Sauron Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 (edited) Eto sve je receno u naslovu :) Ja trenutno koristim Insomniax skup modova. a ako budem imao vremena da se cimam oko toga mozda se prebacim na Flexbar + par odabranih, ma da mi Insomniax savrseno odgovara Edited July 18, 2005 by Sauron Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ctmod+atlas+quickloot Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 (edited) Koristim osnovan wow shell + otprilike 15 addona. po meni najbolja kombinacija. Imate ono sto vam treba ( bez milion gluposti koje samo jedu Interface memory), nemorate juriti nove verzije zbog patcha ( sve se updatuje preko jednog .exe fajla) i u sustini je to najstabilnija kombinacija :) Kompijacije su pravljene za one koji su lenji da daju modifikaciji svog UI-a dva sata svog vremena :) Kad dodjem kuci postovacu listu sa linkovima. Edited July 18, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 Pa ja sam milsio da predjem na flexbar i jos 8-9 modova iz isomniaxa koje koristim al, sobzirom da trenutno igram iz igraone mrzime da se sad cimam oko toga lakse mi je da sknime kompilaciju i onda iz nje koristim sta mi treba. Mada mnogo mi se svidja flexbar al za njega bas treba da se cimas, al je zato sto se tice flexibilnosti koju ti pruza najbolji ja sam se odsevio kad sam video sta su likovi pravili sa njim... Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Ja skinem ceo ctmod,izbacim par stvari dodam gatherer,auctioner i atlas i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 jel moze neko da nakaci screen kako izgleda kod njega ctmode. thanks. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 otprilike isto ko coll, pre toga sam koristio cosmos, ali mi oni erori idu vishe na k ! evo lista (drasticno smanjena od 1.6 zbog nekompatibilnosti sa novom verzijom), sad cekam updaete, mada uglavnom imam sve shto mi treba : Atlas - ovo svi znaju shta je , mape za isntance Auctioneer - zanimljive stvarcice koje ce pomoci u ah CallToArms - neshto shto je blizz trebao da stavi umesto meeting stones, LFG winner ChatHighlight - ako se pojavi tvoje ime u chatu , ta linija se oboji u crveno EnhTooltip - tip buddy-u je ovo neki dodatak Gatherer - Pamti mesta spawnovalja biljaka, ruda itd, itd. HealthValues - Sitan addon koji pokazuje healthe i rage/manu u svakom trenutku LinkWrangler - relinkovanje itema myAddOns - nemorate da kucate komande za neke addonove ako podrzava ovo myReloadUI - reload ui-a bez reloga :) Parchment - kao neki notepad in game :) QuestLevel - bla bla ReagentData - ime sve kaze ReagentInfo - takodje Recap - info logger koji prikazuje sve u vezi fighta, ovo je must thry, i lepo izgleda !! SellValue- sam pamti vrednost nekih itema kad id odnesete kod vendora TipBuddy - Pomaze da se sredi malo sva ona zbrka sa slovima koja iskacu svuda :) UnbuffAlert - prijavljuje u party, raid kanalu kad ti istekne neki buff Warrior - koristno pri promeni stance-ova WoWPlayer - in game winamp, foobar 2000 player vecinu ovoga znate za shta je i cemu sluzi, ali opet mozda neko nezna, pa sam ovako iskuco shta je shta optrilike, smorio sam samog sebe :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 svaka vam cast ja ni jedan mod ne koristim . verovatno ni jedan necu nesto sam skeptican u vezi njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 neznam shto , ali mene addonovi cine da se osecam bolje kad igram wow, sad cu da dam neki malo preteran primer zastho, to mu dodje isto kao kad neko ima kadilaka i zbudzi ga sa svom mogucom opremom i onda lepo krstari gradom, sad nemoj neko da pomisli da sam pacenik koji samo visi na wow-u shto je delimicno tacno , al ajde da se nevredjamo :)) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 jel moze neko da nakaci screen kako izgleda kod njega ctmode. thanks. ← moj ctmod ali ovo je klasican ctmod bez menjanja lokacija barovima i slicno ... cesto igram sa razlicitih mesta kuca/posao/igraona/ortak itd itd pa me smara da se na svakom od zadatih mesta preterano cimam oko podesavanja. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Samo CT mod i nishta vishe mada bi dodao i par stvari, ali s'obzivom da igram k'o mohican nemam bash uslove i vremena za sve ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts