domiNus Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Kraj... Vlade Divac je posle 37.575 minuta, 14.874 ko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Citao sam vec da se uskoro povlaci i da ce valjda nastavi karijeru na klupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 oterajte gono iz kluba... Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 oterajte gono iz kluba... ← V car V ti fali, a kad je davao odlucujuce koseve za jugu onda nije bio govno btw:licno mislim da je za penzije on se naigrao posteno u svojoj karijeji,doduse nije u L.A. ali sta je tu je.... Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 demantovao je vest, odluchitje se do septembra Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 trebao je da se povuce pre godinu dve... sto se sramoti bzvz... umetnost je za sportistu da zna kad treba da se povuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 nije lako povutji se i ostaviti 10ak milki koliko tje ukupno dobiti od lal ako zavrshi ugovor. Inache nije on loshe ni proshao u ovih zadnjih par godina, ono sho se desilo dreamu(trejdovan u toronto) i ewingu(orl i sea) je mnogo gore uostalom nije lako priznati da ti je mladost proshla i da si postao matorac; ja u potpunosti razumem sportiste koji odbijaju da se penzionishu, to ima vishe veze sa psihom nego sa kintom Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 ne mozes da poredish Divca sa Ewing-om i Kareem-om, druga dvojica su izmislila kosharku za Divca p.s. sad svi na pljuvanje mene Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Svaka mu cast. Voleo bi da se vrati u domacu kosarku (tj. Partizan). Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 nisam ni rekao kareem, nego dream(olajuwon), poenta je da je proshao bolje od njih dvojice iako su oni bili bolji igrachi Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 pomeshao sam imena sry, my mistake, ali opet olajuwon je uzeo 2 titule, ewing kolko znam nije, ali su opet u to vreme bili superstarovi, dok je divac bio epizodista. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 hoce da kaze da iako su oni bili mnogo bolji igraci, zavrsili su karijeru losije od divca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 hoce da kaze da iako su oni bili mnogo bolji igraci, zavrsili su karijeru losije od divca... ← znam dule, ali opet svi su oni za te poslednje sezone dobili otprilike isto kesha, i sigurno su svesno igrali samo da bi uzeli pare. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 pare da ali dostojanstvo ne, zato mi ih je bilo zao, divac ipak zavrshava u timu koji je zeleo i za sasvim lepe pare, pogotovu imajutji u vidu uchinak na terenu Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 ne mozes da poredish Divca sa Ewing-om i Kareem-om, druga dvojica su izmislila kosharku za Divca p.s. sad svi na pljuvanje mene ← Zashto? Ne vidim shta si pogreshno rekao... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 V car V ti fali, a kad je davao odlucujuce koseve za jugu onda nije bio govno btw:licno mislim da je za penzije on se naigrao posteno u svojoj karijeji,doduse nije u L.A. ali sta je tu je.... ← covek je dao mnogo koseva za nas... i za sve za koje je igrao... ali NIKADA nije dao odlucujuci kos... word Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Zashto? Ne vidim shta si pogreshno rekao... ← ti ne, ali "patriote" da :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 (edited) ti ne, ali "patriote" da :D ← Realno nema to veze sa patriotizmom, jer Divac i kad je postao mrcina blistao je u drugim aspektima igre, kao sto su asistencije i odbrana. Jebiga i da je duplo losiji igrac ne zasluzuje da ga blati bilo ko, zato sto je as i kao covek i u NBA je mnogo postovan. Edited July 31, 2005 by Illiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Realno nema to veze sa patriotizmom, jer Divac i kad je postao mrcina blistao je u drugim aspektima igre, kao sto su asistencije i odbrana. Jebiga i da je duplo losiji igrac ne zasluzuje da ga blati bilo ko, zato sto je as i kao covek i u NBA je mnogo postovan. ← ne znam koji su to drugi aspekti, te njegove asistencije, i izvlachenje napolje je chesto usporilo napad, ili rezultovalo nekim nerezonskim shutem, da ne pominjemo ona 2 bacanja protiv Argentine, kad car nije ubo nijedno. Po meni trebalo je on davno da se povuche, na ovom oproshtaju Saleta Djordjevica Radja je bio u boljoj formi nego Divac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts