FATA Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 http://www.putfile.com/media.php?n=psycho_mom Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 wow .... what a bitch treba imati glasa za ovo dranje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 25, 2005 Author Report Share Posted July 25, 2005 http://www.putfile.com/media.php?n=psycho_mom ← sad kad sam pogledao do kraja izvalio sam da je lik slepac ali opet njegova keva >all Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 9 minuta dranja... strashno... Smor je gledati (slushati) do kraja... Svaka chast na smirenosti lika... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 9 minuta dranja... strashno... Smor je gledati (slushati) do kraja... Svaka chast na smirenosti lika... :) ← ako nisi izvalio ili ne znas ok engleski znao bi da je lik podjebava. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 ako nisi izvalio ili ne znas ok engleski znao bi da je lik podjebava. ← Skapirao sam ja to, ali ja ne bi' mogao da trpim da se neko tako izivljava na meni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 kako bi saka legla... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 eh imam iskustva sa ovim, katastrofa je biti u blizini takvih zena Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 auuu koi debil od zene.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 i onda kada nesto odbrusim kevi , cale vileni ne mene... [:(!] najjaca odvala , za koju sam cuo,jeste , dosao neki lik (iz mog grada) kuci mrtav pijan i keva ga uvati na vratima i pocne da se dere na njega "opet si pio ,....,duni ako smes" i lik je pita "da dunem " , a ona kaze "duni"... zavrsetak price : "kada sam je dunuo nije joj bilo dobro..." Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Greshka: Trazena adresa.. bla bla, u prevodu.. link NE radi! :( Da li sam jedini ili.. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 tuko bi kevu...da je takva Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ko zna shta se sve skupilo... a kontam da nisu samo kljucevi... al ipak sve u svemu tardi su i ta zena i taj njen sin... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 evo vam kao kontra :) http://www.canal96.com/videos/play/in/050705104629/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 (edited) Ah sto volim je*ene sajtove koji drze animacije koji mogu da se puste samo iz je*enog WMP aaaaaaaa. evo direktan link za one koji ne drze WinMediaSranje na kompu http://x400.putfile.com/videos/c9-20009430340.wmv Ince ovo me mnogo podeseca na grasak :))) Edited July 27, 2005 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Uh sto volim tvrde momke sa komentarima "kako bi je zavalio" ili "tuko bi kevu zbog ovog" ... nije da podrzavam izdrkavanje i dranje, ali lik je idiot (da, najlakse je snimiti video kako se roditelj na vas dere i ono kao ovo je nesto najgore) ste je u stvari bilo pre toga, to niko ne zna ;) btw, kad joj kaze ask nicely, ona mu odgovara da je to uradila kada je usla, tako da uopste ne verujem da je ta keva tek tako uletela u sobu i krenula da ga "bitch"uje ... a da nekazem da u tom slucaju ne bi lik imao vremena da sve snimi :) moje keva se na mene retko dere ali a i ne ovako ... ali i tama me to gadno nervira pa popizdim i ja, ali posle kada razmislim u pravu je. I ja bi se za takve stvari/reci/ponasanja drao na dete ... jer ponekad umem stvarno da preteram Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ne seri nisam u fazonu da se raspravljam, ali nemoj da prozivash tako glupo, kada ne znash o chemu se radi... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 tuko bi svoju kevu! ! ! omg zalim za takvima.... ali zalim (nista licno) Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Realno, i ja bih tukao njegovu kevu... nhf Divac, shala :P btw. nemojte biti jebene bukvaliste, on je to rekao u zhargonu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 zashto je lik retard? verujte mi da se protiv ovakve keve samo na ovaj nachin mozhe postupati shto smirenije moguce to ih dovede do ludila.. nadvrishtati ih ne mozhete a lik je DO JAJA prca enivej, imam iskustva sa ovakvim situacijama ;) deco, kad vas keva ovako napadne, samo sedite i nemojte nishta raditi! eventualno tiho izgovarajte "my spoon is too big" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Postoji josh bolji fazon - tzv. psiholoshki zid - razvija se godinama i posle dobrog treninga sa okorelim histerichnim zenama. Master psiholoshkog zida ce propushtati pored ushiju sve histerichne napade bez ikakvog emocialnog uzbudjenja Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts