Jump to content

Avio-maketarstvo

Recommended Posts

OMG ima i takmichenja?!

Pa to nema smisla. :/

Naravno da ima... Nashi jedrilichari su stvarno osvajali prva mesta u slobinom periodu, koliko se secam. Verovatno osvajaju i sad, ali ne pratim to vishe. Vecinu tih jedrilica pravila je UTVA, valjda je iz Pancheva. Pochetkom 1999., pre bombinga, otvorio se klub ovde, u Vrshcu, ali nas je sjebao maloprepomenuti bombing. Tad su nam neki levi likovi pravili neku kao demonstraciju i l00di su, rade i rakete, te sitne maketice, skoro sve vezano za avio-modelarstvo. Raketa chak ima i u knjizarama da se kupi, ne treba ti nishta posebno od opreme, uglavnom sve ima u paketu, ali je istekao rok vecini, pa mali mlazni motor koji dobijesh nece da upali... Meni je treca upalila, zvala se Konan III [:D] , i spustila se na 5 metara od mesta poletanja (usralo me, duvao vetar)... I tako ja smorih masu...

Da, postoje takmichenja... [:D]

Ja ne nosim gace.

Falcon.jpg

Nikada i nisam.

ne kapiram u chemu je tu drazh takmichenja?

igrom sluchaja sam znao Igora Kolica (onaj shto pokupi gomilu zlatnih medalja na svetskim takmichenjima) i znam da mu je cale pravio avione. I shta je sad njemu trip - da bude prvi u bacanju aviona? Bolje mi da idem na takmichenje u pljuvanju, bar necu vuci koferchinu za sobom..

cyro, mislio sam na wh40k, jer vishe volim da pucam na nekog nego da vitlam machem. a da je rackham bolji od fantazijskog warhammera, to je definitivno..

• 1 year later...