Immortal Feanor Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) Sta predlazete da uzmem za profesiju mome dragom rogue-u? I za koje skillove da se odluchim, za combat, assassination ili stealth? Da li se isplati na nekom vecem nivou da kupim mount ili ne? Ajde sad pomagajte E da, josh neshto, da li je mogucce prebaciti lika sa jednog account-a na drugi, a ako jeste kako bih mogao to da uradim??? Edited July 16, 2005 by Immortal Feanor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Batali rogue-a i uzmi neku normalnu klasu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 sto se tice prebacivanja bliiz nece to da radi, ja sam probao burazerovog lika da prebacim sa jednog na drugi acc kada je kupio sebi wow ali imaju neku politiku protiv toga Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) ja sam isao na assasination do 30 lvl-a pa sam presao na combat bolji je za pvp i imas par jako bitnih stvari kao sto je 30% crit za backstab i 50% dmg za offhand weapon.Sada kada sam zavrsio combat idem na subt. prvenstveno master of deseption je jako bitna stavr protiv high lvl creep-ova zbog detekcije i naravno improved ambush koji ima 45%crit. Edited July 16, 2005 by Rakija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klindza Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ja bih od profesija uzo skin/leath ili min/engeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ja sam ... rouge... i ishao sam na min/eng nije isplativo, ali lepe su igrackice... kolko puta mi je bomba spasila zivot:)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ja bi ti reko neke fore za rogua... al bolje da se sam odluchish shta ti najvishe odgovara... evo ovde mozesh malo da se poigrash i kombinujesh http://wowvault.ign.com/View.php?view=Talents.View Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonoid Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) Sto se talenata tice to ipak zavisi od tvog stila igre tako da je jedina preporuka eksperimentisanje (takodje u nekim aspektima moze da zavisi i od opreme koju nosis gde prvenstveno mislim na oruzija). Profesije su isto diskutabilne pa ako mnogo soliras herb/alch je pravi izbor pogotovo sto ces sam moci da skupljas neke biljke od kojih ces praviti blind powder i thistle tea, opet neke druge profesije su profitabilnije pa ti vidi sta ti vise odgovara. Mount je pod obavezno jer ces se smoriti trckarajuci okolo dok ne dodjes do 40 lvl-a Edited July 16, 2005 by Demonoid Quote MUNZE KONZA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Feanor Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 Ja sam milsio da idem na herb i alch zbog potiona, malo hp-a imam, dodushe stekam se maximalno (stealth, stealth i samo stealth) ali povremeno poludim i onda nastaju sranja. E da, josh 1 pitanje. Imam neki quest, da dam nekoj fuxi cvet od rogue trainera i sve je to lepo, to ljubav i slicno, ali droce ima samo na minimapu a ne i stvarno. Sta da radim??? Doduse, otisao sam sa ostrva, ali svejedno pomozite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Feanor Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 Batali rogue-a i uzmi neku normalnu klasu!!! ← a na sta mislis prijatelju?? Sta fali rogueu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Feanor Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 ja bi ti reko neke fore za rogua... al bolje da se sam odluchish shta ti najvishe odgovara... evo ovde mozesh malo da se poigrash i kombinujesh http://wowvault.ign.com/View.php?view=Talents.View ← A reci pls :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Feanor Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 Sto se talenata tice to ipak zavisi od tvog stila igre tako da je jedina preporuka eksperimentisanje (takodje u nekim aspektima moze da zavisi i od opreme koju nosis gde prvenstveno mislim na oruzija). Profesije su isto diskutabilne pa ako mnogo soliras herb/alch je pravi izbor pogotovo sto ces sam moci da skupljas neke biljke od kojih ces praviti blind powder i thistle tea, opet neke druge profesije su profitabilnije pa ti vidi sta ti vise odgovara. Mount je pod obavezno jer ces se smoriti trckarajuci okolo dok ne dodjes do 40 lvl-a ← Herbalizam imam vec, a mnogi mi preporucuju skinning/leatherworking ili enchanting/herb mada ne znam kako ench i herb mogu zajedno da idu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 ako si na dunemaulu whisperuj me pa cu ti pomoci za neke dagger dropove nick dalibor Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Feanor Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 ako si na dunemaulu whisperuj me pa cu ti pomoci za neke dagger dropove nick dalibor ← Jesam cucemo se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 bitna stvar... talente uvek mozes da UNlearn-ujes, samo sto kosta tako da mozes da menjas. Bilo bi bodro da experimentises kako bi nasao sta ti odgovara. U principu nema najboljeg resenja, vec svako misli da je najpametniji i igra kako hoce. U tome i jeste LEPOTA igre Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ako mene pitas ultimate za roguea je cold blood + preparation to ti je 21 u assasination i 21 u subtlety a ostalo de oces .... just my 0.02$ Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts