jasamkonan Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ja sto se "zezanja" tice najvise volEm krilca. Nema tu nesto puno mesa, al' je skidanje sa koske neverovatno zanimljivo i onako potrudis se da nesto pojedes :) ← Bash i ne gotivim krilca, malo mesa ima (inache je veoma ukusno)... Mada shto se zezanja tiche volim da bez predrasuda i hladnokrfno istranziram batkove i karabatkove, tj. da ih oslobodim kostiju i onda na roshtilj... mmm. neopisiva divota, piletina na roshtilju je zakon... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 saveti za stiljro? pa hmm, recimo, prvo izdejstvujes da ti ne vozis ni tamo ni vamo. onda ne ides u kupovinu, ili ides, ali samo da bi nadgledao kako bi isfurao sto vise stvari koje su tebi gotivne. dok se postavlja rostilj/pravi salata/otvara pice ti pikas soni/basket/slusas ziku. dok se rostilja ti pijes pivo (u najboljoj stolici/lezaljci u najvecem hladu) i po mogucstvu zajebavas lika koji rostilja (eventualno ga i gadjas grancicama ili tako nesto da bi ti bilo zanimljivije). hasas ko nenormalan (tu se mozda malo i iscimas ne bi li svinjski pokupio sve dojajno ako nema dovoljno - a i ako ima, za svaki slucaj). voze te kuci, izlaktas se za zadnje sediste, po mogucstvu da si sam nazad. ako neko pokusa da te smori u tvom hedonistickom egoizmu pravis se da si vec ultra cirke. eto, to je moj savet:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ^^ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 saveti za stiljro? pa hmm, recimo, prvo izdejstvujes da ti ne vozis ni tamo ni vamo. onda ne ides u kupovinu, ili ides, ali samo da bi nadgledao kako bi isfurao sto vise stvari koje su tebi gotivne. dok se postavlja rostilj/pravi salata/otvara pice ti pikas soni/basket/slusas ziku. dok se rostilja ti pijes pivo (u najboljoj stolici/lezaljci u najvecem hladu) i po mogucstvu zajebavas lika koji rostilja (eventualno ga i gadjas grancicama ili tako nesto da bi ti bilo zanimljivije). hasas ko nenormalan (tu se mozda malo i iscimas ne bi li svinjski pokupio sve dojajno ako nema dovoljno - a i ako ima, za svaki slucaj). voze te kuci, izlaktas se za zadnje sediste, po mogucstvu da si sam nazad. ako neko pokusa da te smori u tvom hedonistickom egoizmu pravis se da si vec ultra cirke. eto, to je moj savet:))) ← Shta radi 10 Doolia kad pravi roshtilj? Umire od gladi. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Ima jedn afina forica sa pilecim belim Tanko isecete pilece belo, napravite dakle shnicle, stavite u belo vino 24h (moze i duze, a moze i krace sto je najcesce jer se niko ne set na vreme). Kad odstoji ubacis u ulje i zacinjenis vegetom (moze i bazilika ili bilo koja travka suva ili ziva koju volite) ko sto rece jasamkonan. Ovo se pece na kraju jer nije potrebna jaka vatra, a zaista je fenomenalno (ja koji nisam preterani ljubitelj piletine vam kazem). I nemojte da zaboravite fintu kada se ugreje resetka pre nego sto bacite mesance da predjete preko kozom od slanine. Ziveli! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 za lozenje sapurike ili kiseljak ili sta vec nadjem i peci iskljucivo na zaru a skida se sa zara u zavisnosti koliko si gladan :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 I sad ja ovde citam vase postove, i grizem svoja muda sto zivim u 'benoj zgradi. Ima da idem na Lido, ili tako neki fazon i da pecem! Jel sam vam spomenuo koliko ja volim da jedem? :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts