Kole Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 poluopis jer sam prochitao knjigu do pola...ono skinuo sam je oma 16og (kada su ljudi mogli da je kupe u gradu za skromnih 2000din =o)) i chituckam poglavlje po poglavlje... i utisak sa sredine knjige je: "ako se nekom sluchajno svidela peta knjiga ova ce ga sigurno odusheviti jer su likovi i dalje teshki retardi (zapravo sada josh vetji jer su i hormoni u igri ;oP) i prosto je neverovatno da rowlingova pokushava da progura nedostatak inteligencije likova i moronsko izostajanje u komunikaciji izmedju njih kao tajnovitost ...ima shanse da se provuche do kraja bez ponavljanja i gluposti, ali nakon proshle knjige samo chekam kad ce da krene da sere po svemu ukljuchujutji i tih nekoliko sati koji su meni trebali da prochitam njenu najnoviju skribotinu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Aj prosvetli me gde to ima da se skine ? Ja sam hteo da kupim, ali me cena odvratila lagano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 u cemu je fora sa tim retardom hari te poterom zasto je toliko jebeno popularan?? ja mislim da je to bullshit i za decu u zabavistu, a ne za starije.... ← Prochitao? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 da stvarno harry nikako ne obecava i stvarno mi nije jasno zasto je tako *ebeno popularan aj ako je neko procitao stvarno nek da neku kritiku mislim jel to knjiga za decu ili je knjiga jednostavno za sve? Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 film ajd i mogu da pogledam...al knjige nebi citao da me biju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 ^^ Ja bas suprotno. Filmovi smaraju, knjige zakon. Vi to citate englesku verziju? Jbg. ja cu ipak da sacekam prevod. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 A sto kenjate kad niste procitali? Izvoli, procitaj ba daj komentar. Film je inace cista glupost u odnosu na knjigu. Knjiga je zestoko zarazna, i citaju se za manje od 3 dana. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 u cemu je fora sa tim retardom hari te poterom zasto je toliko jebeno popularan?? ja mislim da je to bullshit i za decu u zabavistu, a ne za starije.... ← pa fora je sto u poslednje vreme tj. od brace grim nisu napisane slicne knjige za decu nesto kao bajka. Mozes da citas deci hari poter hari ili one nove madonine knjige ti odluci sta ces! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 pa fora je sto u poslednje vreme tj. od brace grim nisu napisane slicne knjige za decu nesto kao bajka. Mozes da citas deci hari poter hari ili one nove madonine knjige ti odluci sta ces! ← khm ali kad pogledam u ips-u harrya koji ima jedno 1k i vise strana cisto sumnjam da ti je poredjenje bas najbolje posto grim tesko da je pisao vise od 100 strana po bajci. i naravno da su knjige za decu pisane samo mozda nisu dozivele toliku popularsnost kao sto sada ima harry poter. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 E meni je hari poter vrlo originalan. Treba imati mozga da napravis onoliko chuda u knjizi ko sto je Rolingova napravila, tj. napisala sve. Citao sam sve knjige sem ove poslednje sad sto je izasla, i svaka je jako dobra po mom misljenju. Enivej dilmovi su krrrrrrshhh zivi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miix Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Imam u pdf-u Madonna - Sex (Full Book).pdf ako neko oce mogu da postavim na rapid share 7mb je velika ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Teri Prachet -> Hari Poter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 u engleskoj je izdata parodija na harija (citao sam ga , odnosno prvu knjigu i meni je bio bash, bash losh - mekdonalds literatura koja se sluzi uz happy meal, ali ajde u pitanju su lichni ukusi) potera koja se zove Barry Trotter.... ( kao derek i rodni ). Nije losa knjiga, pogotovo ako vam se hari ne svidja. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 part 2: nema ponavljanja koje sam ochekivao, ali ima gluposti =o)) najbolje u vezi sa ovom knjigom je perspektiva da ce sledeca knjiga biti prva koja nije vezana za ionako preterano skicheni hogwarts...videtjemo za koju godinu =o) moj lichni utisak je da je rowlingovu sa prvom knjigu zlo ukenjalo...druga je kako tako, odatle sve nizbrdo... ili i dalje pishi za malu decu o maloj deci ili pochni da pishesh inteligentnije... romani o dglupim 16-7godishnjacima i josh glupljim sredovechnim chudacima oko njih nisu za malu decu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 A sto kenjate kad niste procitali? Izvoli, procitaj ba daj komentar. Film je inace cista glupost u odnosu na knjigu. Knjiga je zestoko zarazna, i citaju se za manje od 3 dana. ← ja sam prochitao prvu knjigu do pola i nisam mogao dalje zgadila mi se hrpa najjeftinijih trikova koji se koriste u fantaziji i koje je ona nekako uspela da ugura sve na jedno mesto sramota za spostveni zhanr, jebeni hari poter deco, chitajte song of ice and fire george r. martina @igz taj lik mi je bio drag dok nisam video da je odradio parodiju i na gospodare prstenova gospodari su ipak klasik i to sa razlogom hari je chist idiotizam Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 chitao sam samo prve 4 knige i stvarno se ne mogu porediti sa filmom... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Dzordz Martin je cudo. Istina, iako mozda spadaju u isti zanr, ja te dve knjige prosto ne mogu da poredim. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 ok, sledeci ko kazhe da GRRMartin i JRowling spadaju u isti zhanr ima da popije temporari ban on general principle! jedno je literatura drugo je 1time fluke gone horribly wrong =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Teri Prachet -> Hari Poter ← Blah...ko da si rekao Metallica>Decji hor "Kolibri"...totalno dva razlicita pravca...ali BTW ako citas Praceta,svaka ti cast... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Pracet nije losh, mada na momente zna da umori. Meni se HP svidja jer je laka knjiga skroz, ne zamara, a istovremeno zanimljiva, i zarazna shto je vec neko rekao. Isto da se pridruzim, filmovi su ochajni, zaspao sam na pola treceg. Isto chekam prevod sheste, jer mi se ne daje 2x2000 din (ne daje mi se ni jednom, ali ajde) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Koliko ja znam JK je postala megahit tek sa trecom knjigom, pa su onda ljudi poceli da kupuju prvu i drugu, onda je izasla cetvrta, a peta je prodata u ne znam koliko miliona primeraka. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Pa ne bi izdala tu trecu knjigu da nije postala mega hit posle prve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 da bi knjiga bila hit potreban je odlichan marketing a malo ko hoce da da pare za reklamiranje pisca koji pre nista nije napisao. zato i nije chudo ako je postala popularna tek sa trecom knjigom, ako je to istina. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts