Guest Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Ima red i morash da se svidish izbacivachu. Ne pada mi napamet da chekam da me neko odabere. Osim toga `bem ti mesto gde svi cupkaju (u najboljem sluchaju) i samo pozerishu. ← pih, nisam nikad izvalio da izbacivač ocenjuje, uvek sam ulazio bez problema.. a taj splav kapiram kao mesto na kome se zabodeš da popiješ piće dok čekaš da se napuni egzil.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 pih, nisam nikad izvalio da izbacivač ocenjuje, uvek sam ulazio bez problema.. a taj splav kapiram kao mesto na kome se zabodeš da popiješ piće dok čekaš da se napuni egzil.. ← priceless lep si sreco lep si Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ROFLMAO kad ivan pojede bananu, dogadja se neverovatna promena - ulazi na svaki splav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 znači mogao sam u levo jaje da se kladim da ćeš napisati nešto ovakvo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 kada imate podjednako veliki ego i nije chudo... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 (edited) Dzaba ti 20 interventnih dzipova, pistolj je opalio na splavu. Jbga brate, mozes da se okliznes i u wc-u i da slomish vrat. Setih se upravo lika koji je sebi pucao u ruku u Industriji... Najbolje je ne izlaziti napolje... Zajebano je mnogo, svashta moze da ti se desi Uostalom, shta ja kenyam, nek izlazi gde ko hotje bre, nemojte da me smarate mozda su to kamere sa laserima Edited August 1, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 E da, chuo sam da su stavili neki bazen na Exile Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 jer "na dramu su ekstra chaveze". bte. tuga. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 4, 2005 Author Report Share Posted August 4, 2005 Kupanje svaki kendvi :) Cujem da su poceli shabani da dolaze sredom na egzil u nenormalnim kolicinama, jer "na dramu su ekstra chaveze". ← E da znash da si u pravu Ja sam sinotj reshio da iskuliram malo sa izlascima na Exile... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts