Figl Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ajde bre ljudi da se dogovorimo da se nadjemo negde i malo zezamo,duelujemo i tako te stvari :)) Pa nasi smo bre :) Evo neka drugari iz alijanse izaberu mesto i vreme kada njima odgovara...nebitno koji ste nivo btw moj nick u wow-u je Figl(60 lvl ud warlock) Aj pa se vidimo :) P.S. imam i alta na shadowmoonu lvl 6 gnome mage i na stormreaveru lvl 17 gnome mage :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 evo ja sada idem u igraonicu gde gomila lvl 60 likova igra alijansu na dunemaulu.. tju ih pitam shta misle pa ti javim! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 aj stvarno malo da ih ispitamo sta znaju ti pancevci :P petrosscg, ud mage 50 lvl Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 aj kad se dogovorite... 58rogue Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 nazalost u igraonici gde gomila ljudi igra wow (to su uglavnom ljudi koji kod kutje ne mogu da ga igraju) je prso' net i netje ga biti do 28 avgusta a to je otprilike jedina igraona u panchevu sa dobrim netom i instaliranim wow-om. u svakom sluchaju mozete da se duelujete/fajtate sa ljudima koji su josh uvek able to play.. a to su (za one koje ja znam): gojko (zaboravio sam mu ingame nick, neka me dalibor dopuni) - lvl 60 priest jelena/jovana (or somerhing like that) - lvl 60 warlock/lvl 60 priest dalibor - lvl 58 rogue nenad - lvl 53 hunter foxyfish - lvl 50 druid telhar - lvl 43 warrior ima josh dosta srba na dunemaul lvl 50+ ali ne znam nickove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Idi bre Dlaibore u 3 lepe kad si pre 58. lvl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Idi bre Dlaibore u 3 lepe kad si pre 58. lvl ← pa igra chovek, ja da imam bar minimum mozga imoa bih 10 lvl 60 likova koliko provedem inspektujutji ljude i chatujutji. zapravo lepo kaze vule, "ti jebeno koristish wow kao chat program, kao jebeno skup chat program". ej aj reci gojkove nickove da ga addujem na f list.. totalno je gotivan lik, volim da chatujem sa njim! :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted July 31, 2005 Author Report Share Posted July 31, 2005 E pa do jaja bre...ajde ozbiljno cyro dogovori nesto...btw ti si na dunemaul-u horda zar ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Ajde da se dogovorimo za sutra/prekosutra da se nadjemo ispred Stormwinda ili tako nesto.... Ispred Ironforge uvek ima puno ljudi pa zato.... NightElf hunter Nenad 55lvl (jako malo mi treba do sutra /prekosutra cu dobiti lvl) znaci ajde mogao bi da napravis novi topic, mesto ,vreme blablabla pa mozemo i duel-turnir da napravimo ;) ja sam za! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 ne dam gojkov nick... gojko je jedan od boljih priestova... chuvam ga samo za sebeeee.. aaaaaaa :D dacu vam mage-a Devina 45+ Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 E pa do jaja bre...ajde ozbiljno cyro dogovori nesto...btw ti si na dunemaul-u horda zar ne ? ← jock, igram dwarf warriora kada ortak ne igra! :-) odustao sam od pravljenja svog lika... kasno je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ih bre, shto kasno, samo malo uporan da budesh . Ja evo planiram iz svake klase po jednog lvl 60 lika :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 pa igra chovek, ja da imam bar minimum mozga imoa bih 10 lvl 60 likova koliko provedem inspektujutji ljude i chatujutji. zapravo lepo kaze vule, "ti jebeno koristish wow kao chat program, kao jebeno skup chat program". Hehe, ja isto mnogo vremena u igri provodim chatujuci. Desava mi se da po par sati stojim u mestu i chatujem, i pri tome onako skacem u mestu nesvesno, pa mi ljudi prilaze i whisperuju me da me pitaju sta to radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 da, banka, konstanto ima po nekoliko ljudi koji skacu tamo :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 a vi ste ti... a ja se pitam ko su ovi #$%# Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ja sam kod warra imao na lvl 60 played 17 days ... kod rogua oko 27 ono smorilo me samo da levelujem pa sam krenuo i da chatujem-duelujem :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 nazalost u igraonici gde gomila ljudi igra wow (to su uglavnom ljudi koji kod kutje ne mogu da ga igraju) je prso' net i netje ga biti do 28 avgusta a to je otprilike jedina igraona u panchevu sa dobrim netom i instaliranim wow-om. jel to igraona od draska? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 jel to igraona od draska? ← da, ali proradio je na svu sretju net danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 sreca sreca radost... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) pa igra chovek, ja da imam bar minimum mozga imoa bih 10 lvl 60 likova koliko provedem inspektujutji ljude i chatujutji. zapravo lepo kaze vule, "ti jebeno koristish wow kao chat program, kao jebeno skup chat program". ej aj reci gojkove nickove da ga addujem na f list.. totalno je gotivan lik, volim da chatujem sa njim! :p ← Zlatibor udario svim snagama, btw ja sam 26 lvl paladin, al brzo cu ja do 50 ;) jos 5-6 dana. Nick je Dairauko Edited August 3, 2005 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts