Highl1 Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Evo ti generalno : T.MH]BerA,4K.Grubby,SK.Zad,T.MH]FarSeer-da li mogu da izgube bo3 od 4K.ToDa,WE.Skyja,WE.Swaina ili T.MH]Storma? ← sky i swain mogu da dobiju sve orcove osim grubby-ja, koji nije samo dobar orc vec je dobar sa svim rasama. Na ecg-u kad sam video kako igra humana vs tod-a i gazi ga 2-0 opushteno, nisam mogao da verujem. Grubby je igrach iznad svih, po meni chak i iznad moona. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 (edited) sky i swain mogu da dobiju sve orcove osim grubby-ja, koji nije samo dobar orc vec je dobar sa svim rasama. Na ecg-u kad sam video kako igra humana vs tod-a i gazi ga 2-0 opushteno, nisam mogao da verujem. Grubby je igrach iznad svih, po meni chak i iznad moona. ← brate taj grubster mnogo dobro igra morace exile da mu pojasni :) jbg zeroxe istina ti humani mogu dobiti sve ove sem grubby-ja Edited July 29, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Meni samo jedna stvar nije jasna...igraju tod i duck u wc3l-u i tod ga je prebio na fe 2 partije,duck popizdeo jbg boze moj...posle toga svaki put kad su odigrali(ja mislim da sam video sve partije posle toga) duck ga je ljustio ko majmuna sa bladeom i sh/tc i wyvsima...da i dalje mi nije jasno..kolki porast u skillu za tako kratko vreme...dunno P.S. I stvarno nikad nisam mislio da uporedjujem grubbya sa drugima po pitanju imbalansa..ali jebote pa svi drugi gosui sa drugim rasam pruzaju bre kolki-tolki otpor pa izgube na kraju ili dobiju jedva..grubby sve humane gazi ko majmune,mislim i oni igraju po ceo dan,nisu ni oni tolko ispod grubbya(mislim samo na neke jelte) ali dzaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyro Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ja isto mislim da ni jedan Human ne moze da sabije Grubbya....ali zato Bera,Moon,FreeDom,Zacard,Philbot i eventualno Sweet mozda..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 sky i swain mogu da dobiju sve orcove osim grubby-ja, koji nije samo dobar orc vec je dobar sa svim rasama. Na ecg-u kad sam video kako igra humana vs tod-a i gazi ga 2-0 opushteno, nisam mogao da verujem. Grubby je igrach iznad svih, po meni chak i iznad moona. ← Bas bih to voleo da vidim.Grubby je zivotinja,ali i zbog zivotinjske rase. brate taj grubster mnogo dobro igra morace exile da mu pojasni :) jbg zeroxe istina ti humani mogu dobiti sve ove sem grubby-ja ← Tesko da mogu matori,budi realan,pogledaj fullgameslisting ovih orcova i videces. Meni samo jedna stvar nije jasna...igraju tod i duck u wc3l-u i tod ga je prebio na fe 2 partije,duck popizdeo jbg boze moj...posle toga svaki put kad su odigrali(ja mislim da sam video sve partije posle toga) duck ga je ljustio ko majmuna sa bladeom i sh/tc i wyvsima...da i dalje mi nije jasno..kolki porast u skillu za tako kratko vreme...dunno P.S. I stvarno nikad nisam mislio da uporedjujem grubbya sa drugima po pitanju imbalansa..ali jebote pa svi drugi gosui sa drugim rasam pruzaju bre kolki-tolki otpor pa izgube na kraju ili dobiju jedva..grubby sve humane gazi ko majmune,mislim i oni igraju po ceo dan,nisu ni oni tolko ispod grubbya(mislim samo na neke jelte) ali dzaba ← Nije porast skilla,nego mu je izvalio foru kako da ga dobije posle wc3l-a.Trenutno je ToD bolji od Ducka sto dokazuje 2:0 na CPL-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ja isto mislim da ni jedan Human ne moze da sabije Grubbya....ali zato Bera,Moon,FreeDom,Zacard,Philbot i eventualno Sweet mozda..... ← i ja bas misli da mogu nesto protiv grubbyja,mogu da mu izmu jednu partiju a dve to vec nema sanse pitanje,kako vi citate grubby kako se pise sa u ili grabby sa a? Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Grubby se pishe(skraceno od grubbator), a chita se grubi. Mrzi me da kucam, quote-ovacu sebe iz 2. topica. ESWC group stage 2: Human:10(toliko o tome da humani nigde ne drzhe primat) Elf:6 Undead:5 Orc:3(po ovome ispada najslabiji, ne rachunajuci grubby-ja naravno). Od toga u finalu 3 Ud-a, 2 Elf-a, 2 Human-a, 1 Orc. Prva 4 mesta sve 4 rase... Sad, to shta je Grubby zhivotinja, i prao bi sa bilo kojom rasom, to je 2. pricha. Mali rus takodje sabija, od svih igracha na svetu, on pravi ubedljivo najmanje greshaka(uglavnom ih ne pravi uopshte). Osim ove dvojice navedenih, UD-ovi sabijaju sve. Fov je po meni mogao opushteno da bude i 3., samo da nije dobio tako teshku grupu(grubby i apm). ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Grubby se pishe(skraceno od grubbator), a chita se grubi. Mrzi me da kucam, quote-ovacu sebe iz 2. topica. ← ej brate teturo sam po recniku i video da nema recigrubbator (recnik od 100 000reci) ima samo grubby-(grAby)-prljav,zamazan,neuredan btw:nemojte da se smejete jebo mater ako sam ja normalan Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ej brate teturo sam po recniku i video da nema recigrubbator (recnik od 100 000reci) ima samo grubby-(grAby)-prljav,zamazan,neuredan btw:nemojte da se smejete jebo mater ako sam ja normalan ← Nije ti palo na pamet da je mozhda holandska rech? Btw, Grubby je pizdeo kad je bio u Engleskoj, jer su ga svi zvali "Graby". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Nije ti palo na pamet da je mozhda holandska rech? Btw, Grubby je pizdeo kad je bio u Engleskoj, jer su ga svi zvali "Graby". ← Sad ga stalno zovu Grabi, slushao sam po intervjuima :-\ Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ja sam pre mislio da je Grabi a ustvari je Grubi. Btw ispravka nije skraceno od Grubator vec Grubtor,to mu je pre bio nick,ima i bnet acc 4K.Grubtor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Fast upgreade baze i blade. Onda zabodesh baraku i izvuchesh 3 grunta chisto da te ne bi smarao unishtavanjem barrow-a. Smorish ga bladeom za sve pare, neshto malo creepnesh gruntovima ako mozhe, ili mu se zaletish na seljake i samo se trudish shto vishe da mu ubijesh. Kad se zavrshi upgreade 2 beasterija, mass wyverna i uletanje u bazu kad skupish 4 komada. Ako ima arcane tower rushi to, pa ubijaj seljake. Nece imati drva ni za kurac, imace samo footmane od vojske, GG. Ako ide na fast exp, tek je onda trso, samo izvuci dovoljno wyvrena pre nego shto sagradi previshe kula(dok god ima 2 u bazi ili 3 na expu, zaleti se slobodno, i prekidash ga opushteno. Ako si uspeo da ga samo ozrachish, a ne da ga ubijesh skroz, brzo se expanduj i namasuj raidere, shadow hunter-a 2., mozhda kodo-a nekog i samo mu sabijaj heroje... ← ili ako si na sharki do 10 kula slobodno se zaleti :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 (edited) ili ako si na sharki do 10 kula slobodno se zaleti :)) ← fen breath fen? a ako si ork onda je komplikovanije , morash da bacash wawe na radilice i da zakacish kule i exp, i rushish exp sa gruntovima i rejderima a sa blejdom jebesh ono sto je ostalo od radilica ;P, kada krene da popravlja enserujesh workere. Edited July 31, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddy Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Ma sve je to ok al hmn je govno!! Mozda moze vs orc ali vs ud i elf jako jako teshko!!! Zato svi na elfa 4 gradjevine i samo shtancaj!! :P Quote eddy wc3 master Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts