jasamkonan Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 OMG ima i takmichenja?! Pa to nema smisla. :/ ← Naravno da ima... Nashi jedrilichari su stvarno osvajali prva mesta u slobinom periodu, koliko se secam. Verovatno osvajaju i sad, ali ne pratim to vishe. Vecinu tih jedrilica pravila je UTVA, valjda je iz Pancheva. Pochetkom 1999., pre bombinga, otvorio se klub ovde, u Vrshcu, ali nas je sjebao maloprepomenuti bombing. Tad su nam neki levi likovi pravili neku kao demonstraciju i l00di su, rade i rakete, te sitne maketice, skoro sve vezano za avio-modelarstvo. Raketa chak ima i u knjizarama da se kupi, ne treba ti nishta posebno od opreme, uglavnom sve ima u paketu, ali je istekao rok vecini, pa mali mlazni motor koji dobijesh nece da upali... Meni je treca upalila, zvala se Konan III , i spustila se na 5 metara od mesta poletanja (usralo me, duvao vetar)... I tako ja smorih masu... Da, postoje takmichenja... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ne kapiram u chemu je tu drazh takmichenja? igrom sluchaja sam znao Igora Kolica (onaj shto pokupi gomilu zlatnih medalja na svetskim takmichenjima) i znam da mu je cale pravio avione. I shta je sad njemu trip - da bude prvi u bacanju aviona? Bolje mi da idem na takmichenje u pljuvanju, bar necu vuci koferchinu za sobom.. cyro, mislio sam na wh40k, jer vishe volim da pucam na nekog nego da vitlam machem. a da je rackham bolji od fantazijskog warhammera, to je definitivno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 cyro, mislio sam na wh40k, jer vishe volim da pucam na nekog nego da vitlam machem. a da je rackham bolji od fantazijskog warhammera, to je definitivno.. ← ahh, ja mislio wh. okej onda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elliot Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Gde mogu da se kupe maketarske boje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) u merkatoru,odeljak za igracke:)..tamo sam ja kupovao inace sklopio sam oko 10ak aviona,1 brod,formulu.to je odlicna zanimacija ako imash vremena... Edited December 3, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Imam samo jednu maketu sto sam dobio na poklon Neki suhoi 35 va Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 oni su bulja... ima Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 u standardnu opremu spada: 01. četkice (nekoliko, različitih veličina) 02. lepak, u fla Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 važi... NEEEKI... verovatno zvezdin u 1:72 bravo pogodio si posle 2 godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Totalno mi je nejasno otkud ovaj topic ovde . Josh chitam od pochetka, i vidim svoj reply, i razmishljam kad sam ja to kucao, jer mi sinoc neshto nije bilo dobro (). I onda vidim datum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 sve geek do geeka :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 bravo pogodio si posle 2 godine huh, ne rise ladno nisam obratio pa Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
emina_cura_fina Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Obozavam!!! Imam nekoliko... mada, vise volim makete automobila, ali ni avioni mi nisu strani:) Quote slatka mala Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 kul je to hobi, jedina bolja ve Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 ja sam to probao pre 6,7 god dok su mi zivci bili jaci 5 puta nego sad...........secam se samo da sam usisavao taj avion po celom stanu..... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts