Mario^^ Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 pa nek u kinu ili u indiju postavljaju bimbe tamo im preko potrebno ← Puca im kurac tamo da postave... tamo jedino mogu lokalne vlasti da postave... to je samo njima u interesu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Puca im kurac tamo da postave... tamo jedino mogu lokalne vlasti da postave... to je samo njima u interesu... ← Pa postavice lokalne vlasti u saradnji sa Al Kaidom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Imaju trupe u Iraku, tako da su potpuno ravnopravne sanse da budu napadnuti kao i Spanija 11.03.2004. Ali da je jeftino sam i ja cuo :) ← ma jes mora da imaju 5 vojnika tamo od toga su 4 kuvara i jedan kurir/cata :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Nisam gledao TV dva dana i bash sam se smorio kada sam chuo shta se desilo u Sharm-El-Sheikhu... Bio sam tamo dva puta u poslednje 3 godine i bash je bilo cool mesto - onako kao shto je kod nas bilo do rata - opushteno, arapi likovi, more strava... Inache svi koji prichaju kako su muslimani ludi, u Egiptu je vecina muslimanska, tako da mi uopshte nije jasno?!? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 brate, bomba je bomba, al jeftino je jeftino:) bonzur bugarsko:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts