Ji 4Tze Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 ? :) dajte neku preporuku, bela riba me zanima, nemam opremu za varalicharenje i dubinku, plovak i manja dubinka samo. babushka bi bila idealna, samo, gde!? :) mora da ima neko ko peca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Brate idi na Umku (malo van grada),tamo sam ranije ziveo...ima mesto da se nadje 100 posto... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Obavezno nahrani mesto tj. napuni kesu hlebom, zavezi je, izbodi, baci u vodu i dodji sutra i pecaj na gljistu, mozda kojeg crva. Uvek radi... (na plovak stavi crva, a na dubinku gljistu). Ponesi pivo. Ne bacaj ga u vodu. Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Moj cale ovih dana bleji na Dunavu (Zemun), ali peca iz camca ko zna gde. Ako te bas zanimaju dobra mesta, mogu da ga pitam sutra. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Navatacesh kurchinu na ovom vodostaju... Bez chamca teshko... Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted July 24, 2005 Author Report Share Posted July 24, 2005 ok neki kanal ili druga mirna voda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 evo batice ako te ne mrzi svrati do ns idemo u nadalj na pecanje na kanal voda kao staklo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldeR Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Odes u luku ... ekstra mirna voda a ako pogodis neko lepo mestasce imas da se ubijes od ribe ... provereno, bio ja pre neki dan ... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted July 24, 2005 Author Report Share Posted July 24, 2005 jebes struju i dinamit, to je za pickice negashen krech je za prave muskarce nego, drugo trik pitanje, dunav je ovako visokog vodostaja od skoro ili od, recimo pocetka leta? kapiram, i da je ovako visoko, bitno da je samo stabilan par dana, nedelju pa je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 off topic: pre neki dan sam gledao na National Geographicu emisiju o lovu na sabljarke na golfskoj struji kod obala Kube... Kako bih voleo to da probam. Ne zbog jela ali vishe zbog osecaja da ti je negde na kraju strune chudoviste od 500 kila. "Starac i more' fazon Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted July 24, 2005 Author Report Share Posted July 24, 2005 da, s tim sto izmedju tebe i grdosije od 500 kila stoji oprema koja moze da izvuche i vishe, a mozes i da se odmaras :) Starac i more fazon je, koliko se secam, struna koju je tip vukao rukom, bez masinice i stapa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 da, da ... ali ipak je dogadjaj kada vidish onoliku ribu kako se otima, iskache iz vode, zaranja... a nivo opreme je lichan izbor, iako vecina samo sede a stap zaglave u leziste izmedju kolena. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted July 24, 2005 Author Report Share Posted July 24, 2005 ima i kod nas dobre akcije sto se toga tiche, bilo je aktuelnije pre par godina, na Drini, mladica. Pa kad krene nizvodno, jedna npr. kapitalna od 20 kila...to su zveri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 beska je cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts