Niko Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 btw dalje taj cfg generator sluzi ne za pravljenje cfga koji loadujesh na startu servera vec za pravljenje cfga koji se dodaje glavnim cfg fajlovima i poziva preko callvote (naravo moze se staviti da se taj cfg uchitava kao difolt i da se ostali ne mogu glasati -->primer esl duel server).. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Sorry!!!! Mislim da sam ja probao nesto slicno i radilo je. Bice da se ipak ne secam dobro :( Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 active reci nam da li to pokushavash da izbacish jer hoces da snimish q3 demo u avi pa ti smeta zbog toga ili neshto drugo? ako je to sluchaj, da je snimljeno u demou, onda jedino neka cg_draw komanda da se iskopa.. ako je do servera, i bitno ti je, ja cu da pogledam ako budem imao vremena a u medjuvremenu muchi overa.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 Ma nije demo nego cisto sam hteo da iskljucim, ne znam zasto ali me nervira :-) ali nema veze! A sta da radim sa demosima? U osp modu mi ne vidi nijedan demo pa cak ni onaj koji sam ja snimio u osp-u! Ali taj demo koji sam snimio u osp-u mogu normalno da gledam u obicnom kvejku bez problema...tipa: ne vidi se protivnicki igrac. A neke demoe koje sam skinuo sa neta (tacnije www.cyberfight.org) mislim da je u pitanju neki k3peer i unkind ne mogu da gledam jer se ne vide protivnicki igraci! Ukucao sam sve one komande koje si naveo u nekom od prethodnih topika i opet nista! Cak mi se juce desilo da uopste ne mogu da ukljucim ni jedan demo (pa ni moje), jednostavno mi blokira! :-( pa sam lepo restartovao conf i sad rade! Skinuo sam neke confige sa gore pomenute adrese, ucitao ih i pokrenuo igru...ali nisam mog`o nista da uradim! Oni ljudi cak ne koriste kombinaciju WASD nego nesto sasvim trece! Grafika je sva u 10 boje! A i conf. je star...valjda 2001/2 nemam pojma! Ali sam nasao jednu zanimljivu stvar... neko podesenje (bind valjda mouse2 - nije vazno) i sa njom izvodim neki rocket skok - svaki put kad ispalim raketu on poskoci i ako je ispalim blizu sebe mogu da odletim na neku platformu - visi nivo. Sta je to u stvari? ....i da li uNkind stvarno ima toliki sens pa se stalno cima levo desno brzinom svetlosti? Ili je to mozda zbog loshe snimljenog demoa??? Kako uspeva da u sekundi reaguje i pogodi sa onolikim sensom? Nadam se da ne "pricam" previse.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 demoi pojma nemam, pogledaj u uputstvu jos: http://82.117.194.230/forum/viewtopic.php?t=19 u suprotnom nabavi od nekog normalniju instalaciju kvejka,.. na kraju mi nije jasno da li ti sada radi ili ne, malo si konfuzan ili sam ja preumran.. :) grafika u 10 boja: \r_picmip 5 \vid_restart (ponoviti vid_restart dok teksture ne budu isprane a.k.a. 10 boja) a pored toga imash i: \r_overbrightbites 4 \r_mapoverbrightbites 2 (mada menjaj vrednosti dok ne nadjesh shta ti odgovara) i obavezno ugasi lightmap u opcijama da bi dobio taj efekat, osvetljenje mora da je na vertex, ne mogu da se setim napamet komande za to.. unkind,.. em.. da.. recimo \sensitivity 3 a za brzo okretanje \cl_mouseaccel 0.5 naravno menjaj dok ne nadjesh kako ti odgovara (2 je valjda maks za akceleraciju) obavezno, ako je xp, ostavi drajver za misha bez "enhanced pointer precision" i slajder za sens po defaultu, valjda na sredini skale.. ako imash logitek misha, ne bih ti preporuchio da stavljash drajvere... bar iz mog iskustva je bolji win difolt.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 I`ll try! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Mimi Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ActiveX i meni se nisu videli igraci ali kad skines demo ext dm68 promenis u dm67(ides da rename) i videceti se igraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 Probam! thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 i radi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 (edited) Niko kako da ubacim sliku ispod imena? Svi imaju sliku na forumu ja nemam Edited August 13, 2005 by ActiveX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) ne znam tachno ali verovatno idesh na: My Controls\Edit My Signature i tu ubacish: [img=http://www.adresatvojeslike.com/12345.jpg] blab, sry nisam te razumeo :) am.. onda mora da je: My Controls\Edit My Avatar Settings ili tako neshto tamo valjda imash galerije da birash sliku ili da stavish url sa tvojom slikom.. Edited August 13, 2005 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Mimi Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Zajeban vam smajli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Mimi Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Cek da pitam jel igra ovde neko defrag Trebaju mi sajtovi da vidim koje su staze sada aktuelne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 Pogledaj malo po topicima, vec smo pricali o tome! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Mimi Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Zanimaju me 2 stvari 1.Dali svi vi bolji q3 igraci igrate na onako sjebanim teksturama(r/picmip) ono sto je niko napisao kada ga je corey pitao za mojo 2.Da li su te komande dozvoljene na tur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 1. da (ne svi sa 5, najcheshce koriste 3 ili 4 zajedno sa overbrajt komandama i vecom r_gamom; ali svi obavezno imaju za osvetljenje vertex umesto lightmap) 2. da (picmip je dozvoljen od 0 do 5) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Mimi Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Again Thanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Again NP a ovde imash listu konfiga pro igracha: http://www.cyberfight.org/offline/configs/...13072e7410d059b za domace konfige pogledaj: ftp://ftpquake:ftpquake@82.117.194.235/konfiguracije (mada su bajati,..---> evo apel da domaci igrachi aploduju svoj cfg u ftp://ftpquake:ftpquake@82.117.194.235/pohrana verujem da ce i vama biti od koristi..:)) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 (edited) 2. da (picmip je dozvoljen od 0 do 5) ← Da li se picmip veci od 5 smatra varanjem? Preisprano? Edited August 15, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 da, jos od nekog od onih eswc-ova ili wcg-ova.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Mimi Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Pogledacu cfg Hvala ponovo Picmip preko 5 zalost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Imam i ja pitanjce :) Vec nekoliko puta sam procitao ovde na forumu promeni dm_68 u dm_67 kada gledas demoe. Zasto se to radi i kakva je uopste razlika izmedju tih extenzija. Demoi inace rade sa obe??? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 (edited) neam pojma :) 6x oznachava neki protokol po kom je sniman demo, drugachiji je za svaku verziju kvejka (1.29, 1.31, 1.32), 68 je za 1.32, 67 je za 1.31 proveri u version-change log fajlu ospa i verzije kvejka.. meni rade i 68-ice bez promene imena, ali eto, activu se nisu videli modeli dok nije prebacio u 67, mada mislim da vecina promeni naziv u 67 zbog chitanja ekstenzije od demo plejera.. kvejk verzije 1.31 i 132 su valjda kompatibilne pa pushtaju iste demoe, kao i 1.27 i 1.29 (dm_48 valjda) medjusobno,.. Edited August 15, 2005 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Tako sam i ja mislio ali rekoh da pitam jer se ljudi zale... pOz Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts