Jump to content

Prvo sise onda zubi

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ljudi a da znate shta rade ta "deca".... Kad sam dovatio jednu malu (bozhe,oprosti mi)pretproshle godine,mala (88 godishte) mi je pokaza shta je oralni sex!!!Znachi gledao sam u nju dok "radi" i nisam verovao svojim ochima... Mala me je navela na blud samo tako! [:D]

Show must go on

spearvstank.gif

Ljudi a da znate shta rade ta "deca".... Kad sam dovatio jednu malu (bozhe,oprosti mi)pretproshle godine,mala (88 godishte) mi je pokaza shta je oralni sex!!!Znachi gledao sam u nju dok "radi" i nisam verovao svojim ochima... Mala me je navela na blud samo tako!  [:D]

Prostom matematikom 88+2 dolazimo to resenja da je to danasnje 90godiste , sto dovodi do jednostavnog zakljucka da su sad one na redu da to rade [:)]

<andrea_90> caos

<Divac_SM> cao

<andrea_90> koje si god

<Divac_SM> 88

<andrea_90> sta radis

<Divac_SM> nishta

<Divac_SM> jel si iz SM?

<andrea_90> na nazalost,to je bas divan grad

<Divac_SM> a odakle si?

<andrea_90> jesi li za sexy chat

<andrea_90> BG

<Divac_SM> chekaj, ti si 90 god?

<andrea_90> aha

<andrea_90> sto

<Divac_SM> malo si mlada

<andrea_90> ah pa samo 2 godine

e pa sada vi gledajte

e ako ti garantuje da ta andrea nije neki lik? ^^

Dopefish lives!

znate kako kazu:

Pedofilija bolest najmilija

znam znam sine imam iskustva ;))

hahah , sledeca situacija :

wanderer i ja se vracamo busem kuci i na trgu ulazi u bus lik , fazon 20 i nesto godina, ko orman nabildovan , drzi ribu za struk , riba nesto oko 91-90 znaci GROZOTA STRASNO ! toliko o pedofiliji :D

ja sam hteo da ustanem sa stolice i da upitam lika sta ce sa njom,znaci riba ono nije nista extra,ali za te svoje godine 14-15 je ok ,a on gabor teski ali nije izlazio iz teretane i silazio sa stereoida ;) debil neki...

i sto je najgore svi u busu,kolika je guzva bila su zurili u njih i nisu verovali svojim ocima,i vidis starije kako nesto komentarisu u vezi njih.....

debilizam bre...

ali to je tacno da su danasnje klinke sve nafuranije i nafuranije.... a da to nekom smeta ? :) meni ne ne znam za vas :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Evo opet ista prica ide, i ja kapiram kako ove mlade generacija tipova ne razumeju stvari, zato paznja na nivou :)

U ovom trenutku na forumu mi se cini da je prosek godihsta negde 87-8 tako da se ovom prilikom obracam njima, ali i svakom drugom pojedincu koji se prepozna u tekstu. I od te forumske populacije velika vecina vidim da su odlikashi, mamini sinovi buduci akademci, metalci(padavicari). To znaci da svi imate nesto u glavi, i zashto ne biste iskoristili to?

Zalite se na ribe? Vi niste normalni, treba bre da pevate!

Pretpostavljam u cemu je problem, zato sto sam ja licno prosao kroz njega, u tom periodu 16-18 upao sam u drushtvo metalaca i krenula tipicna prica ;sad mogu da kazem da se stidim sebe u tom periodu.

Furas martinke, crno, glumis debila.

ONtopic: a shto se tice riba, samim tim shto si u tom fazonu, izbor riba koje te primecuju se drasticno smanjuje, (imao sam ribu koja je imala kracu kosu od mene, a nisam furao dugu kosu !?!) ali tebi nije bitna forma, bitan ti je intelekt, da mozes da filozofiras sa njom o nuznosti religije u modernom drushtvu uz "zidarskog" jelenka ispred dragstora. I JEEEE zaljubio si se, u neku nakazu koja je toliko iskompleksirana da jedino smes da je j**es u mrklom mraku. A sa druge strane ribe na koje drkas u WC prezires iz dna dushe, kao i tipove koji ih karaju jer su glupi pozeri koji slushaju narodnjake.

A posle nekog vremena skapiras da ti je riba debil, a svaka sledeca riba sve veci gabor i sve veci debil.

Tu mi sinulo i izvukao sam se iz te price.

Sad za sebe mogu da kazem da se oblacim fancy i izmedju ostalog slusam grand (don't judge me :)), izlazim na jetset mesta i pre svega furam DOBRU RIBU. Ne silazi sa stikala, stavlja kilo sminke i dala je uslov za trecu u julu (sve u roku). Hm Glupa ? =neee. Ali dobro necu jos da se zenim, vec neshto j**bem dok ne uleti nesto bolje, zivim zivot punim plucima. I sustina je u tome da jedan od razloga bash taj, shto smatram da sam prokockao 2 najbolje (sad znam) godine svo zivota na celu losu pricu o metalu.

Nemojte pogresno da me razumete, ne pljujem po metalu, drumu ili bilo kojoj vrsti muzike, slushajte sta ocete, samo nemojte da se zatvarate u sobu. Mladi ste u ovom trenutku najvaznija stvar koja treba da vas zanima je zajebancija i pi**e. Ako imate nesto u glavi mozete da slozite pricu da svaka riba padne na teme, A kad vec mozete, shto sebi ne dopustite taj luksuz da setate i karate (fizicki) najbolje ribe?

Pogotovo sada klinkice su prave bombe, sve natase bekvalac i jessike albe. Obrazovane na "Sexu i Gradu" - sexualno prilicno otvorene. ISKORISTITE TO! Razlika u godinama plus minus tri , boli te paja da li je rocket sientist ili ne zna da sklopi prosto-prosirenu recenicu, neces da je zenis! Imaces vremena za pravu negde u 25-26. godini. Ma da imam sad 16godina ne bi se skidao sa danasnjih cetnaestogodisnjakinja :) To i vama preporucujem.

Enough said.

Evo opet ista prica ide, i ja kapiram kako ove mlade generacija tipova ne razumeju stvari, zato paznja na nivou :)

U ovom trenutku na forumu mi se cini da je prosek godihsta negde 87-8 tako da se ovom prilikom obracam njima, ali i svakom drugom pojedincu koji se prepozna u tekstu. I od te forumske populacije velika vecina vidim da su odlikashi, mamini sinovi buduci akademci, metalci(padavicari). To znaci da svi imate nesto u glavi, i zashto ne biste iskoristili to?

Zalite se na ribe? Vi niste normalni, treba bre da pevate!

Pretpostavljam u cemu je problem, zato sto sam ja licno prosao kroz njega, u tom periodu 16-18 upao sam u drushtvo metalaca i krenula tipicna prica ;sad mogu da kazem da se stidim sebe u tom periodu.

Furas martinke, crno, glumis debila.

ONtopic: a shto se tice riba, samim tim shto si u tom fazonu, izbor riba koje te primecuju se drasticno smanjuje, (imao sam ribu koja je imala kracu kosu od mene, a nisam furao dugu kosu !?!) ali tebi nije bitna forma, bitan ti je intelekt, da mozes da filozofiras sa njom o nuznosti religije u modernom drushtvu uz "zidarskog" jelenka ispred dragstora. I JEEEE zaljubio si se, u neku nakazu koja je toliko iskompleksirana da jedino smes da je j**es u mrklom mraku. A sa druge strane ribe na koje drkas u WC prezires iz dna dushe, kao i tipove koji ih karaju jer su glupi pozeri koji slushaju narodnjake.

A posle nekog vremena skapiras da ti je riba debil, a svaka sledeca riba sve veci gabor i sve veci debil.

Tu mi sinulo i izvukao sam se iz te price.

Sad za sebe mogu da kazem da se oblacim fancy i izmedju ostalog slusam grand (don't judge me :)), izlazim na jetset mesta i pre svega furam DOBRU RIBU. Ne silazi sa stikala, stavlja kilo sminke i dala je uslov za trecu u julu (sve u roku). Hm Glupa ? =neee. Ali dobro necu jos da se zenim, vec neshto j**bem dok ne uleti nesto bolje, zivim zivot punim plucima. I sustina je u tome da jedan od razloga bash taj, shto smatram da sam prokockao 2 najbolje (sad znam) godine svo zivota na celu losu pricu o metalu.

Nemojte pogresno da me razumete, ne pljujem po metalu, drumu ili bilo kojoj vrsti muzike, slushajte sta ocete, samo nemojte da se zatvarate u sobu. Mladi ste u ovom trenutku najvaznija stvar koja treba da vas zanima je zajebancija i pi**e. Ako imate nesto u glavi mozete da slozite pricu da svaka riba padne na teme, A kad vec mozete, shto sebi ne dopustite taj luksuz da setate i karate (fizicki) najbolje ribe?

Pogotovo sada klinkice su prave bombe, sve natase bekvalac i jessike albe. Obrazovane na "Sexu i Gradu" - sexualno prilicno otvorene. ISKORISTITE TO!  Razlika u godinama plus minus tri , boli te paja da li je rocket sientist ili ne zna da sklopi prosto-prosirenu recenicu, neces da je zenis! Imaces vremena za  pravu negde u 25-26. godini. Ma da imam sad 16godina ne bi se skidao sa danasnjih cetnaestogodisnjakinja :) To i vama preporucujem.

Enough said.

Jedan od boljih postova na ovom forumu, majke mi! Svaka ti chast!

@ topic:

Yea, bash danas ja i ortaci prichamo o tome. Oni bili na bazenu juche i bash komentarishu danasnji izgled riba 89-91 (oni su 85-87). Jebiga, danashnje ribe imaju taj _luksuz_ da odrastu u svetu grand parade, "bunde od nerca", sex & city i te fore.. zato se tako i ponashaju! A shto se tiche izgleda.. jbg, mutanti! :)

Evo jedna lepa pricha od pre par dana.

Ortaku prazna gajba i sada zove mene ortak.. "brate ajde dodji, smorio sam se ko zmaj", ja kao "shta si se smorio, prazna gajba.. ono ovo" a on "ma jebote nekako su doshle neke klinke od oko 14 godina, smrt". E sada likovi su iole normalni :) pa je ipak bedak da dirash sa 18-19 godina decu od nepunih 14 godina ali najbolji deo priche je sledetji.. ja dolazim, tu vidim decu i sada kao pricham sa jednom koja je onako obuchena izazovno i ponasha se ko najgora rava, e sada na moju konstataciju "kada sam ja imao 14 godina, devojke su josh chuvale svoje barbike" a ona "Pa shta mene briga shto je tvoja generacija retardirana, i da.. ja punim 13 godina za par meseci a uopshte koja je razlika izmedju mene i neke od 16 godina? Ja samo nisam josh uvek jebana a i to moze vrlo brzo da se sredi!", TO DETE NIJE JOSH NAPUNILO 13 GODINA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Svaka cast jebote impresioniran sam postom ^^.(sad bi stavio onaj smajli za klanjanje ali ne znam kako :D)

Sto se tice metalaca potpuno si upravu.

Ali u opste ne mora da znaci da sad ja npr (necu da govorim u mnozini da se nebi uvredjivali ljudi [:)] ) neki klosar metalac ,iako slusam metal,i da ne izlazim u diskoteke (Think about it^^) a jedini jebeni razlog mog idenja u diskoteku je

1)napijanje (obavezno sabijanje da nebi cuo muziku)

2)ortaci

3)Gloope ribe koje treba iskoriscavati pijane [:)]

A pravo da ti kazem to sto si rekao da su najbolje godine 16-18 , i da ih ti nisi iskoristio bas najbolje (nego si bacao hate [:D] kao metalac) mi , tako reci znaci nesto posto cu se potruditi da ja to ne mogu da kazem sa 20+ god.

xynteru druze posto vidim da je moj post direktan uzrok tvog da ti pojasnim neke stvari :)

prvo naravno da se ne zalim kamo srece da im je sisa duplo tolika :) (dobro aj ne duplo), samo skrecem paznju da su devojke u tim godinama danas MNOGO razvijenije nego one sto su bile 15 godina pre 5 godina kad sam i ja imao toliko (ja sam '85 god) pa se cisto pitam howcome?

aj sad za metalce to je druga prica al ajd ja slusam metal evo vec jebem li ga 3-4 godine i nikad nisam nosio martinke niti ista crno niti se osecao odbacenim od sveta. Naprotiv, evo studiram racunarstvo :)

JA IZRAZITO MOLIM ADMINISTRATORE/MODERATORE (Ivan_ -a jer je sklon tome :) ) DA SVE BUDUCE POSTOVE VEZANE ZA METAL I METALCE INTENZIVNO BRISE.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Oduvek sam MRZEO likove koji imaju/muvaju devojke mladje od sebe, ali sve cesce sebe hvatam kako gledam drugarice najboljeg ortaka (90. godiste). Nadam se da cu junacki preskociti sve prepreke (tange na guzama mladjim od 88.) koje mi se nadju na putu! :) Ko mi kaze da sam budala nije drug! :)

Kao Homer kad se trudi da se suzdrzi od ne znam ni ja cega. I naravno, ne uspe! ;)

Edited by noodle

pa naravno da ti je sve normalnije da ti se djasviju mladje ribe, kad budes imao 30 godina 5 godina ti nece biti neka razlika, a sa 40 ni 10...naravno da kad imas 17 da ti je razlika i od 2 godine bruka istripovano...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ako imate nesto u glavi mozete da slozite pricu da svaka riba padne na teme, A kad vec mozete, shto sebi ne dopustite taj luksuz da setate i karate (fizicki) najbolje ribe?

Pogotovo sada klinkice su prave bombe, sve natase bekvalac i jessike albe. Obrazovane na "Sexu i Gradu" - sexualno prilicno otvorene. ISKORISTITE TO! Razlika u godinama plus minus tri , boli te paja da li je rocket sientist ili ne zna da sklopi prosto-prosirenu recenicu, neces da je zenis! Imaces vremena za pravu negde u 25-26. godini. Ma da imam sad 16godina ne bi se skidao sa danasnjih cetnaestogodisnjakinja :) To i vama preporucujem.

word!

ne zelim nista da dodam, sve je receno u quotu

pa naravno da ti je sve normalnije da ti se djasviju mladje ribe, kad budes imao 30 godina 5 godina ti nece biti neka razlika, a sa 40 ni 10...naravno da kad imas 17 da ti je razlika i od 2 godine bruka istripovano...

Naravno , aj nek neko kaze da nije cim muvati i traziti neku ribu svojih godina(u mom slucaju 22) i ako se nadje neka to je neki gabor ili sta vec ,sve bolje ribe vec setaju neki likovi 25-30 god,a i one traze nekog ko ima vec sredjen zivot i po mogucstvu sto vise kesa,sve moje skolske drugarice se vodaju sa nekim 10 god starijim "momcima" idu u razne folkoteke gde je kisela 300din,Jbt i zamisli da treba da je izvedes negde smrt!100e bi bilo malo...Ovako odes u neku diskoteku startujes neku 87(punoletna,veoma bitna stavka[:D]) i posle prica ide svojim tokom...

Extra topic :)

Mislim ovo vreme nije cudno jer sta ce se desiti za 5,6 god ... ako je sad ovako

mislim klinka koja nema 13 god vec planira da se kresne i ti fazoni....

Imam ortaka ima(88 god) ima ribu koja je 92 god znaci nocoment devojcica izgleda ko da je 88 ali nije...

sta kazete na ovo 4 god razlike...?

devojcice 88-90 izgledaju jace nego 90% devojaka 87 pa nadalje...

tako je bar kod mene ...

sva su deca lepa , kada su mala [:D]

taman sam se setio fazona.... :

pricaju klinja i klinka (8-9 godina) i kaze mali...

danas sam ladno nasao kurton pored radijatora

a mala ce na to :

izvini , necu da ispadnem glup,ali sta je to radijator....? [;)]

i da... malo po malo citam u novinama , momak od 18-19 godina

optuzen za silovanje devojcice od 16 godina u svojim kolima,a klinke

se sve loze na starije tipove sa finim kolicima i ja kontam da pola tih

silovanja i nisu silovanja , nego da su mame i tate malo tuzile,ili raskid

pa mala povilenela , jer je procitala u cool girlu ,koji uci devocice da budu

qrve,da kada te decko ostavi , tuzi ga za silovanje... [:p]

fml

Hunter ---> [jupi]

"Pa shta mene briga shto je tvoja generacija retardirana, i da.. ja punim 13 godina za par meseci a uopshte koja je razlika izmedju mene i neke od 16 godina? Ja samo nisam josh uvek jebana a i to moze vrlo brzo da se sredi!", TO DETE NIJE JOSH NAPUNILO 13 GODINA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Definitivno moram pocheti vishe da izlazim... mozda cu da zvuchim kao neki mnogo matori kenjator, ali ovo u moje vreme stvarno nije bilo! [:D]

JA IZRAZITO MOLIM ADMINISTRATORE/MODERATORE (Ivan_ -a jer je sklon tome :) ) DA SVE BUDUCE POSTOVE VEZANE ZA METAL I METALCE INTENZIVNO BRISE.

Obrisace onda gomilu svojih post-ova. [:p]

Oduvek sam MRZEO likove koji imaju/muvaju devojke mladje od sebe

I ja isto. A onda sam malo porastao i skapirao da mi se i dalje svidjaju ribe koje su mi se svidjale dok sam bio mladji. Mi mozda starimo, ali ono shto smatramo za lepo se izgleda ne menja.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

krenem ja tako sinoć pre homicide-a da kupim neki has i piće, i vidim dve male kako šetaju dvorištem moje zgrade... majko mila! koje su to male misice ;) znači građene nikad bolje, u šorcićima do pola dupeta i nekim podjednako kurvastim majicama, preplanule, ma komplet.. pogled u facu, kapiram 16 godina, odmah kroz glavu prolazi prazna gajba tri sprata više al ono.. ne bi bio fazon.

Naravno , aj nek neko kaze da nije cim muvati i traziti neku ribu svojih godina(u mom slucaju 22) i ako se nadje neka to je neki gabor ili sta vec ,sve bolje ribe vec setaju neki likovi 25-30 god,a i one traze nekog ko ima vec sredjen zivot i po mogucstvu sto vise kesa,sve moje skolske drugarice se vodaju sa nekim 10 god starijim "momcima" idu u razne folkoteke gde je kisela 300din,Jbt i zamisli da treba da je izvedes negde smrt!100e bi bilo malo...Ovako odes u neku diskoteku startujes neku 87(punoletna,veoma bitna stavka[:D]) i posle prica ide svojim tokom...

4real

---

a za metal to uopste ne mora da bude stvar, znaci slusam vecinom metal - ali brate nosim bezh odecu i to mi je jak trip... mislim da stil oblacenja vise nema veze sa muzikom koju slusas... sve je preslo u poziranje!

Kada neko ko je '85 godishte pricha o tome kako su ribe '88 godishte sisati hibridi, onda po meni tu neshto ne shtima [:D] Treba bre da budesh srecan i muvash tu piletinu (nema veze shto je rasla na genetichki modifikovanoj soji) [;)]

Kako sam mator... bre!

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?