Jump to content

Paintball!!!

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Interesantno al' ja nikad za vreme igranja nisam naishao na Dz, onog Grassovog ortaka i jos ponekoga iz protivnicke ekipe :)

Brate, a na tebe niko u toku cele igre nije naishao, i ja verujem da si se krio u buretu :)))))

Meni je ona uniforma bila ultravelika, pantalone su mi se vukle po zemlji, rukavi preko prstiju, i u pochetku sam zastajala svaka dva koraka da se namestim:)

oO

Brate, a na tebe niko u toku cele igre nije naishao, i ja verujem da si se krio u buretu :)))))

Na ovo pristajem samo ako bure ima veliki otvor gde mogu da provuchem pusku i pucam da protivnike. Ili sam mnogo dobar pa me ne vide, vec samo moje kuglice :>

Meni je ona uniforma bila ultravelika, pantalone su mi se vukle po zemlji, rukavi preko prstiju, i u pochetku sam zastajala svaka dva koraka da se namestim:)

Cuti to nije loshe, stitilo ti ruke i noge i to ... tu je uvek najgore kad te pogodi kuglica.

tako i treba.

još jedan glas za cirku posle pejntbola, nekako mi je bilo glupo što smo se samo razišli prošli put..

Yes yes! Idemo na cirkuuuu!

E, ako nema mesta za paintball za mene sad u ponedeljak, doci cu svejedno kad zavrshite da odemo negde, jel vazhi?

alkoholicari jedni...

count me in :))

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg