Sajro Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 http://www.junk.co.yu/ftpupload/wow/lolz.jpg ooookej.. hahahahah.. 5293 killova za jedan dan, insane! =) nikada skoro ne potezem ovu rechenicu, ali.. ima li taj chovek zivot or something?! inache lik je sa shadow moon servera, verovatno smovci znaju za njega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Znam Genjura, i njegovu grupu healbotova koji ne izlaze iz AV :P Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 sta on sabija i prate ga likovi i hiluju, sta....? >_< Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) 24/7 in AV ... zajedno sa dva holy priesta i druidom ;b ono ... kad warr ima takav heal, najveci ubica :) plus, skoro uvek je sa njim i Power, female human mage ... koja nije nista bolja ;b http://www.rialto.cz/moje/123321012345.gif Disbelievers of Faith ... postujem je jedino sto su MNOGO organizovani ;p Edited August 9, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ma da genjuro ne spava uopste lik nije normalan...Ma jeste bitan heal al jos bitnije je da ne izlazis ceo dan iz bg-a...Ima na shadowmoonu svasta da se vidi. Pre neki dan sam bio sa nekim vodjom Salvation army-ja u ubrs-u. Pomaze covek nekome, inace lik je pala sa 7k mane. Znaci kad sam video nisam verovao. Naravno sav u epicu. Inace ti pederesi iz sa-a su cini mi se prvi ubili Ragnarosa na eu serverima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 ja sam napravio max 500 za dan i smorio se za5 dana bg-a. :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Otj i ija da budem Field Marshal... chiko, chiko otju i ja da budem Field Marshal Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Brate........... sto je mnogo mnogo je :) Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) Ma da genjuro ne spava uopste lik nije normalan...Ma jeste bitan heal al jos bitnije je da ne izlazis ceo dan iz bg-a...Ima na shadowmoonu svasta da se vidi. Pre neki dan sam bio sa nekim vodjom Salvation army-ja u ubrs-u. Pomaze covek nekome, inace lik je pala sa 7k mane. Znaci kad sam video nisam verovao. Naravno sav u epicu. Inace ti pederesi iz sa-a su cini mi se prvi ubili Ragnarosa na eu serverima. ← Salvation army su ok likovi ... uvek kada igram protiv njih, vidi se da znaju sta rade :) DoF su malo retosi ali pvp im ide :) Kad smo vec kod overpower loladina: http://img94.imageshack.us/my.php?image=hammaren21aq.jpg WASTEEEE !!! Edited August 9, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Brate znaci sve slike ovog hammera koje sam ja video su bile sa paladinom, znaci pocinjem da se brinem :) Nego reci kad bi te shaman sa windfuryjem zavalio sa ovim hammerom, nebi ti bilo dobro... Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 Brate znaci sve slike ovog hammera koje sam ja video su bile sa paladinom, znaci pocinjem da se brinem :) Nego reci kad bi te shaman sa windfuryjem zavalio sa ovim hammerom, nebi ti bilo dobro... ← upravo razmisljam o tome.. aaaaaa.. boli sama pomisao! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 ... ili kada bi te rogue critno ambushem sa ovim ;p http://img100.imageshack.us/img100/4948/nefclaw5an5ca.png Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonoid Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Bio bi to lep crit :) mada pre nego sto sam poceo da pikam wow video sam na jednom od foruma de ja lik napravio nesto jace od 5000 crit koristeci neki trinket. Bilo je dosta davno pa ne mogu da se setim koji je to triknet konkretno ali ako neko zna plz neka ga postuje. Btw bio je cnimi se us forum (u svakom slucaju ne neki o piratskim serverima) Quote MUNZE KONZA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 ma gnomska neka glupost :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadorc Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Da ali je on samo 13 rank.na nasm serveru je jedan Shaman 14 rank.Sam samcat stalno igra ni u jednom gulidu nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Da ali je on samo 13 rank.na nasm serveru je jedan Shaman 14 rank.Sam samcat stalno igra ni u jednom gulidu nije. ← hk ninj0r Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) ... ili kada bi te rogue critno ambushem sa ovim ;p http://img100.imageshack.us/img100/4948/nefclaw5an5ca.png ← Hehe...lep nozic :) A ovaj chance on hit je bruka... E sad, stavis taj u main hand a ovaj u off hand i bijes za sve pare http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=17142 Edited August 9, 2005 by Sauron Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Coll ti si horda na shadowmoonu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) shaman ne bi mogao ni da rolluje za taj hammer [edit] ne bi mu dali =) Edited August 9, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Srecom pravi se pa nema rolla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Jebote sad gledam sta ide za mace. Brooooka znaci ovo ziv covek da nabavi tesko. Ima 2 dela eye of sulfuras i sulfuron hammer. Prvo je drop od ragnarosa 3,8%. Znaci prvo jedno par meseci konstantnog mc-a u istoj ekipi pa onda 3,8% sansa. Znaci nikad... A za hammer da ne pricam da treba 8 sulfuron ingota(koji su drop od golemaga oko 10%). Sto znaci da ga treba roknuti jedno 30 puta i vise da uopste padne tolko komada, a da ne pricam o tome da svi teba tebi da daju. A tek planovi za blacksmithera da napravi,pa jedno 50 arc. barova 10 lava core 10 fiery core-a 10 blood of the mountain 25 dark iron barova itd .... Jaooo kako bre ovo skupe,strasno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Aaaaaaa :) :) Mi vec imamo par sulfuron ingota, al brate sto je mnogo mnogo je :) :) I vazi sto ce saman da "rola" na to :) :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Priest item imo^^ Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 jel ima neko info dal treba exalted sa thorium bros za to ? . Ja sam razmihsljao da pocnem da lovim ovo, ali shto je mnogo mnogo je jbg. Sad su opcija da jurim honor ili untamed blade koji je dosta loshiji ali lakshe se dodje do njega i ima opak proc + 300 streinght. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ma bre vama worovima je extra teh unstopable force .... i to da se udarate nogama u dupe ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts