enclave Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Imam otvoren devizni racun i Visa Virtuon u Raiffeisen banci i sve savrseno funkcionise , problem je sto ja nemam 18 i sve se vodi na druga . To nebi bio uopste problem da mi drug nije na moru . Interesujeme da li ja mogu da uplatim kes na devizni racun bez njega i njegove licne karte . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Naravno da mozes samo ti treba broj racuna na koji uplacujes i to je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 Imam ja sve jer je drug meni izvadio . Hvala ti brate , idem odma da uplatim pa sam ingame . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 uplatu mozesh da radish bez ijednog dokumenta :)) koga briga shto ti UPLATJUJESH pare, da netje zbog toga neko da te tuzi ili njih! :) znachi ja krenuo da uplatim kesh i shvatim na 20 metara od banke da sam zaboravio lichnu kartu, devizni rachun, karticu, SVE i radnica me nashla lepo po imenu a onda mi je trazila da joj izdiktiram par informacija da se uveri da sam to ja i lepo sam uplatio! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 znachi ja krenuo da uplatim kesh i shvatim na 20 metara od banke da sam zaboravio lichnu kartu, devizni rachun, karticu, SVE i radnica me nashla lepo po imenu a onda mi je trazila da joj izdiktiram par informacija da se uveri da sam to ja i lepo sam uplatio! :)) Sta, ona izvadila kesh iz svog dzepa i uplatila ti na racun? :} A 'vamo kao nece te ribe, a ova ti baca nudge nudge wink wink ... :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 jock, ortak dao pare! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 znachi ja krenuo da uplatim kesh i shvatim na 20 metara od banke da sam zaboravio lichnu kartu, devizni rachun, karticu, SVE i radnica me nashla lepo po imenu a onda mi je trazila da joj izdiktiram par informacija da se uveri da sam to ja i lepo sam uplatio! :)) ← Jel chitao neko onu knjigu od Kevina Mitnika "Umetnost obmane"? Koliko ozbiljno ljudi u banci shvataju svoj posao, nije ni chudo sto se takve prevare desavaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ma da.. lepe su za sve pare ali za iste te pare glupe. ali stvarno, da ima josh 3 bolje banke koje su mi duplo blize ishao bi u raiffeisen bank jer imaju bukvalno najbolje radnice.. danas ulazim pogledam one stolove za stranke.. sve tri ko' da su pre smene snimale high-production pronitj =)) mada jedna smedja.. jebote.. kako prelepa devojka - kakva guza i fejs.. j2n9cnwopevnpevcnweoicwec aaaa idem da prolijem pa da spavam. tjaos!! znachi r. bank ftw!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 (edited) sabija... nego jesi ti tjiro uplatio za mene... mojne da mi kaze da ne mogu da se ulogujem Edited August 7, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Kod nas na kakvim terminalima rade, ne treba ti nikakvo znanje da bi ih nesto izmuvao, sami oni sebe zeznu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts