Jump to content

FK Partizan

noodle

Recommended Posts

Na LS nisam ozbiljno ni rachunao ove sezone, a i titulu mozemo da zaboravimo...

Jedino ako zvezda u svom stilu izgubi neke glupe bodove na pochetku sezone, ali ne vidim da ce se to desiti...

Igrali smo bez Emeghare, po meni nasheg najboljeg igracha, a shto igramo bez klasichno napadacha vec duze vreme ne zelim ni da pominjem...

Definitivno znam zashto necu ici ni na jednu utakmicu FK Partizan ove sezone...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja cekam Bartucov komentar ove blede utakmice...da vidim kako ce sad da se izvadi...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Hm, da...

Bartuca ne zanima domaci fudbal vec duzi niz godina, ali dobro...

Kada se pricha o kosharci, uvek sam spreman na sve, ali fudbal, a pogotovo domaci, teshko... ;)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Na LS nisam ozbiljno ni rachunao ove sezone, a i titulu mozemo da zaboravimo...

Jedino ako zvezda u svom stilu izgubi neke glupe bodove na pochetku sezone, ali ne vidim da ce se to desiti...

Igrali smo bez Emeghare, po meni nasheg najboljeg igracha, a shto igramo bez klasichno napadacha vec duze vreme ne zelim ni da pominjem...

Klasika... voleo bih da vidim da li bi ovo pricao da su se neke stvari poklopile... Kao shto su recimo - navijachi... reicmo da nije bilo suspenzija.

Shto se tiche Emeghare, njemu svaka cast ali najbolji nije.

Definitivno znam zashto necu ici ni na jednu utakmicu FK Partizan ove sezone...

Definitivno tvoja stvar ne znam zashto si ovo napisao.

btw

zasto uvek moras da budes pesimista ali onaj najgori pesimista?

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Shto bih gubio vreme i zivce na stadionu bez razloga...

Nisam pesimista, samo sam realan, a realnost je surova po FK Partizan u ovom trenutku, jebi ga...

PS Ko je bolji od Emea? Radonjic?

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

ahahaha josh tje da ih usere da ni krivi ni duzhni udju u ligu shampinjona :DDD

Reve, ako si zvezdash, budi sportsmen... bilo bi ekstra da opet udju u LS...

Samo, ako je Artmedia dobila Seltic 5:0, to valjda znaci da nisu za zajebanciju?

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

Samo, ako je Artmedia dobila Seltic 5:0, to valjda znaci da nisu za zajebanciju?

navijam ja da partizan udje u LSH iako sam zvezdash, gledaju mi se jake tekme ove godine ali jednostavno se slazhem sa bartukom da partizan nije klub koji zasluzhuje svojim kvalitetom da igra u ligi shampiona (kao shto ni cz ne zasluzhuje). ovaj zhreb im je bash ekstra ispao, a tih 5:0 pokazuju da su jaki ali opet partizan ima velike shanse.

Edited by rev

chek ako sam zvezdash shto bih morao da navijam da partizan udje u LS, besmislica, ni vecina grobara nece da navija za zvezdu pobogu.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

blah,znam ja da je to manjak respekta,ali Petrzalka je u prvom kolu kvalifikacija jedva prosla nakon produzetka Kajrat Almaty,ali i dalje ne verujem da je taj isti tim pobedio 5:0 Seltik...elem,ja cu u sredu igrati singl na Seltik samo takav...i u hendikepu,i iz keca i 5+...kad je mogao Kajrat kuci da ih pobedi 2:0 sto ne bi i Seltik...Impossible is nothing,setite se Milan-Deportivo,Monako-Real,a da ne spominjem kosarku Hemofarm-Makedonikos...ali sve u svemu ako prodjete Serif i dobijete Petrzalku,idete u LS...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

chek ako sam zvezdash shto bih morao da navijam da partizan udje u LS, besmislica, ni vecina grobara nece da navija za zvezdu pobogu.

Pa u tome i jeste problem sa nashim fudbalom... Da komshiji crkne krava. Iako sa tobom to nema nikakve veze, ti bi radije da partizan ne udje u LS...

Zapravo, moze samo da nam koristi ako partizan udje, jer dobijamo poene kako bismo eventualno, jednoga dana, imali dva pretstavnika.

Edited by modjo

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

apsolutno se slazem da velika vecina grobara vise voli da mi izgubimo nego da oni dobiju... ali oni nisu u mom rangu :)

sve najbolje ovo je najslabiji moguci protivnik... nadam se da cemo ove godine gledati nase ekipe u dve grupe... a ako zetu nastavi da kenja i u tri :)))

sto se tice ovog hrvatskog intera hocu da vidim 0 : 5 na maksimiru... pa moze da nam se rasformira sportsko drustvo... dosta su nas grobari brukali :)))))

kad malo bolje razmislim moze i 0 : 3 ali da delije vrsljaju na jugu ;)

Pa u tome i jeste problem sa nashim fudbalom... Da komshiji crkne krava. Iako sa tobom to nema nikakve veze, ti bi radije da partizan ne udje u LS...

Zapravo, moze samo da nam koristi ako partizan udje, jer dobijamo poene kako bismo eventualno, jednoga dana, imali dva pretstavnika.

tabo to je rivalstvo koje postoji vishe od 50 godina godina, slichon je i sa rangers-celtic, boca-river, milan-inter, jednostavno ne navijaju ljudi za svoje ljute rivale. Ja sebe ne dozivljavam kao pravog navijacha, ali ipak idem na tekme chesto (10-15 komada u sezoni, ukljuchujuci evropske, bez derbija) i jednostavno za grobare necu da navijam, tako da dace bog da prorade slovaci :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

tabo to je rivalstvo koje postoji vishe od 50 godina godina, slichon je i sa rangers-celtic, boca-river, milan-inter, jednostavno ne navijaju ljudi za svoje ljute rivale. Ja sebe ne dozivljavam kao pravog navijacha, ali ipak idem na tekme chesto (10-15 komada u sezoni, ukljuchujuci evropske, bez derbija) i jednostavno za grobare necu da navijam, tako da dace bog da prorade slovaci :)

Koliko se sećam, u nekoj priči u SQ-u su rekli kako se navijači milanskih klubova vi