Doca Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Poceo sam da radim pa stekam neke pare...mislio sam da kupim iod...e sad...zanimaju me karakteristike,cena,i najvaznije vasa iskustva sa njim...ili mozda da preporucita neko bolje resenje...hvala u svakom slucaju... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 aajt, ovako imam 20GB ipoda od januara 2004, znači već jače od godinu i po. jedina, ali jedina mana ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 da, fw je keva kolko je brz ja sam takodje imao ipod,ali sam ga prodao, ne zato shto je losh, vec jednostavno shto na pda (iPaq hx4700) imam mrak audio izlaz, pa koristim bt slushke koje sam ispazario, pda u torbi npr,a slushke na glavi, na desnoj menjash pesme, mutujesh i sl, extra stvar :) inache svaka preporuka za ipod, u svim varijantama (standard, mini, photo, a chuo sam da je i onaj shuffle bolji od ekvivalentnih mp3 plejera sa flesh memorijom) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 gledaj da NE kupish kod nas.kod nas iPod od 20 GB kosta 345 e (najjeftinija ponuda) dok je u americi sto evra jeftiniji. Mene je cena odbila, jer bih morao da doplatim i deo za radio, a za mnogo manje pare sam pazario creative zen touch od 20 gb, koji jedino nema click wheel, ali nisam manijak da kupujem mp3 plejer od 250 e samo zbog rotirajuceg "gumba"... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 (edited) sad me iguana bacio u razmisljanje...mini 4GB 19,290.00 (232.2 EUR)...mislim da bih moga da izdvojim toliko a mislim i da je 4gb dovoljno...@maharaja koliko kosta to za obicne baterije??? Edited August 9, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 minipod ima 4 gb, a sve shto te zanima imash na apple.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 videh na oglasima da neki tip prodaje za 130e chini mi se .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 sad me iguana bacio u razmisljanje...mini 4GB 19,290.00 (232.2 EUR)...mislim da bih moga da izdvojim toliko a mislim i da je 4gb dovoljno...@maharaja koliko kosta to za obicne baterije??? ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 aj i ja malo da se ukljucim sve zavisi sta ti treba ja imam ipod 40gb ali za mene je to mnogo i nema potrebe za tolikim kapacitetom posto kad ga napunis celog vise ne znas sta imas na njemu a neke pesme neces nikad u zivotu pustiti. posto ga imam od skoro nemam problema sa baterijom traje 2-3 dana (ali ja ga i ne slusam toliko mnogo) Mislim da je pravo resenje mini ipod posto je kao prvo laksi, manji a 4gb je sasvim dovoljno da napravis lepu kolekciju mp3 koja ti nikad nece dosaditi a neces imati nepotrebne stvari na istom Sa druge strane mislim da i ipod i mini kostaju previse za svoje pare ono jesu cool dizajn i sve to al mnogo je kao sto je neko vec reko mozda je bolje resenje Zen al i on nije mnogo jeftiniji U svakom slucaju ako ti ne treba toliki kapacitet mozes da kupis neki od mp3 playera sa izmanjivim karticama i tako mozes da prodjes dosta jeftinije a potigao bi isti efekat Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 da li ipod moze da radi kao usb, flash drajv? da li ga total commander prepoznaje kao removable drive? ovaj moj zen radi samo ako se instalira nomad explorer, inache nece (mozda i hoce, jer ga nisam probao na drugim kompovima) da ga prepozna total commander Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 da li ipod moze da radi kao usb, flash drajv? da li ga total commander prepoznaje kao removable drive? da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 da li ipod moze da radi kao usb, flash drajv? da li ga total commander prepoznaje kao removable drive? ovaj moj zen radi samo ako se instalira nomad explorer, inache nece (mozda i hoce, jer ga nisam probao na drugim kompovima) da ga prepozna total commander ← za svaki zen, nomad i prethodne moraju da se instaliraju ti dodatni programi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 svaka preporuka za ipod mini baterija je looda kolko drzi zaboravim kad sam ga punio u principu svaki put kad se poveze sa kompom on se puni a treba neka 2 sata da napuni bateriju do 80%. jedino je bezveze sto pesme na njega mogu da se stavljaju samo preko itunes-a ili u mom slucaju winampa sto je daleko jednostavnije. komp ga incae vidi kao removable drive opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 svaka preporuka za ipod mini baterija je looda kolko drzi zaboravim kad sam ga punio u principu svaki put kad se poveze sa kompom on se puni a treba neka 2 sata da napuni bateriju do 80%. jedino je bezveze sto pesme na njega mogu da se stavljaju samo preko itunes-a ili u mom slucaju winampa sto je daleko jednostavnije. komp ga incae vidi kao removable drive opusteno ← ja ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Kao alternativu imash i EphPod koji ja koristim i odlichno me sluzhi. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 E ovako, imam ipod mini 4 Gb vec jedno godinu dana. Radi super, koristim ga i kao hard (ne trebaju mu nikakvi drajveri ili programi za ovo) i kao mp3 plejer. Jedina mana po meni je shto baterija traje negde oko 8 sati. Nedavno je izashla nova verzija ipod mini sa 6 Gb i boljom baterijom koja bi trebalo da traje 18 sati, jedino shto on nema fire wire (mada to i nije neki veliki nedostatak ako imash usb 2.0). Inache kupio sam mini zato shto je mnogo kompaktniji od obichnog ipoda iako ima mnogo manji hard... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts