Bartuc Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Na LS nisam ozbiljno ni rachunao ove sezone, a i titulu mozemo da zaboravimo... Jedino ako zvezda u svom stilu izgubi neke glupe bodove na pochetku sezone, ali ne vidim da ce se to desiti... Igrali smo bez Emeghare, po meni nasheg najboljeg igracha, a shto igramo bez klasichno napadacha vec duze vreme ne zelim ni da pominjem... Definitivno znam zashto necu ici ni na jednu utakmicu FK Partizan ove sezone... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ja cekam Bartucov komentar ove blede utakmice...da vidim kako ce sad da se izvadi... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Hm, da... Bartuca ne zanima domaci fudbal vec duzi niz godina, ali dobro... Kada se pricha o kosharci, uvek sam spreman na sve, ali fudbal, a pogotovo domaci, teshko... ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Na LS nisam ozbiljno ni rachunao ove sezone, a i titulu mozemo da zaboravimo... Jedino ako zvezda u svom stilu izgubi neke glupe bodove na pochetku sezone, ali ne vidim da ce se to desiti... Igrali smo bez Emeghare, po meni nasheg najboljeg igracha, a shto igramo bez klasichno napadacha vec duze vreme ne zelim ni da pominjem... ← Klasika... voleo bih da vidim da li bi ovo pricao da su se neke stvari poklopile... Kao shto su recimo - navijachi... reicmo da nije bilo suspenzija. Shto se tiche Emeghare, njemu svaka cast ali najbolji nije. Definitivno znam zashto necu ici ni na jednu utakmicu FK Partizan ove sezone... Definitivno tvoja stvar ne znam zashto si ovo napisao. btw zasto uvek moras da budes pesimista ali onaj najgori pesimista? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Shto bih gubio vreme i zivce na stadionu bez razloga... Nisam pesimista, samo sam realan, a realnost je surova po FK Partizan u ovom trenutku, jebi ga... PS Ko je bolji od Emea? Radonjic? Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Radonjic je budala. Nadj je bolji i korisniji (zbog pozicije) od Emea. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 (edited) jedini gol sa utakmice slike sa utakmice Inace, komentari su vam do jaja. Ja verujem u momke... Edited July 28, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 29, 2005 Author Report Share Posted July 29, 2005 Pobednik duela Partizan-Sheriff u trecem kolu kvalifikacija za LS igra protiv pobednika duela Seltik-Artmedija. Artmedija (Bratislava) je pobedila u prvom mecu u Slovackoj sa 5:0. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 (edited) ahahaha josh tje da ih usere da ni krivi ni duzhni udju u ligu shampinjona :DDD Edited July 29, 2005 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ahahaha josh tje da ih usere da ni krivi ni duzhni udju u ligu shampinjona :DDD ← Reve, ako si zvezdash, budi sportsmen... bilo bi ekstra da opet udju u LS... Samo, ako je Artmedia dobila Seltic 5:0, to valjda znaci da nisu za zajebanciju? Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Koliko vidim, Celtic je u raspadu od odlaska O'Neilla... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 (edited) Reve, ako si zvezdash, budi sportsmen... bilo bi ekstra da opet udju u LS... Samo, ako je Artmedia dobila Seltic 5:0, to valjda znaci da nisu za zajebanciju? ← navijam ja da partizan udje u LSH iako sam zvezdash, gledaju mi se jake tekme ove godine ali jednostavno se slazhem sa bartukom da partizan nije klub koji zasluzhuje svojim kvalitetom da igra u ligi shampiona (kao shto ni cz ne zasluzhuje). ovaj zhreb im je bash ekstra ispao, a tih 5:0 pokazuju da su jaki ali opet partizan ima velike shanse. Edited July 29, 2005 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 sve je to AKO prodjete serif koji nije ni malo naivan tim.... a moja zvezda ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Reve, ako si zvezdash, budi sportsmen... bilo bi ekstra da opet udju u LS... Samo, ako je Artmedia dobila Seltic 5:0, to valjda znaci da nisu za zajebanciju? ← chek ako sam zvezdash shto bih morao da navijam da partizan udje u LS, besmislica, ni vecina grobara nece da navija za zvezdu pobogu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 blah,znam ja da je to manjak respekta,ali Petrzalka je u prvom kolu kvalifikacija jedva prosla nakon produzetka Kajrat Almaty,ali i dalje ne verujem da je taj isti tim pobedio 5:0 Seltik...elem,ja cu u sredu igrati singl na Seltik samo takav...i u hendikepu,i iz keca i 5+...kad je mogao Kajrat kuci da ih pobedi 2:0 sto ne bi i Seltik...Impossible is nothing,setite se Milan-Deportivo,Monako-Real,a da ne spominjem kosarku Hemofarm-Makedonikos...ali sve u svemu ako prodjete Serif i dobijete Petrzalku,idete u LS... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 (edited) chek ako sam zvezdash shto bih morao da navijam da partizan udje u LS, besmislica, ni vecina grobara nece da navija za zvezdu pobogu. ← Pa u tome i jeste problem sa nashim fudbalom... Da komshiji crkne krava. Iako sa tobom to nema nikakve veze, ti bi radije da partizan ne udje u LS... Zapravo, moze samo da nam koristi ako partizan udje, jer dobijamo poene kako bismo eventualno, jednoga dana, imali dva pretstavnika. Edited July 30, 2005 by modjo Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 chek ako sam zvezdash shto bih morao da navijam da partizan udje u LS, besmislica, ni vecina grobara nece da navija za zvezdu pobogu. ← apsolutno se slazem da velika vecina grobara vise voli da mi izgubimo nego da oni dobiju... ali oni nisu u mom rangu :) sve najbolje ovo je najslabiji moguci protivnik... nadam se da cemo ove godine gledati nase ekipe u dve grupe... a ako zetu nastavi da kenja i u tri :))) sto se tice ovog hrvatskog intera hocu da vidim 0 : 5 na maksimiru... pa moze da nam se rasformira sportsko drustvo... dosta su nas grobari brukali :))))) kad malo bolje razmislim moze i 0 : 3 ali da delije vrsljaju na jugu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THe Liz@rd King Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ma partizan sampion... samo nesto isprobavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 O Artmediji O Seltiku Jucerasnji trening: Babovic se lakse povredio, Rnic teze. Morao je na hitnu operaciju i najverovatnije ga ceka 2 meseca pauze. :( Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 O boze, pa Rnic je tek poceo da valja i da bude koristan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 kad porastem zelim da budem odita :) el zna neko odakle da skinem onaj gol? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 ne znam da li mozes da ga skines ali mozes da ga pogledas na Sp. Centrali. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Pa u tome i jeste problem sa nashim fudbalom... Da komshiji crkne krava. Iako sa tobom to nema nikakve veze, ti bi radije da partizan ne udje u LS... Zapravo, moze samo da nam koristi ako partizan udje, jer dobijamo poene kako bismo eventualno, jednoga dana, imali dva pretstavnika. ← tabo to je rivalstvo koje postoji vishe od 50 godina godina, slichon je i sa rangers-celtic, boca-river, milan-inter, jednostavno ne navijaju ljudi za svoje ljute rivale. Ja sebe ne dozivljavam kao pravog navijacha, ali ipak idem na tekme chesto (10-15 komada u sezoni, ukljuchujuci evropske, bez derbija) i jednostavno za grobare necu da navijam, tako da dace bog da prorade slovaci :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 tabo to je rivalstvo koje postoji vishe od 50 godina godina, slichon je i sa rangers-celtic, boca-river, milan-inter, jednostavno ne navijaju ljudi za svoje ljute rivale. Ja sebe ne dozivljavam kao pravog navijacha, ali ipak idem na tekme chesto (10-15 komada u sezoni, ukljuchujuci evropske, bez derbija) i jednostavno za grobare necu da navijam, tako da dace bog da prorade slovaci :) ← Koliko se sećam, u nekoj priči u SQ-u su rekli kako se navijači milanskih klubova vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Dobro , ali rangers-celtic rivalstvo je ipak malo iznad ovih ostalih , jer to je i verska netrpeljivost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts