LaG Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 nije bash tolki :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 ne pamtim osecanje srece od pochetka ovog raspusta :( Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 obrati se kruku :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 priznaj burzhuj !!!!!!!! ← [konachno ja da ispravljam nekog] fali ti U :D [/konachno ja da ispravljam nekog] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 (edited) [konachno ja da ispravljam nekog] fali ti U :D [/konachno ja da ispravljam nekog] ← Smarate sa tim pravopisom. Edited August 7, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 retko sam sretjan, retko skenjan, u vetjini sam neutralan ako se neshto nice desi, sretjan sam 1:29 sec, a kada se neshto loshe desi, smoren sam 3:34 sec... inache, uzhivatju u zhivotu dok, mogu, kako mogu i kada budem umirao, bitju tuzhan shto napushtam voljene i shto sam rastuzhio najblizhe, a u istu ruku radoznao o tome shta me cheka... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Smarate sa tim pravopisom. ← Jel to fali smajlij na kraju pošto da Ivantm kaže da neko smara sa pravopisom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 znam za te tripove i pozitivne i negativne, mada to kod mene nekako ima racionalnog udela, tipa smorim se onda sam u fazonu 'ma sta sam se koji kurac smorio' i bombardujem se pozitivnim tripom, pa mi i uspe. nazalost, u poslednje vreme mi obicno krene taj pozitivni trip i onda ga sjebe negativni:( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 srecan sam kad ujutru rano ustanem da pomazem calu a pre toga za doruchak pojedem jedno jaje na oko srednje peceno sa paradaizom i lukom. ←That's the spirit!! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 uh...ja sam skoro uvek pozitivno naelektrisan i kroz zivot idem with a smile,nekad vecim nekad manjim ali ne dozvoljavam da mi neke gluposti upropaste ovo vreme koje treba da provedem sto je bolje moguce...i kad dodje taj dark period uzmem knjigu i dok sam se okrenuo procitao sam je i vracam se nekom normalnom toku zivota...nazalost,zivot je kucka i cesto me napada,ali se jos uvek dobro branim... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 nazalost, u poslednje vreme mi obicno krene taj pozitivni trip i onda ga sjebe negativni:( ← [Nelson Manc]Ha, ha![/Nelson Manc] :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 hehe jel vam se deshavaju ovakvi momenti kada je sve lepo i u trenutku shvatite da cete jednog dana umreti i svega ovog vishe biti nece i sva lepota se kvodira skontate kolko ste u stvari srecni :) ← Vetj duzhe vreme ne...ali bitje valjda Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Shto su na ovom forumu ljudi tako jebeno skenjani i nesrecni , bar vecina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ne znam zashto su ljudi smoreni? Pogotovo leti - zimi, ajde josh i da shvatim (kazu da je februar najdepresivniji mesec u godini zbog vremena). A leti - izadjesh na ulicu, sunce, ptichice pevaju, povetarac, sve zeleno, svi idu polugoli, shta cesh vishe Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 Vetj duzhe vreme ne...ali bitje valjda ← za pochetak promeni avatar Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 srecan sam kad sam odvaljen bilo od alkohola ili neceg drugog i da su oko mene osobe koje su mi drage a ovako nikad nisam srecan uvek zelim vishe vishe vishe a to da cu umreti jednog dana jebe mi se i da me sad drmne struja iz kompa negubim nishta veliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Jednom je neko rekao: "Zasto se svi raduju zivotu kada do sada niko iz zivota nije izaso ziv" @ kruko: ali i ne dobijas nista :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) Ustao, pio kafu, spremam se, pa idem da vidim za posao u lokalnu televiziju... Srecan sam, mozda ce biti love... [inache ovaj post treba da ide u prichajte bre, al jbg...] Edited August 9, 2005 by jasamkonan Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) Ne , chemu zivot ako si tako usran stalno... Edited August 9, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 za pochetak promeni avatar ← Shta mi opet hejtujete avatar?!! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 ne morash mi persirati Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 [quote name='Ivan Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Shta mi opet hejtujete avatar?!! ← Ček koje je beše muško sa tog avatara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 khm,khm Nelson Muntz :PPP ← Imena prevedena na srpski, pi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Ček koje je beše muško sa tog avatara ← i jedno i drugo najvervotanije to su shemailovi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts