Jump to content

Recommended Posts

ja sam gledao hunter-winner, i hunter je lud :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

taker - fire nisam nesto preterano iznenadjen ktec aka fire zabada stvarno

shock booo iznenadjenje shock je jak ko zemlja cudi me da nije uspeo ni jednu da uzme boo-u

winner hunter ----> sta reci sem ROFL znaci winner treci na weg-u decko od koga se toliko ocekivalo dodje decko koji menja rase ko carape prosli clan war je igrao humana i da dobije wnr-a sta reci sem imba match up ja stvarno nevidim kako jedan hunter moze biti u boljoj formi od jednog winera koji je sad u svojoj vrh formu

didi - etched :) jbga didi zabada igricu :) hehe mada je i etched dobar

ovo 2 v 2 :) nemam pojma kako igraju

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

taker - fire nisam nesto preterano iznenadjen ktec aka fire zabada stvarno

shock booo iznenadjenje shock je jak ko zemlja cudi me da nije uspeo ni jednu da uzme boo-u

winner hunter ----> sta reci sem ROFL znaci winner treci na weg-u decko od koga se toliko ocekivalo dodje decko koji menja rase ko carape prosli clan war je igrao humana i da dobije wnr-a sta reci sem imba match up ja stvarno nevidim kako jedan hunter moze biti u boljoj formi od jednog winera koji je sad u svojoj vrh formu

didi - etched :) jbga didi zabada igricu :) hehe mada je i etched dobar

ovo 2 v 2 :) nemam pojma kako igraju

odgledaj partije tak3r-fire, videcesh imao ga je taker samo tako, izgubio je samo jer nije ukljuchio 2. mozhdanu celiju.

winner-hunter, winneru lagovalo 1. gadno, videlo se da je iznerviran zbog toga, zato se i zaleteo ko debil...

ali je hunter prosli put opro romea, tako da nije toliki buljash kako vi prichate

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ali je hunter prosli put opro romea, tako da nije toliki buljash kako vi prichate

hmm niko nije rekao da je on buljas ali njegova forma nemoze ali nemoze da se poredi sa formom jednog winnera nema sumnje da igra dobro hunter cim je na cplu dobio shorta elf elf ali opet.... :) gime a break nebi smelo da moze da dobije ovog..

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

hmm niko nije rekao da je on buljas ali njegova forma nemoze ali nemoze da se poredi sa formom jednog winnera nema sumnje da igra dobro hunter cim je na cplu dobio shorta elf elf ali opet.... :) gime a break nebi smelo da moze da dobije ovog..

Realno ne bi trebao da ga dobije teko brutalno.... ali sta je tuje ipak je to smaracki i lamerski orc :)

logo_phpBB.gif