exile Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) Samo cu reci jedno: ko voli avione, ne sme ovo da propusti. Odo da se igram opet, moram da srbiju bombardujem Edited August 3, 2005 by eX1|e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) Koliko je mator Falcon 4.0 ? ihaha Volim avione & stuff al ta igra mi se nimalo ne svidja.Na primer Jane`s - ov USAF je mnogo boolji. <edit/> : Falcon 4.0 ima mnogo dobar Intro :> Edited August 3, 2005 by minisuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 falcon je izashao kada i mig 29 fulcrum i F16 fighter, pochetkom '99 chini mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 Aman bre Falcon 4.0 Allied Force , nova igra, ne pravite se pametni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Idi bre pa reci tako.Vidis da smo se is3povali =] , nisam probo to, niti sam chuo da je izaso. Nabavitju sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 uh sad sam skontao da ne mogu da je igram kako treba, previse je to za moju "brzu" mashinu... steta :( Btw ne kupujte igru ako nemate joystick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Da li se ovde priča o Microprose-ovom Falconu 4.0, najboljem komadu softvera ikada napisanom? Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Da.Al vidish napravishe neku noviju verziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Koliko je mator Falcon 4.0 ? ihaha Volim avione & stuff al ta igra mi se nimalo ne svidja.Na primer Jane`s - ov USAF je mnogo boolji. <edit/> : Falcon 4.0 ima mnogo dobar Intro :> ← Jeste mator, ali jo Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 6, 2005 Author Report Share Posted August 6, 2005 Si igrao Lock On ? ili stari su-27 ? To su realne igre. :} Enivej ste videli da je nov Falcon dobio 95 ocenu u svetu kompjutera ? Ne secam se da je ijedna igra dobila toliko veliku ocenu osim prvog dela Half Life-a valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Su-27? Misli Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 lock on krajnje realan, za razliku od IL-2 koji je vrlo kvalitetna igra ali nema kovita.. Falcon 4.0 4tw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Mislim da pod pojmom "realno" ne podrazumevamo istu stvar. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Lock on kazu da je prilichno bagovit, trazi mnogo.Jer zadnja verzija Flankera 2.0 ? btw. to nije losha igra & stuff al sam primetio da su misijama i kampanji posvetili malo vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 mnogo je bagovit lock on al je odlican kad se nauce svih 3000 kontrola. a sta je potrebno od mashine za taj falcon? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Nije potrebno naročito jaka ma Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 sto da ne full commitment. Volim takve igre trenutno imam 1000intel celeron 512sdram dforce mx440 32bit ali vrsim dobar upgrade na 1700xp 512ddram i ati9700 ili slicno pa me zanima da li bi mi super radilo i kako bi mi radilo sada Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 Sad nemoj da je pokreces, zato sto ni meni ne radi a imam malo jachu mashinu od tebe. Sto se tiche lock-ona nije teshko nauchiti komande, samo vezba i vezba na netu i budes super pilot :) =4c= je igrao ranije lomac ligu u lock on-u, ne znam da li sad idalje igraju, ja sam odavno prestao da igram to... Inace to je najbolja simulacija letenja koju sam ikada probao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ladno igrate lock on na netu ?!? odakle ocu i ja preshao sam je celu tako da sam gosu sto se toga tice! sao imam jedan problem:kako da podesim zakrilca na ruskim dogfight avionima stalno mi nos pada(ne moze da se stabilizuje) ortak mi objashnjavo nesto ali nisam bash shvatio -_~ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 u il2 nema kovita??? cali - decko, pa kao da nismo igrali jedan protiv drugog. kada si vozio messer tripovao si se da samo stall i postoji. to su prave borbe, total dogfight, a ne lockujes na 35 km sa Advanced Medium Range Air to Air Missile i 70% posla obavljeno. Svodi se na to ko ce prvi da shibne raketu. pravi letaci ce vide u borbi do 300 metara. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 (edited) Sjajna tema , i ja sam jedan od ljubitelja letackih simulacija, koji je krenuo jos od daleke 99 i neke mig 29 i f 16'om :) Pre neki dan uzmem od ortaka ovaj Jet FIghter 2015 i haha ono je smesno... nemojte da se zajebe pa da je kupite..a inace lock on i falcon 4.0 su zaista super uradjene simulacije .. mozda falcon prednjaci zato sto je realise date ove godine negde u Junu. Jel imate jos nesto za preporuciti od flight simulacija ( moze cak i nesto u fazonu Flight simulatora ) dyape_zmay..a sa tobom se i nebih bas slozio , jel da si igrao na netu real time simulacije letenja i borbi ne bi pricao tako. Svako zna da opali air to air..a po neko i manevar izbegavanja rakete...sto moze biti zanimljivo ako imas dobro izvezbanog protivnika Edited September 27, 2005 by GHOSTFACE Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 bilo bi lepo da ima u nekoj igraoni instaliran lock on pa da se skupimo i opikamo malo. ja i ortak smo igrali kod njega(ima 2 umrezena kompa). Igrali smo celu noc i nismo se smorili. pa ubacimo 2 harda na nas,iskljucimo rakete a ostavimo samo mitraljeze i unlimited ammo znacii proveli smo se extra. bas bi voleo bar 3-3 ako nas nema vise odavde a mogu i ja ortake da dovedem pa bi nas mozda bilo i vise Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 jeb'ga GHOST, adsl sam skoro uveo (koji mi bas i ne radi kako treba) tako da nisam imao prilike da letim u mrezi. a i racunar je kupljen u vreme pisanja biblije igrao sam sa chuck-om, cali-jem, fmj-om, smartass-om i jos nekim leekovima Il-2 u igraonici panzer pre godinu-dve i bila dobra rostiljada. ako ima neka igraonica sa instaliranim simulacijama javite pa cu doci, treba mi samo brzi kurs na instrumentima, malo da se uhodam i bice zezanja. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts