Giske Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 ovo lol je dokrajcilo ono malo starcrafta sto je ostalo ^^ Quote ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 tvrdim da nisi probao sc...kraj, idi na wc forum sad :p u wc3 se ulazhe vishe para jer je samo 4-5 godina novija igra.I jer hoce da izvuku iz wc-a bar priblizhno para koliko su iz sc-a...Chak je i vishe sc kopija originala prodato nego wc-a iako je igra izdata decembra 97' kada je duplo manje ljudi imalo komp.Necu vishe odgovarati :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 tvrdim da nisi probao sc...kraj, idi na wc forum sad :p u wc3 se ulazhe vishe para jer je samo 4-5 godina novija igra.I jer hoce da izvuku iz wc-a bar priblizhno para koliko su iz sc-a...Chak je i vishe sc kopija originala prodato nego wc-a iako je igra izdata decembra 97' kada je duplo manje ljudi imalo komp.Necu vishe odgovarati :p ← uu ala si mi objasnio,ne kazem ja da je wc3 BOLJA igra,vec jednostavno popularnij,ima vise liga,sponzora i tako to ako me kspiras.Kapiram ja da je od SC-a nastao war ali samo kazem Barcasu da wc3 ne moze da poredi ni sa jednom drugom igrom sem sa SCom...ok?a i btw znam da SC>w3 samo serem ;] :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 Sada mozesh da prestanesh da seresh ok? Hvala. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Jao , ja bih mozda i doshao , jer obozavam igru , ali u zivotu nisam bio na nekom SC turniru , uglavnom ga vec 4 god. igram kuci vs comp-a , i moje sc lan iskustvo se svodi na prebijanje od strane shamana...ALi ako uspem prijavio bih se bash da vidim kako je :) , tako da javicu , ako ne budem imao obaveza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inssc Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ne znam zasto , nisam se dugo pojavljivao , ili je to sada u modi , ali u vecini topica se diskutuje o svemu i svacemu a najmanje o onome cemu je namenjen.... ili gresim:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) ne znam zasto , nisam se dugo pojavljivao , ili je to sada u modi , ali u vecini topica se diskutuje o svemu i svacemu a najmanje o onome cemu je namenjen.... ili gresim:) ←Onda plz nemoj da ides na wc3 forum...Tamo sam i pokupio off0topic price ;].Sry for that... Edited August 13, 2005 by zerox[pro-team] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ne znam zasto , nisam se dugo pojavljivao , ili je to sada u modi , ali u vecini topica se diskutuje o svemu i svacemu a najmanje o onome cemu je namenjen.... ili gresim:) ← ma kada dodje neki umarac sa wc3 foruma onda jeste zerox[pro-team] pravi primer zasto ljudi igraju wc3! imba :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 uu ala si mi objasnio,ne kazem ja da je wc3 BOLJA igra,vec jednostavno popularnij,ima vise liga,sponzora i tako to ako me kspiras.Kapiram ja da je od SC-a nastao war ali samo kazem Barcasu da wc3 ne moze da poredi ni sa jednom drugom igrom sem sa SCom...ok?a i btw znam da SC>w3 samo serem ;] :D ← ja sam kucao sa barcasovog naloga... ja i poredim sc samo sa wc3... ostalo bi bilo iluzorno... npr ra2??? ko dupe i nosa... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 starcraft rula , igra sabija i sabijace dok ne izadje sc2 btw.. svake godine najvise bude takmicara na wcg-u upravo u sc , a i ono sto moram da pomenem jeste to da je sc prva i za sada jedina igra koja je bila u svemiru http://www.blizzard.com/starcraft/sis/ Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 ^^ gosu :D idemo na mars samo nam fali da nam dodju neki vanzemaljci koji imaju apm 600 i da im se samo naguzimo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 LOL ma prijavi se bre ima da bude extra, a i veruj mi ima da naucish vishe za taj jedan dan shto cesh da igrash SC tamo nego ceo zivot da pikash sa kompom kuci :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 ja dolazim , ali treba da igram cs , medjutim , pokusacu da odigram i sc :) bilo kako bilo , voleo bih da se upoznam sa starcrafterima ,cisto da vidim ko je ko a i da mi date neke tips'ove :D cucemo se par dana ranije , cya there ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ako nedodjes videces ti ko su sc igraci ali dok stojimo iza tebe naguzenog i menjamo se! Prvi prvi prvi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inssc Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 LOL ma prijavi se bre ima da bude extra, a i veruj mi ima da naucish vishe za taj jedan dan shto cesh da igrash SC tamo nego ceo zivot da pikash sa kompom kuci :). ← Vaistinu Sting , tako je:) tako sam i ja naucio da igram kada se veliki dosadni vodja izdrao na mene i primorao me na napustim moj prvi i omiljeni klan... smrc:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 15, 2005 Author Report Share Posted August 15, 2005 Ma ti si izdao starcraft :D bilo bi lepo da dodjesh pa da se ceo SMOR ponovo okupi. I onda se slikamo pa uzmemo neke stare slike i kazemo: [sMOR] - nekad [sMOR] - sada [:D] Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 a bozhe, ladno sam zaboravio da je sting bio u smoru :) btw thesmor[smor] > all ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Ma ti si izdao starcraft :D bilo bi lepo da dodjesh pa da se ceo SMOR ponovo okupi. I onda se slikamo pa uzmemo neke stare slike i kazemo: [sMOR] - nekad [sMOR] - sada [:D] ← ma smor ste bili i nekad i sada ! a bozhe, ladno sam zaboravio da je sting bio u smoru :) btw thesmor[smor] > all ... the smor rula ako on dodje bice mi ispunjen ceo dan ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radule_ Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Analstriker - Koprivica, Dusan Starcraft Beograd 1 Conclave - Protic, Dejan Starcraft Beograd 1 Genofilos - Djurdjevic, Rodoljub Starcraft Beograd 1 Milos Milunov - Milunov, Milos Starcraft Pancevo 1 nadimac - Ristic, Dragan Starcraft Beograd 1 NemeSiS - Adzic, Dimitrije Starcraft Beograd 1 Radule - Radulovic, Milos Starcraft Beograd 1 vanilica - Petkovic, Srdjan Starcraft Beograd 1 Apocalyps - Jocic, Luka Starcraft Beograd Brat - Curman, Miodrag Starcraft Beograd cB]KarlaX[ - Radak, Srdjan Starcraft Kikinda Dule_smor - Ivkovic, Dusan Starcraft Smederevo Flaster - Rakonjac, Urosh Starcraft Beograd miniStar - Sovilj, Dusan Starcraft Novi Sad nidzika - Dizdarevic, Nikola Starcraft Raska oO)AtTiLa(Oo - Pravda, Attila Starcraft Beograd Red - Rakic, Dejan Starcraft Pancevo Svi prijavljeni! glhf svima! Quote ToSsGirL fighting ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 oO)AtTiLa(Oo - Pravda, Attila Starcraft Beograd Svi prijavljeni! glhf svima! ← pa ja sam se prijavio za Broodwar! sta je sada ovo opet neko nepisano pravilo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inssc Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 eh:) atila kad se setim kako sam te nekad ponizavao u sc-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 16, 2005 Author Report Share Posted August 16, 2005 Svi smo to radili inse :P. I nishta se nije promenilo ni danas... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 (edited) eh:) atila kad se setim kako sam te nekad ponizavao u sc-u :) ← :D kada si zanao da klikces za razliku od mene :D a ni nececam se da smo igrali! Svi smo to radili inse :P. I nishta se nije promenilo ni danas... ← ti cuti molim te voleo bi da igras na wcg-u! samo picke odustaju! Edited August 16, 2005 by oO)Iva(Oo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 (edited) ajde molim vas da glasajte za mene da budem syber gladijator. Plz ucinite mi to zasluzio sam :DDDDDDDD http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=31424 moj nik je oO)AtTiLa(Oo Edited August 16, 2005 by oO)Iva(Oo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteFoX Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 cB]KarlaX[ - Radak, Srdjan Starcraft Kikinda ← znaci ne verujem da se neko od vas napokon odvazio da dodje:) za svaku pohvalu, ali ako se Konj ne pojavi, ima da ga *peep* kad mu dodjem tamo... Quote With one wish we wake the will within wisdomWith one will we wish the wisdom within waking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts