killYg0r Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Ovako : Seljake ,Kriminalce ,Narkomane, Pushace, Klinke koje se bore za svoja prava(vs roditelja da ne treba da ih slusaju) Ruzne ribe koje se sminkaju po ceo dan, Price riba iz mog razreda ,koje moram da slusam po ceo dan kad sam na praksu (zato sto u mom smeru su samo ribe) da su sa nekim likovima a nebih pipno qr...m pa da sam pijan. Sve ljude iz moje skole Navijache, Srbiju, Zastavu(kola :D) Ljude koji stekaju svaki dinar, Iskonpleksirane ljude , Gradski prevoz, Ljude kojima se jamo novac bitan, Glupe nesnalazljive ljude(bez hate-a) Popravne ispite :) Vazne odluke u zivotu (posto se mnogo nerviram) Ljude koji idu u diskoteku da bi slusali "onu" muziku ,koju inace slusaju kod qce 24/7 Kada na kompjuteru nece da se desi nista odma nego moram da se drkam da bi namestio itd mogao bi jos da pisem ali me mrzi da se prisecam zato sto se potresam kad se potsecam uopste gore navedih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) da li mrzim da zivim ili zivim da mrzim.... (procitaj signature).. Edited August 3, 2005 by tibor~! Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ja samo mrzim sto nisam filthy rich.. :) & sto nemam dobrog konja. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Što ste se iskenjali ne znam ko će da vam čita te postove Ukratko :D 1."cool" likove koji su u stvari mamine maze 2.One koji slušaju komercijalnu muziku 3.Klince koji se trude da budu stariji 4.Narkomane i one koji puše da bi bili "in" 5.Fukse,mrzim ih ali bi ih ipak jebao :) 6.Od naroda zna se 7.56k 8.Firefox i IE 9.Milesu iz Pete To be continued... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 rmzim gomilu stvari.. najvise foliranje/pozeraj/mrshenje muda... mrzim sitne razgovore, sitne dushe, sitne ljude... mrzim perfekcioniste, picajzle, drkoshe... mrzim sve koji meen ne vole.. tako mi je najlakse.... i predstavlja najbolju odbranu od svega... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 1. fegete 2. madjare 3. hrvate Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) 1.Pedofile 2.Narkomane 3.Nafurane ribe 4.Namrstene likove (koje su umislili da su neke baje) 5.Fegete 6.Zoze Murinjo (lik mi toliko ide na qrac da je to strasno) ima josh...stavicu edit... @Mario...sta si se ti istripovao??? [edit]jaooo bre pa zaboravio sam Milesu...die bitch! [/edit] Edited August 3, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Mrzim strumpfgumice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Znam da sam napisao mozda previshe... ali ajde recite dal' ste mogli da nadjete u mom postu bar 5 stvari da vas ne nerviraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 [quote name='Ivan Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 1) Pedere 2) kada neka podgojena riba obuce nesto usko.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 ...u plavu ostrigu... ← To je iz "Police Academy"-ja??? -Ako jeste onda je: Hahaha, prajsles!!! -Ako nije, onda sam se ispalio... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 jeste :D ← Cela ta serija Police Academy je loodnica... Gledao bi ih opet, ushtekacu se za njih od masta b-ja kad se vrati sa mora... Topic: Mrzim kad znam film napamet... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 [1st]bilo.[/1st] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 [1st]bilo.[/1st] ← volim kad kaliju dam medju oci kuglicu ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 najvise od svega mrzim to je kad mala deca (0-5) godina krenu da vriste i da plachu,mrzim kad trazim prilog na fast-food-u i kazem dosta toga i toga oni mi stavi fazon 1-nu kasicicu i mrzim debile koji kad se napiju deru se kao majmuni :))) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 mislim da bi bar upola manje odgovora bilo da pitate npr sta volite?! - vi samo hejtujete ;) to je lakse. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Nikako svega... Nije jasno naglasheno, ali sam se prvenstveno odnosio da nabrojish PAR stvari koje te izuzetno nerviraju, od kojih odlepish na samu pomisao... ← Svejedno ih je mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 ne mrzim, samo se razocharam a razocharan sam u ceo svet i moje postojanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 ja vas sve volim... antihejt Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 gade mi se jebene ribe koje se ne depiliraju.(video sam mnogo mnogo njih u usa). Mrzim glupe ljude koji misle da su pametni. mrzim mrznju. mrzim "cool" tipove i nabedjene smekere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 (edited) ne mrzim nista & nikoga...pretpostavljam da ako nekoga/nesto zamrzim, da bi za to trebalo da postoji neki jako dobar razlog koji bi samim tim bio dovoljan da tu osobu ubijem/unistim. mogu da prezirem nekoga/nesto... u principu imam mali broj ljudi oko sebe do kojih mi je extra stalo, odredjen broj koji gotivim, opet odredjen broj koje "tolerisem", a svi ostali sutra da nestanu sa lica zemlje...i dalje bi mi sevala paja...doduse postoje i neki "sojevi" koje bih voleo da nema (ie uza zid pa metak u celo, svi su iz grupe ovih koje prezirem, ako pocnem da ih mrzim kapiram da cu postati najpoznatiji masovni ubica na svetu :) ) , kao npr narkomani, sektasi, muslimani, ljudi koji samo kukaju i uvek su im drugi krivi za sve, osobe koji na bilo koji nacin tripuju da bi trebalo/ili da su bitne, nevaspitane osobe, zatupljene osobe itd. P.S. ocigledno mrzim paragrafe :D Edited August 4, 2005 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 mrzim glupe topice kao shto je ovaj Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 hejt shta je to hejt?... volim kad znam shta cu ujutru da jedem... volim svoju porodicu volim svoje drugare i drugarice... volim svoj adsl volim svoj ipod volim kad mi komp radi ... volim kad nadjem pare u dzepu za koje sam mislio da sam izgubio... volim da jedem... ne volim nadrkane likove i devojke ne volim kad ima preko 30c ne volim kad ne znam shta cu ujutru da jedem... ne volim kad mi racunar ne radi... ne volim kad nemam shta da radim ne volim samoubice ne volim likove koji misle da su ispili svu mudrost ovog sveta i ostale ljude koji su u tom fazonu... pi sha ne volim, a da ne volim da mrzim... ne volim silovatelje, pedofile ... (sve ispod 16 god)... ne volim ove nashe besposlicare... mrzi me sad da razmishljam o tolkoj negativi kad mi je jutro ok pocelo :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Mrzi me da ovako rano pishem o tome shta mrzim - mozda malo kasnije :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts