ZeRoX- Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/season8/match/2297723/ Necu da komentarisem nista sem pitanja "Sta jedu ovi ljudi ove sezone?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/season8/match/2297723/ Necu da komentarisem nista sem pitanja "Sta jedu ovi ljudi ove sezone?" ← Izbalansirao ih lepo RS Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Odgledao sam Tak3r-Fire, smejao sam se. Tak3r sve lepo odigra, i onda zasere kao najgori buljash... Obe partije tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ja sam gledao hunter-winner, i hunter je lud :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 (edited) Nesto sam napisao, pa sam se predomislio, pa sam editovo post :D A ne mogu ( ili neznam da ga obrsiem :) ) Edited July 30, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ja sam gledao hunter-winner, i hunter je lud :) ← Hahahaha, kako ga je winner samo proshetao na Turtle-u. Winner je prodao 1. samo tako, napao je i ostao da se bije kad je bio vidno slabiji, samo zbog toga je puko, jer echo je klasika, orcovska pobeda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 Hahahaha, kako ga je winner samo proshetao na Turtle-u. Winner je prodao 1. samo tako, napao je i ostao da se bije kad je bio vidno slabiji, samo zbog toga je puko, jer echo je klasika, orcovska pobeda... ← prosetao je imbalance ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 taker - fire nisam nesto preterano iznenadjen ktec aka fire zabada stvarno shock booo iznenadjenje shock je jak ko zemlja cudi me da nije uspeo ni jednu da uzme boo-u winner hunter ----> sta reci sem ROFL znaci winner treci na weg-u decko od koga se toliko ocekivalo dodje decko koji menja rase ko carape prosli clan war je igrao humana i da dobije wnr-a sta reci sem imba match up ja stvarno nevidim kako jedan hunter moze biti u boljoj formi od jednog winera koji je sad u svojoj vrh formu didi - etched :) jbga didi zabada igricu :) hehe mada je i etched dobar ovo 2 v 2 :) nemam pojma kako igraju Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ja misiio da dam svoje misljenje ali jebes to cim ce neko da me flameuje odma' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/season8/player/741013/ Hahaha owned by mother nature! :))) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 taker - fire nisam nesto preterano iznenadjen ktec aka fire zabada stvarno shock booo iznenadjenje shock je jak ko zemlja cudi me da nije uspeo ni jednu da uzme boo-u winner hunter ----> sta reci sem ROFL znaci winner treci na weg-u decko od koga se toliko ocekivalo dodje decko koji menja rase ko carape prosli clan war je igrao humana i da dobije wnr-a sta reci sem imba match up ja stvarno nevidim kako jedan hunter moze biti u boljoj formi od jednog winera koji je sad u svojoj vrh formu didi - etched :) jbga didi zabada igricu :) hehe mada je i etched dobar ovo 2 v 2 :) nemam pojma kako igraju ← odgledaj partije tak3r-fire, videcesh imao ga je taker samo tako, izgubio je samo jer nije ukljuchio 2. mozhdanu celiju. winner-hunter, winneru lagovalo 1. gadno, videlo se da je iznerviran zbog toga, zato se i zaleteo ko debil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ali je hunter prosli put opro romea, tako da nije toliki buljash kako vi prichate Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 2v2 ekipa je blizu green / domi kombinaciji, u aktuelnom stanju xD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 ali je hunter prosli put opro romea, tako da nije toliki buljash kako vi prichate ← hmm niko nije rekao da je on buljas ali njegova forma nemoze ali nemoze da se poredi sa formom jednog winnera nema sumnje da igra dobro hunter cim je na cplu dobio shorta elf elf ali opet.... :) gime a break nebi smelo da moze da dobije ovog.. Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 gime a break nebi smelo da moze da dobije ovog.. ← E stvarno me ponekad zadivljujesh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 hmm niko nije rekao da je on buljas ali njegova forma nemoze ali nemoze da se poredi sa formom jednog winnera nema sumnje da igra dobro hunter cim je na cplu dobio shorta elf elf ali opet.... :) gime a break nebi smelo da moze da dobije ovog.. ← Realno ne bi trebao da ga dobije teko brutalno.... ali sta je tuje ipak je to smaracki i lamerski orc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts