G!!! Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 "...isli mi wastelandom, cugali tekilu i grickali suseni skorpionov rep u umaku od gekovih iznutrica... a prokleti radaway nikako da mi razbistri vid..." by migsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 "...isli mi wastelandom, cugali tekilu i grickali suseni skorpionov rep u umaku od gekovih iznutrica... a prokleti radaway nikako da mi razbistri vid..." by migsa ← ebote, dobro zvuci:)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 ej, ja bash sad radim jednu scenu i setih se da pogledam forum... mogao bih da vam poshaljem slikicu, ali nije fora... videcete kad zavrshim... anyway, MIGsa slobodno pishi prichice i vidi na budu ne zavisne od bilo koje priche (zasebne)... a ako hocesh bash neku boli glava prichu da srochish vidi da na kraju nadje <wanted item>. Shto bi kasnije uklopili u ceo scenario... tj smislili chta ce taj Item da bude... aj poz. I davaj te bre ideje za Iteme ali one za svakodnevnu upotrebu :) Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ok, bacam se na posao:) e mogu i ja da se pojavim,... neshto tipa random encounter, pa mu zadajem neke questice ! :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 Eto kako ce to da izgleda... ovo je test frame... bice toga mnoooogoooo... Elem, ako nekog zanima teksture sam slikao u mom dvorishtu tako da je moja sredina poprilichno slichna wastelandu... e, josh kad bih nashao neki stimic iza bureta ;)... Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 Ovde se kao malo bolje vidi. Inache ona prva slika je u rezoluciji u kojoj ce biti in-game, a ova druga je samo za vashe ochi ... P.S. Daleko od toga da je gotovo... Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 tek sam sad cekirao topic...jedva cekam da probam mod iskreno na dac-u su u poslednjih nekoliko godina samo smarachi i hejteri obitavali lol dac je gnezdo desnicarskih white powerovaca (cast izuzecima)...samo im chekiraj naslove tipa kinezi nas napadaju u jedno 50 varijanti i sve je jasno :) Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted December 1, 2005 Author Report Share Posted December 1, 2005 (edited) tek sam sad cekirao topic...jedva cekam da probam mod Problem je shto ljudi koji prochitaju topic, a onda downloaduju mod teze da se blaaaago razocharaju, jer je fajl BAJAT, a sve mi nekako zao da izbacim novu beta verziju u nadi da mod izgleda shto bolje. A drugi problem je shto ja idalje imam dialup pa mi uploadovanje fajlova i nije najsrecnije... dobra vest je shto bi u neko skorije vreme trebalo da uvedem wireless. E, onda ce biti ZEZANJA!!!!! Ima da izbacujem beta verzije sa svakom minimalnom promenom koju napravim... ok, malo preterujem, ali bice novih beta verzija to je sigurno... aj pozdrav sad idem da shtrebam Flash ActionScript 2 P.S. Nisam siguran, ali trrenutna velichina moda je negde oko 20Mb... ja se izvinjavam ljudima sa loshim internet vezama shto bi finalna verzija zauzimala i vishe od jednog CDa (preko 700MB) EDIT: D-Vision Studio Web Site - To je adresa sajta u izgradnji... trenutno tamo nema nishta... Edited December 1, 2005 by Last Owner of the Wasteland Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 ma nek bude i 1 gb samo da ti to zavrsis uskoro (u sledece 3-4 godine) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted December 2, 2005 Author Report Share Posted December 2, 2005 ma nek bude i 1 gb samo da ti to zavrsis uskoro (u sledece 3-4 godine) ← pa, ako nastavim da radim sam, to je neki realan datum zavrshetka ovolikog projekta... [:(!] [:(!] [:(!] Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranger Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Nov sam ovde ali sam veliki fan Fallout-a, pa bih zeleo da pomognem. Nemam nekog iskustva sa progamiranjem, ali zato znam solidno da pisem, samo bih molio da ako se moja ponuda uzme u obzir, da mi date predstavu kako i sta bi trebalo da pisem, inace ideja ima na pretek, a tu su i par ortaka da priskoce u pomoc, ako zafali... Poz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 Nov sam ovde ali sam veliki fan Fallout-a, pa bih zeleo da pomognem. Nemam nekog iskustva sa progamiranjem, ali zato znam solidno da pisem, samo bih molio da ako se moja ponuda uzme u obzir, da mi date predstavu kako i sta bi trebalo da pisem, inace ideja ima na pretek, a tu su i par ortaka da priskoce u pomoc, ako zafali... Poz... ← Ok, naravno, svi su dobrodoshli samo ako stvarno zele da se potrude. U najprostijim crtama tema je sledeca: Amerika vr Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 pa, ako nastavim da radim sam, to je neki realan datum zavrshetka ovolikog projekta... [:(!] [:(!] [:(!] ← ovo rekoh iz iskustva sa dosadashnjim modovima za fallout... bilo ih je milion.. a zavrseno 1-2 sve najbolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranger Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Sir, yes sir... Bacam se na posao, i to, nadam se kao clan tima... Radove cu slati na mail... Samo prvo da se dogovormo oko par stvari... 1) Godina desavanja? Mozda bi recimo bilo bolje da kao glavnog junaka stavimo naseg lika (srbina!) koji ce, recimo, kao npc-ja (svog prvog) da vodi Americkog Diplomatu... Recimo..... Ovo sam rekao ne zato sto sam za "VELIKU SRBIJU", "OBRAZ" i takve gluposti, nego jedino zato sto ce mozda biti bolje i lakse da igrac krene kao neki tribal koji je predstavnik jedine vrste ljudi koja je opstala na ovim prostorima... Jer ako neko voli MAX_STONE ovske likove sa int. <4 lakse je i jednostavnije... Jer ko je jos video diplomatu sa IQ 85... 2) Kako to tacno mislis da ce mi trebati programeri i prevodioci... Mislio sam da pisem textove na engleskom, direktno... A programeri tj vi, kad se to zavrsi, to posle pakujte kako mislite da treba... BTW: I ja bih zeleo PIPboy smiley-ja, recimo plavog ako moze.... Just to know that we are on the same crew... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Hmm ako vam treba prevod na eng sa srpskog javite se..ili ako vam treba lektor :D Samo salji text na mail pa cu ti prevedem/ispravim cim stignem.A ako udjem u ekipu meni moj avatar odgovara ne morate da mi pravite novi :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 (edited) It's on! Evo kako cemo. Pisanje na engleskom je bolja varijanta stim shto svi tekstovi moraju da prodju korekturu od strane lektora. Kovach ako bi stvarno zeleo da se ukljuchish u ovu prichu kao lektor/prevodilac ond cemo tebe da davimo sa tim :) Ranger, prioni na posao! Pi Edited December 7, 2005 by Last Owner of the Wasteland Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 (edited) @Ranger Mo Edited December 23, 2005 by Last Owner of the Wasteland Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranger Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 (edited) Avatar je ekstra ... Poslao sam ti mail... Cim odgovoris bacam se na posao... Poz... Edited December 7, 2005 by ranger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 Drago mi je da ti se svidja! Elem, otkuco sam tekst, poslo ti na mail, nadam se da je stigao u originalnom izdanju, ako nije ko ga j... poslaću ti opet zipovano. Voleo bih da mi po Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluebug Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) Ok. mislim da ovaj Dr.Low ima jako zanomljivih ideja i sve to lepo izgleda,ali on je jedan lenjivac koji jede chokolade i slabo se baca na posao..... Eto,takoooo.... Edited December 8, 2005 by Bluebug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 e ae shibni i meni mail sa tekstom.. sad bi i ja krenuo da pishem neshto... btw... e mogu ja da dodjime crveni ? :))) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted December 8, 2005 Author Report Share Posted December 8, 2005 (edited) Pa ako stvarno hoće Edited December 8, 2005 by Last Owner of the Wasteland Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 migsha86@yahoo.com :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted December 9, 2005 Author Report Share Posted December 9, 2005 Ta-da! Eto jo Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Wee fallout 3 u najavi :)) Ono za lekturu jos uvek stoji...chodah87@yahoo.com baci text pa cemo ga ispravljamo...Btw zar nije lakshe da se nadjete na kafi i da se lepo ispricate nego mailovima da se smarate...jbg prica je to :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts