. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 microsoft = siguronost neverovatno mi je da su ovoliko uprskali... jeste sigurno da je procurelo mozda su zavrsili igru pre vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Dzidzi, vratio si se! Znash u chemu je fazon? Pun kurac sajtova koji su vec izbacili review... those peoples they ain't playin' no demo. Dobili su full od MS-a, pa se njima treba zahvaliti ako neko ima igru kojim sluchajem. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Ima na torentu. Ja upravo skidam (kao i još 4000 likova ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 i vi ste meni nedostajali a nisam nisao nigde net kafe da se javim :) jes jes vratio sam se sa mora sav izubijan sa oziljkom od neke infekcije koju sam dobio cim sam seo u autobus za bugarsku ... ne znam kako bih sve to izdrzao da nije bilo bugarske tekile (ne cijoj nalepnici lepo pise "etil alkohol sa aromom tekile) i jefitnog piva pa sam se i pored gorepomenutih pehova lepo zabavljao i kupao tako da sam zadnji dan dobio temperaturu i upalu krajnika sad moram da cirkam kuvanu srpsku rakiju ... khm khm... ja sam se vec snashao i vec danas uzeo igru (tj sat vremena posto sam stigao iz bugarske) zajedno sa restricted area a metalheart mi stize sutra :) divan nacin da se ubije ovako famozno letnje vreme :) anyway prvi utisci su da se igra ne razlikuje mnogo od prvog dela (zar se i ocekivalo drugacije).. ne moze a da se ne primete mnogobrojne sitnice koje ukazuju da je igra prlagodjena ne samo ljudima koji do sada nisu igrali rpg nego kompjutersku igru uopste grafika je daleeeeko ispod danasnjeg proseka a i chini mi se da je to samo nabudzeni engine iz prvog dela sa boljim teksturama pa mi se chini da bi moglo raditi ok i na slabijim kofig. javim jos utiski kasnije aj zdravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ja sam igrao prvi deo , i iscekivao drugi i kontao sam a nema leba od njega , jer retko kada su nastavci neke igre bolji od predjasnjih delova , ali probacu obavezno , samo da nadjem nekog pirata... @ G!!! , off: Brate nas su derali za tu jebenu gadnu tekilu , mi u diskoteci platili flajku 20 leva , i sutradan idemo gradom , kad ono u nekom marketu 3,5 leva (aaaaa!!!) , inache tekila je losa jer drzi oko pola sata max! i onda te pusti...Ali tu je i faktor happy hour-a :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 @ G!! offtopic nesto u vezi bugarske, kazi mi samo da kad ste dosli u vasu sobu da li vam se desila neka nezgoda, ono tipa da je devojka probala da "prodje" kroz mrezu za komarce :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 offtopic : tekila im je zasu, ali zato imaju izuzetan izbor stranog alkohola i to povoljno :) mrak, ne razumem... nisamo imali nikakav komarnik u sobi :) bekontopik: igra je definitivno bolja od prvog dela... u principu nije toliko losh hack n slash koliko sam mislio da ce biti... mozda mi se cak utisak popravio za nekih 5% od pocetnog 'odusevljenja' ... simpatichno deluje kad vodis onog half-gianta ...onako bas je poveliki u odnosu na ostale :) lvl dizajn je manje vise interesantan ima finih skrivenih pecina i tako to ... jurnal mi se bas svidja sve je pregledno i kao na dlanu (mada je malo bzvz sto imas slotove za questove koje dok ne otvoris stoji samo znak pitanja tako da znas tacno koliko ti questova preostaje a to je malo bzvz)... ima slatkih sporednih questova... sama prica je za sada na pocetku totalno neoriginalna.. ti si placenik koji se bori za lose baje medjutim kad ono.... gameplay je jednsotavan do zla boga... vne morash kao u diablu 2 da klikces do iznemoglosti kada napadas neprijatelja vec je dovoljno da drzis desni klik na njemu u svi tvoji karakteri ce napadati tu metu.... wheeee kako je to interesantno (kakav grandiozni pomak u odnosu na d2 :)) nema slotova za potione dovoljno je samo stisnuti jedan taster i svi u grupi piju healt :) svaki lik u grupi koju vodis ima specijalne moci u zavisnosti od klase koju razvija... te specijalne moci variraju od stvarno korisnih do totalnih gluposti karaktersitike lika se formiraju prema oruziju koje koristi... tako da recimo baja sa 2H oruzijem nabija snagu na svakih pola sata :) bowmen nabija dex, wiz intelig. i tako to.... sa svakim dobijenim lvl dobijate po jedan poen koji mozete ulagati u skillove a prema kojima se formiraju gore pomenute special ability (il kako se vec zovu)... glupost je sto ne znate tacnu brojku koliko imate do sledeceg lvla vec je taj progres oznacen nekom varijantom lvl bar-a, tako da ni ne znash koliko i da li dobijas exp prilikom zavrsavanja nekih questoa il ubijanja nekih neprijatelja i da jos jedno veliko njesra je save sistem.. koji je skoro pa identican diablu2 ... kad sacuvas u i pole nastavis igru nastavljas iz grada a ne sa lokacije gde si prethodno bio i pogotide sta???? vise od pola neprijatelja je ponovo ozivelo??? mada cujem da ce se to verovatno promeniti u nekom patchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 i da jos jedno veliko njesra je save sistem.. koji je skoro pa identican diablu2 ... kad sacuvas u i pole nastavis igru nastavljas iz grada a ne sa lokacije gde si prethodno bio i pogotide sta???? vise od pola neprijatelja je ponovo ozivelo??? Jeeeeeebote, kako me nervira kad tako neshto urade... stvarno ne razumem kako nekome i dalje padaju takve stvari na pamet. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 To rade da ne bilo dosadno i da se podsetish shta si radio do save-a Smor... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 TO rade da bi u glavi imao onaj rad: "Jao netju sad da izlazim , da opet krecem ponovo , ajd josh ovo da zavrsim...Aj samo cu zapoceti onaj quest , jao sad ako izadjem moratju ponovo da krenem"... I onda te nadju mrtvog ispred kompa jer nisi nista jeo&pio , samo si igrao DS ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 pa otprilike :) tako sam upao u masinu i juce igrao skoro 3 sata... pff bre gde ja gubim vreme ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ja jedino gde sam bio tako zarazen je BG 2 , igra je zlo , krvave ochi , nesane notji :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 bg2 vaistinu ali pre toga icewind dale 2 na hardu iw2 -> najbolja atmosfera u rpg-u ikada Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 iako je linearna, iz gore navedenog raloga, sam je najvishe pichio Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 igrica je super, bas sam je sinoc igrao i nije mi ostao los utisak u vezi nje .... Super su je uradili, a jos grafika ubija ... Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Boli me glava,igram je zadnjih nekoliko dana,sva sreca M$ je odradio stabilnu ALT+TAB podrsku pa mogu da odmorim.Dosta su promenili u odnosu na prvi deo.Dobar deo je prosto nestao kad se gleda korisnicki interface.Nestao je poseban slot za luk,nema vise zanimljivog oruzja *goblini ftw* itd. Plus: -"Lore" ili ti prica iza price je vrh.Knjige,mape,dijalozi,istorija,rusevine....Dobijes osecaj povezanosti sa toon-om. -Volim da se mlatim da skupljam stvari pa mi se veoma svidjaju set stvari *D2 ne volim i pored toga* -Sporedne misije,posebno one vezane za ljude koje vodis -Zivotinje koje vodis,najzad sam dobio sansu da nazovem magarce po familiji.Mrzim rodjake. -Sekvence,voice acting,muzika,atmosfera. Minus: -Boli me glava. -Glupost po pitanju "save" opcije,delimicno resena portalima. -Kratka je i pored svega. -Neke manje nelogicnosti i cinjenica da ne mogu da imam Talona kao pet-a Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 JA sam upravo presla igru. :) jeeeeeeeeee Ostalo mi je jos jedno 3-4 sporedna questa da resim ali Valdis je mrtav :))) Igra je JAKO duga ali mi se svidja i pricica nije losa... Jel spojio neki neki dobar set ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 JA sam upravo presla igru. :) jeeeeeeeeee Ostalo mi je jos jedno 3-4 sporedna questa da resim ali Valdis je mrtav :))) Igra je JAKO duga ali mi se svidja i pricica nije losa... Jel spojio neki neki dobar set ??? ← HA! Ja sam preshao igru pre tebe . Skupljam Fire King set, za sada imam aromor od oko 200 defense-a i neki ring, daje +1 na melee skills i josh masu healtha. Na sebi trenutno imam Dwarven Lords set, ima kacigu, armor rukavice i josh neshto... Nije losh po defense-u, ali zato daje jako puno healtha i josh kojechaga... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts