Lucky Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 U sklopu nedavno ugovorene saradnje firme ComputerLand i vodećeg domaćeg igračkog portala KlanRUR (www.klanrur.rs), prva od mnogih akcija kojima ćemo poku Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 do kad vazhi taj popust ? Ja bih sigurno uzeo ali sam pri parama tek prvog ... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 i kod mene je isti takav slucaj mogao da skupim pare posle letnjeg raspusta posto sad idem na more uskoro pa mi treba cash ? so Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 Popust traje dok traju zalihe, tako da ne mogu nista da vam garantujem. Ipak, posto rezervacija traje nedelju dana, poslednje nedelje Jula recimo rezervishete i pokupite sledece, ili ti kili tek tamo krajem Avgusta. Kolicina je ogranicena i nije posebno brojna, pa sad ne znam tacno do kada ce trajati i kakva je potraznja, ali postoji mogucnost da pretekne i ponesto za vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackHand Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Popust traje dok traju zalihe, tako da ne mogu nista da vam garantujem. Ipak, posto rezervacija traje nedelju dana, poslednje nedelje Jula recimo rezervishete i pokupite sledece, ili ti kili tek tamo krajem Avgusta. Kolicina je ogranicena i nije posebno brojna, pa sad ne znam tacno do kada ce trajati i kakva je potraznja, ali postoji mogucnost da pretekne i ponesto za vas. ← Kako stvari stoje nece biti ni za koga od nas. Upravo sam zvao Beogradsko pretstvnishtvo Pyramida i kazhe da ti paketi josh uvek nisu doshli u maloprodaju i da se ne zna kad ce doci :) Ako neko sazna neshta vishe o datumu dolaska, neka postavi ovde, hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2005 Author Report Share Posted July 16, 2005 Ne razumem? Jel si izvrsio rezervaciju putem maila? Ako jesi nece biti nikakvih problema, jer, kao sto sam rekao u prvom mailu, tih paketa _nema_ u slobodnoj maloprodaji. Ja sam ih inace licno video tako da je definitivno sigurno da ih ima ... Znaci, kao sto rekoh u prvom postu, izvrsi rezervaciju putem e-maila i dobices svoj paket po povlascenoj ceni bez ikakvih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackHand Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 OK, poslao sam mail u kome jednostavno naglashavam da zhelim da iskoristim popust preko klanrur dao sam svoje ime i prezime i rekao da cu doci po paket u narednih 7 dana.Sada naravno ochekujem neki odgovor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2005 Author Report Share Posted July 16, 2005 To bi trebalo da bude dovoljno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Jel postoji mogucnost da uz posebnu doblatu paket bude MX518 + Steelpad S&S? Hitno odgovoriti. Pozdrav Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 Ne bas, jer je u pitanju paket koji je potpuno fabricki takav, znaci nije u pitanju odvojen mx510 + steelpad koji se eto tako prodaju po nizoj ceni vec je u pitanju Logitechov fabricki paket misha i podloge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 E jbg onda. Pozdrav Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Jel hoce neko da se utali da kupimo zajedno ovaj komplet? Meni treba podloga, a MX510 crveni vec imam. Taj neko bi dao 35 evra za misha, a ja 25 evra za podlogu i to je to. Pozdrav Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 gidra extra ti je ideja... ajde videcu da nadjem kes pa odradimo to ..... -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ajde vidi... Pozdrav Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Jel hoce neko da se utali da kupimo zajedno ovaj komplet? Meni treba podloga, a MX510 crveni vec imam. Taj neko bi dao 35 evra za misha, a ja 25 evra za podlogu i to je to. Pozdrav ← Ocu ja, ako se vec nisi dogovorio sa wandererom, do kraja nedelje cu imati kes, kad budem imao javljam ti putem mail-a, pm-a ili cu odgovoriti ovde, znachi 100% do kraja jula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ok , no problem samo jos da ja prodam MX1000. Pozdrav Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 haha bash sam hteo da narucim S&S pad preko neta... :-D www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Gidra imam kes, ajde nas tamo prijavi pa da uzmemo to, ae pisacu ti i na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Ovo je super stvar... cim primim platu cimam mail ili zovem ili...ili... ma samo da nabavim kesh Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 malopre sam poslao mail i zvao ih ... gospodjica mi reche da je ta akcija proshla i da ce ona da proveri da li je ostalo josh zaliha .. blabla .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suncezarko Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 malopre sam poslao mail i zvao ih ... gospodjica mi reche da je ta akcija proshla i da ce ona da proveri da li je ostalo josh zaliha .. blabla .. ← Gospodjica je pogresila i izinjavam se u njeno ime, vrucina je. Komplet ima na lageru i uskoro stize nova kolicina. Moguce da je doslo do propusta u komunikaciji ali cemo to popraviti. Akcija i dalje traje, ako imate dodatnih pitanja slobodno. Hvala na razumevanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 okej , evo sad ste mi poslali mail da mogu da dodjem po paket :) Poz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 Eto, jedan problem reshen, sad jos samo da sredimo ostale :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoRt3X Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 znaci ja mogu da napisem ime onog ko ce da uzme paket i ona kad dodje da uzme kaze ime i plati ....Samo to?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 da. evo ja sam danas uze paket i zadovoljan sam. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts