zEki Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Jel zna neko mozda de ima u BG Diesel radnja sa satovima ili radnja koja prodaje Diesel satove. Hvala Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Diezel radnju imash u Vuka Karadzica 8, ali ne verujem da tu prodaju satove. To je bukvalno ulaz do mene, ali ne zalazim ja u takva mesta. Ako budu radili kad budem vecheras izlazio(ili sutra ujutru kad se budem vracao gajbi) pogledacu, pa cu postovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Diezel radnju imash u Vuka Karadzica 8, ali ne verujem da tu prodaju satove. To je bukvalno ulaz do mene, ali ne zalazim ja u takva mesta. Ako budu radili kad budem vecheras izlazio(ili sutra ujutru kad se budem vracao gajbi) pogledacu, pa cu postovati. ← Poenta ovog posta je bila da nam se pohvali kako izlazi uveche i vraca se ujutru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Poenta ovog posta je bila da nam se pohvali kako izlazi uveche i vraca se ujutru ← Taj fazon... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 hm koj tje ti diesel sat zeki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Poenta ovog posta je bila da nam se pohvali kako izlazi uveche i vraca se ujutru ← ^^ sisaj ga :) @topic Ne znam, nisam mogao da pogledam, nije radilo kad sam prolazio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 Al ste mi pomogli ! ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Al ste mi pomogli ! ! ← Molim, i 2. put :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 jel uzimaš crni ili beli? :) jesi pogledao u novom merkatoru, nekako mi deluje da to tamo ima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts