Green Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 (edited) Shto je najgore, ima josh ljudi koji odgovaraju ozbiljno Verovatno ne chitaju sve strane, ili ne znaju Igora. Sve u svemu, kad se mighty Mare i Tesla utale, nema im ravnih. Edited July 26, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 Shto je najgore, ima josh ljudi koji odgovaraju ozbiljno Verovatno ne chitaju sve strane, ili ne znaju Igora. Sve u svemu, kad se mighty Mare i Tesla utale, nema im ravnih. ← bas sam sad hteo da napisem to... neki ljudi jednostavno ne razumeju shalu -_- e da grine ove nedelje dota dan dodji picooooo :D Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 a mozhda mu je to bila merna jedinica? "ja sam 20 malih devojcica" * sest meseci kasnije * "jak sam 40 malih devojcica" ili varijacije - "dizem trupce ( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 a ako se dotera, moze neki poso da se zavrsi:))) ma tu nema da nema, mozh' samo da nestane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts